Stosunki sponsorowane - kup sobie swoja suczke
A ja jesli moge sie wypowiedziec to powiem tak. Do niedawna mialem podejscie, ze milosci nie ma, ze wymysl. Ze szkoda czasu i pieniedzy na dziewczyne, i nie szukalem takiej. Ale pewnego wieczoru nawiazalem rozmowe z pewna dziewczyna, razem do liceum chodzimy i zwrocila na mnie uwage, w moim typie, spokojna, nigdy jej nikt nie widzial na dyskotece, wiec zaczalem nawijke. Po tygodniu pisania na gg, jakos doszlismy ze chcielibysmy sie spotkac, ja jako niezbyt urodziwy strasznie sie balem, bo nigdy bylem z zadna dziewczyna, no ale raz sie spotkalismy, drugi i od dnia 8 sierpnia, do teraz widzimy sie codziennie, po szkole zeby byla jasnosc. Jeszcze jakis czas temu smialem sie z m jak milosc, a teraz jak mnie cos kopnelo, to non stop mam ta dziewczyne w glowie, no coz chyba sie poprostu zakochalem I nie boje sie tego powiedziec, do tej pory w moim zyciu byla tylko muzyka, i motocykle, i czegos takiego nigdy jeszcze nie przezylem, i nie moge sie tego wstydzic. Jestem jej absolutnie pewien, zreszta mam z nia kontakt 24h/d, nie ma godziny zebysmy nie rozmawiali, zreszta jest dokladnie taka jaka sobie wymarzylem, spokojna, madra, ladna i docenila mnie jako jedyna osoba na tym swiecie
To byla moja historia, wprawdzie to nie jest kacik milosny, no ale coz zawsze mozna sie podzielic historia swojego szczescia
To byla moja historia, wprawdzie to nie jest kacik milosny, no ale coz zawsze mozna sie podzielic historia swojego szczescia
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
herbatkowy napisał(a):A ja jesli moge sie wypowiedziec to powiem tak. Do niedawna mialem podejscie, ze milosci nie ma, ze wymysl. Ze szkoda czasu i pieniedzy na dziewczyne, i nie szukalem takiej. Ale pewnego wieczoru nawiazalem rozmowe z pewna dziewczyna, razem do liceum chodzimy i zwrocila na mnie uwage, w moim typie, spokojna, nigdy jej nikt nie widzial na dyskotece, wiec zaczalem nawijke. Po tygodniu pisania na gg, jakos doszlismy ze chcielibysmy sie spotkac, ja jako niezbyt urodziwy strasznie sie balem, bo nigdy bylem z zadna dziewczyna, no ale raz sie spotkalismy, drugi i od dnia 8 sierpnia, do teraz widzimy sie codziennie, po szkole zeby byla jasnosc. Jeszcze jakis czas temu smialem sie z m jak milosc, a teraz jak mnie cos kopnelo, to non stop mam ta dziewczyne w glowie, no coz chyba sie poprostu zakochalem I nie boje sie tego powiedziec, do tej pory w moim zyciu byla tylko muzyka, i motocykle, i czegos takiego nigdy jeszcze nie przezylem, i nie moge sie tego wstydzic. Jestem jej absolutnie pewien, zreszta mam z nia kontakt 24h/d, nie ma godziny zebysmy nie rozmawiali, zreszta jest dokladnie taka jaka sobie wymarzylem, spokojna, madra, ladna i docenila mnie jako jedyna osoba na tym swiecie To byla moja historia, wprawdzie to nie jest kacik milosny, no ale coz zawsze mozna sie podzielic historia swojego szczescia
i tak cie zrobi w ****
*pod gwiazdkami nie ma zadnego wulgaryzmu. Sa one umieszczone w celu tego aby uzytkownik sam wstawil co chce
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
O widze ze nadal jestem krolem internetu Hah, bedzie lepiej. Przekazalem kilka informacji mojemu znajomemu (z dawnych lat) czlowiekowi ktory odpala niu bloga w klimacie ktory mi pasuje - nie powiem wprost ze bede tam goscil, nie powiem i nie przyznam sie co wyszlo z mojej przepasnej kolekcji dziwnych znalezisk a co sam znalazl - ale zapewniam ze stosunki sponsorowane na pewno sie rozwina i przeniosa na blogaska
Wyslalem juz mu czesc "podsumowania ankiety" o ktore prosiliscie, nadal nie mam czasu -jestem obecnie w trasie i zarobiony totalnie. Mam nadzieje ze godnie poszuka cytatow z kafeterii i uzupelni braki w mojej wypowiedzi. Bede informowal na biezaco
Wyslalem juz mu czesc "podsumowania ankiety" o ktore prosiliscie, nadal nie mam czasu -jestem obecnie w trasie i zarobiony totalnie. Mam nadzieje ze godnie poszuka cytatow z kafeterii i uzupelni braki w mojej wypowiedzi. Bede informowal na biezaco
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
tak lepiej od razu daj jej namiar na mnie, powiedz ze mam duzo miejsca w kombiaku na tyle i ze dostanie cukierka na dowidzenia. To ja nauczy pokory *
* - Pije do ksiazki Ann Rice (tak tej od Wampirow, lestata, Luisa, Krolowej Potepionych) pt Spiaca Krolewna (tryptyk). Jest dozwolona od 18 lat jest mocno erotyczna, takie rzeczy jakie wkladaja rozyczce w rozne naturalnie i nienaturalne otwory ciala to wam sie nie snilo - a wszystko po to by kobieta nabrala pokory.
* - Pije do ksiazki Ann Rice (tak tej od Wampirow, lestata, Luisa, Krolowej Potepionych) pt Spiaca Krolewna (tryptyk). Jest dozwolona od 18 lat jest mocno erotyczna, takie rzeczy jakie wkladaja rozyczce w rozne naturalnie i nienaturalne otwory ciala to wam sie nie snilo - a wszystko po to by kobieta nabrala pokory.
(otwórz link)
(otwórz link)
-
na _lizaka_ trzeba sobie zasluzyc
(otwórz link)
(otwórz link)
-
To ze Wy nigdy nie spotkaliscie porzadnej dziewczyny tylko same szlauchy z dyskotek to sie nie dziwcie ze tak moga sie zachowac. A szpicer nie wiem co miales na mysli mowiac ze takie sa najgorsze Lepsze sa te uzywane dyskotekowe proce?
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Czyli co nie ma juz porzadnych dziewczyn? To ze wiecej jest szmat niz kobiet to niestety fakt no ale coz poradzic?
-
herbatkowy - Bywalec
nic ale nie ma co sie zbyt zakochiwac jeszcze w takim wieku bo i tak pojdzie to w pi**u xD trzeba sie bawic pany
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Nie ma co generalizować . Wiele jest porządnych kobiet . Chocieżby nasze matki .
A w dzisiejszych czasach większość kobiet jest używana . Ja nie widze w tym nic złego . Bo niby po co mi dziewica ? Żeby leżała jak kłoda ?
A w dzisiejszych czasach większość kobiet jest używana . Ja nie widze w tym nic złego . Bo niby po co mi dziewica ? Żeby leżała jak kłoda ?
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości