Stosunki sponsorowane - kup sobie swoja suczke
info o badaniach pochodzi odemnie, dokladnie to sluchalem na RMF FM w autku tego tekstu wlasnie jadac na uniwerek na prawo po kogos.
Tak mnie to zaintrygowalo ze kiedys na scigu napisalem ten temat ale juz nie znalazlem pdf`a opublikowanego przez pania socjolog ktora m.in w tej audycji w rmf`ie sie wypowiadala i byla glownym gosciem. Ciagle szukam tego ale wydaje mi sie ze moze po audycji ilosc pobran byla tak wielka, ze prace mozna jedynie czytac w czytelni.
Jesli ktos by byl z brzydgoszczy bardzo bym prosil o przejscie na na biblioteke, do katedry socjologii i poszukanie;)
Tak mnie to zaintrygowalo ze kiedys na scigu napisalem ten temat ale juz nie znalazlem pdf`a opublikowanego przez pania socjolog ktora m.in w tej audycji w rmf`ie sie wypowiadala i byla glownym gosciem. Ciagle szukam tego ale wydaje mi sie ze moze po audycji ilosc pobran byla tak wielka, ze prace mozna jedynie czytac w czytelni.
Jesli ktos by byl z brzydgoszczy bardzo bym prosil o przejscie na na biblioteke, do katedry socjologii i poszukanie;)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Tak się przyglądam ten całej dyskusji i jest to bardzo smutne że są kobiety które nie szanują swego ciała w należyty sposób... cóż, przez to traci cała płeć piękna, trzeba też pamiętać że połowę winy mają mężczyźni którzy zaślepieni swoją żądzą korzystają z takich oto "usług". Najważniejsze żeby nie generalizować ! Jak świat długi i szeroki tak będzie się spotykać różne różności! Ja sama nasłuchałam się wiele o takich laskach i wcale mnie to nie cieszy.
Zaś z punktu widzenia kobiety drażni mnie również to że jest wiele facetów którzy uważają się za bogów bo mają kasę, fajny samochód, i sztuczne mięśnie... myślą że wszystkie dziewczyny na nich lecą! Sęk w tym aby mieć na to prawidłowo wyje*** i wybierać sobie towarzystwo zgodne ze swoimi zasadami!! A całego świata i tak nie da się zmienić.
Zaś z punktu widzenia kobiety drażni mnie również to że jest wiele facetów którzy uważają się za bogów bo mają kasę, fajny samochód, i sztuczne mięśnie... myślą że wszystkie dziewczyny na nich lecą! Sęk w tym aby mieć na to prawidłowo wyje*** i wybierać sobie towarzystwo zgodne ze swoimi zasadami!! A całego świata i tak nie da się zmienić.
-
Karolina0718 - Świeżak
A czy posiadajac kozacka full tiun MZ 251 mam szanse wyrwac jakas foczke pod dyska na wiosce? Dodaj ze smigam w profesjonalnym kasku Tiger!
Btw. tyle szumu bylo o galeriankach a ja jakos nie widze ich... jest powiedzenie: "zadna praca nie hanbi" xD
Btw. tyle szumu bylo o galeriankach a ja jakos nie widze ich... jest powiedzenie: "zadna praca nie hanbi" xD
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
-
Karolina0718 - Świeżak
-
Karolina0718 - Świeżak
Konio napisał(a):A czy posiadajac kozacka full tiun MZ 251 mam szanse wyrwac jakas foczke pod dyska na wiosce? Dodaj ze smigam w profesjonalnym kasku Tiger!
Na pewno byś wyrwał!!! Taką na poziomie MZ 251 i kasku Tiger

-
Karolina0718 - Świeżak
No widzicie chłopaki... do was to tylko takie "galerianki" pasują!! Żegnam!!
aaa no i owocnych łowów heheh

-
Karolina0718 - Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości