Stosunki sponsorowane - kup sobie swoja suczke
simonw napisał(a):yep, stad moje pytanie - "czy jestes w 100% pewien co robi Twoja kobieta?"
" czy jesteś w 100% pewna co robi Twój facet ? "

Prawda jest taka,że nigdy nie możemy być tego pewni , a co gorsze Nigdy nie będziemy. Żyjąc z drugą osobą ,nie zależnie od tego jaki długi czas,tak naprawdę nie wiesz do końca ,z kim żyłeś. Przychodzi dzień ze otwierają się oczy szeroko, i staje przed Tobą osoba zupełnie Ci obca.
To właśnie nazywa się (błędne) 100% zaufanie - NIGDY nie wiesz kto Cie na tym przewiezie.
A panienki ,dla których egzystencją w życiu jest "sponsoring" są niestety chorobą naszego społeczeństwa, chorego nie tylko na to.
Ostatnio edytowano 27/3/2009, 11:31 przez Maja.M, łącznie edytowano 1 raz
"Możliwość zahamowania jest twoim prawem do szybkości" | SuZi :] ;** | | http://kraka.wrzuta.pl/audio/Aq5fotFrEq
-
Maja.M - Świeżak
Ja nie będę uogólniał. Nie powiem, że wszystkie kobiety to k sz albo co tam jeszcze bo byłaby to nieprawda. Niemniej jednak pewna grupa robi złą opinie reszcie, ale to tak jak i wszędzie. Mam nadzieję, że nie będę miał okazji spotkać tych negatywnych przypadków
.

-
gelo007 - Administrator
gelo007 napisał(a):J pewna grupa robi złą opinie reszcie, ale to tak jak i wszędzie.
racja, kilku kretynów sprawiło że na motocykliste mówi się dawca organów...
w sumie to na galerianki też powinni mówić dawczynie organów, wszak dają organów ale płciowych

sory za powiew mojego humoru

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
gelo007 napisał(a):Mam nadzieję, że nie będę miał okazji spotkać tych negatywnych przypadków.
Niemozliwe ze do tej pory jeszcze nie spotkales

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
fakt prawdą jest to, że każda kobieta zrobiła kiedyś krok w bok, ale nie musiała od razu iść do łóżka z innym kolesiem. ale jeżeli naprawdę kocha swojego obecnego faceta to wróci do niego i nigdy więcej nie zrobi mu nic podobnego, bo same tego też nie chciałaby przeżyć. więc moim zdaniem wszystko zależy od tego czy kobieta naprawdę kocha swojego mężczyznę a czy on kocha ją, jeżeli tak, to nie będą robić żadnych kroków w bok i mogą sobie ufać.
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
ale to chyba w duzych miastach... u nas tak niewidac tego "sponsoringu" bo ludzie nie sa zbyt anonimowi kazdy zna kogos kto zna kogo si petla sie zamyka
A teraz taka prawda od Szpicoosia, nawet laski ktore twierdza ze blachary to sie nei szanuja i jak tak mozna w ogole myslec tymi kategoriami nie sa normalne tylko so poprostu KRYPTOBLASZKAMI
na dowod tego, wczoraj sobie zapodalem tak z ogolonej radosci ze w niedziele obejrzowuje cbrusie i pacze pacze a tu mesejdz do laski ktora nieodzywala sie pol roku do mnie co u mnie slychac i w ogole
a nastepna co drugi dzien mi pisze zebym jej napisal co z moto
Jak to mowi moj starszy kolezka psiadacz BMW 525 po lifcie... kazda jest blachara ale nie kazda o tym wie :]
A teraz taka prawda od Szpicoosia, nawet laski ktore twierdza ze blachary to sie nei szanuja i jak tak mozna w ogole myslec tymi kategoriami nie sa normalne tylko so poprostu KRYPTOBLASZKAMI

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Czy mi sie wydaje czy okurwach byly 4 strony xD?
Ostatnio edytowano 27/3/2009, 19:06 przez Piankowy Marynarzyk, łącznie edytowano 2 razy
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Kula07 - twoj tok rozumowania jest naiwny, bardzo naiwny i skrzacy sie marzeniami. Uzywasz enigmantycznych pojec ktore nic nie znacza jak milosc, zaufanie,zdrada. Tym slowom _sami_nadajemy sens. Nie ma uniwersalnego okreslenia czym jest zdrada, czym zaufanie a tym bardziej jak zdefiniowac milosc. Kazdy tworzy na swoje potrzeby odpowiednia forme dla tych znaczen.
Leitho - coz, moja wieloletnia przyjaciolka dopiero po ukonczeniu 19 lat miala operacje i okazalo sie ze jej grupa krwi zupelnie nie pasuje do grup jej rodzicow. Mozna i tak sie przejechac - na szczescie w szkolach bawia sie w rysowanie drzewa genealogicznego i takze na biologii porownuje sie grupy krwi, wiec teraz takie kwiatki powinny wyjsc wczesniej
Ze nie wspomn takze o czynniku RH
Natomiast mam tez inna kolezanke, ktora nie wie i pewnie sie ni dowie nigdy ze nie mieszka z ojcem. Urodzila sie juz po zmianie partnera, ma siostre (fakt ze sa wogole niepodobne i zupelnie inne) ale akuratnie szczesliwie grupy krwi sie zgadzaja. Kwestia dyskusyjna czy powinna wiedziec czy nie, na szczescie nie czytuje scigacza (chociaz jezdzi na motocyklu podobnie jak jej "ojciec" i wujo)
Szpucuś - wiesz, moto dalej jest extrasem
Jakbys mial 30stke na karku i motocykl to nie bylo by takiego wrazenia. Zauwaz ze kiedys dzieciaki do szkoly jezdzily tramwajami, dopiero pozniej zrobilo sie tak ze rodzice odwozili dzieci do szkol, wiec kazdy mowil o samochodzie swojego ojca. Maluchy byly normalne, Lada to bylo juz cos z wyzszej polki a Polonez to bezmala szczyt osiagniec technicznych.
Akuratnie do szkoly mialem 200 metrów, ale jak byly jakies wycieczki to bylem podrzucany i zawistny wzrok skupial sie na nowym polonezie ;]
Teraz gowniarze sami do szkoly podjezdzaja roznymi dżangami, wsrod ktorych odwijana ponizona beema czy agro-gofer2 sa szczytem lansu. Ale moto... wiesz, chlopcy motórzyści nadal nakrecają zastępy gotowych-na-wszystko lachonów. I jeszcze kilka lat minie zanim to sie upowszechni, wtedy posiadacz seqway`a czy np bombardiera (jednokolowy techno-steamowy zyroskopowy motocykl elektryczny) bedzie maxem lansu.
Leitho - coz, moja wieloletnia przyjaciolka dopiero po ukonczeniu 19 lat miala operacje i okazalo sie ze jej grupa krwi zupelnie nie pasuje do grup jej rodzicow. Mozna i tak sie przejechac - na szczescie w szkolach bawia sie w rysowanie drzewa genealogicznego i takze na biologii porownuje sie grupy krwi, wiec teraz takie kwiatki powinny wyjsc wczesniej

Natomiast mam tez inna kolezanke, ktora nie wie i pewnie sie ni dowie nigdy ze nie mieszka z ojcem. Urodzila sie juz po zmianie partnera, ma siostre (fakt ze sa wogole niepodobne i zupelnie inne) ale akuratnie szczesliwie grupy krwi sie zgadzaja. Kwestia dyskusyjna czy powinna wiedziec czy nie, na szczescie nie czytuje scigacza (chociaz jezdzi na motocyklu podobnie jak jej "ojciec" i wujo)

Szpucuś - wiesz, moto dalej jest extrasem

Akuratnie do szkoly mialem 200 metrów, ale jak byly jakies wycieczki to bylem podrzucany i zawistny wzrok skupial sie na nowym polonezie ;]
Teraz gowniarze sami do szkoly podjezdzaja roznymi dżangami, wsrod ktorych odwijana ponizona beema czy agro-gofer2 sa szczytem lansu. Ale moto... wiesz, chlopcy motórzyści nadal nakrecają zastępy gotowych-na-wszystko lachonów. I jeszcze kilka lat minie zanim to sie upowszechni, wtedy posiadacz seqway`a czy np bombardiera (jednokolowy techno-steamowy zyroskopowy motocykl elektryczny) bedzie maxem lansu.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
simonw napisał(a):Kula07 - twoj tok rozumowania jest naiwny, bardzo naiwny i skrzacy sie marzeniami. Uzywasz enigmantycznych pojec ktore nic nie znacza jak milosc, zaufanie,zdrada. Tym slowom _sami_nadajemy sens. Nie ma uniwersalnego okreslenia czym jest zdrada, czym zaufanie a tym bardziej jak zdefiniowac milosc. Kazdy tworzy na swoje potrzeby odpowiednia forme dla tych znaczen.
.
dokładnie tym słowom sami nadajemy sens i do puki sami sobie nie zaczniemy wkręcać że nasza dziewczyna nas zdradza i nie możemy jej ufać to tak nie będzie. po co na samym początku związku wkręcać sobie że i tak nas zdradzi? to by nie maiło sensu... może jestem naiwny ale wierze w miłość i w zaufanie. bo gdybyśmy nigdy nikomu nie ufali to nawet byśmy z domu nie wychodzili bo byśmy sie bali.
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
simonw napisał(a):...Po pierwsze - S I M O N - to tak gwoli tego bledu ktorego nie znosze i za ktory banuje od razu ;]...
ciagle do ciebie pisza po nicku, nie prosciej by bylo odjac to "w" i juz bys sie nie denerwowal

a tak nawiazujac do tamatu o zaufaniu i jak tu wierzyc lasce. Bylem kiedys z panna ktora mowila ze ona jest grzeczna itd. I jak juz z nia nie bylem to sie od nowopoznanych jej znajowmych dowiedzialem ze to pustak straszny byl. Ze potrafila dawac na dzien dobry i potem sie dziwila ze kolesie ja olewali. A ja przez miesiecy myslalem ze taka porzadna panienk mi sie trafila
Znalem tez taka ktora inicjacje przeszla z kolesiem z oglaszenia w necie i chyba bardzo jej sie to podobalo, bo pozniej sie ustwaiala z roznymi typami przez net. Choc ona raczej sponsora nie szukala tylko samej animowej paly.
Swoja droga ciekawe ilu kolesi ma sponsorki, pewnie nie wiele mniej, tylko o tym sie nie mowi. hehe
-
bast - Bywalec
Trzeba byc jeleniem zeby sponsorowac takie pipy. Jak sie chce wyrwac gimnazjalistke to sie idzie na dyskoteke gdzie chcodza takie szmule i sie rwie.
Jak sie chce starsza lub mezatke to sie idzie tez na dyskoteke tylko na taka gdzie chcodza starsze osoby.
, jak ma zdradzic to zdradzi, NA to sie nic nie poradzi. Pewna znajoma ma chlopaka od jakiegos czasu i twierdzi ze go kocha- ale to jej w niczym nie przeszkadza w zabawieniu sie z nowo poznanym typkiem na imprezie.
Jak sie chce starsza lub mezatke to sie idzie tez na dyskoteke tylko na taka gdzie chcodza starsze osoby.
, jak ma zdradzic to zdradzi, NA to sie nic nie poradzi. Pewna znajoma ma chlopaka od jakiegos czasu i twierdzi ze go kocha- ale to jej w niczym nie przeszkadza w zabawieniu sie z nowo poznanym typkiem na imprezie.
- fandzoilisz
- Bywalec
Wszystko kręci się wokół seksu...
A ponczek to bezlitośnie wykorzystuje hahaha
"Why I was born handsome instead of rich"
A swoją drogą.. nawiązując do wypowiedzi bastiego... fajnie by było mieć taką 30-35 letnią maszynke jako sponsorke... nie pogardziłbym
A jeżeli była by wyjątkowo brzydka a świgałaby dobrą monetą to wtedy flaga na łep i za ojczyzne XD

"Why I was born handsome instead of rich"

A swoją drogą.. nawiązując do wypowiedzi bastiego... fajnie by było mieć taką 30-35 letnią maszynke jako sponsorke... nie pogardziłbym

-
turboponczek - MEGA TROLL