Starsi forumowicze :)
ja np osobiscie na forum jestem raz na dwa, trzy dni, czasem codziennie, mam rozne okresy  lecz tylko przegladam to co mnie zainteresuje, gdy uznam, ze powinienem sie wypowiedziec, robie to
 lecz tylko przegladam to co mnie zainteresuje, gdy uznam, ze powinienem sie wypowiedziec, robie to 
				 lecz tylko przegladam to co mnie zainteresuje, gdy uznam, ze powinienem sie wypowiedziec, robie to
w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!  
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
- 

zzzubek
- VIP Ścigacz.pl
heheheh gratuluje wszystkim tej niesamowicie interesujacej wymiany zdan xD Szczegolnie z uwzglednieniem ich tematyki, ktora standardowo od strony 2-3 totalnie odbiega od narzuconej w poscie nr. 1 i samym tytule... 
Ale skoro mam juz okazje, a do tego zostalam wymieniona wsrod ekipy Nie Spac Zwiedzac, to sie jakos postaram usprawiedliwic ze swojej nieobecnosci [pierwotne powody wyedytowano z powodu wielkiego naruszenia majestatu] Obecnie zlapalam 50 srok za ogon i tak latam z miejsca na miejsce, od dluzszego czasu wiecznie na torbach, starajac sie nadrobic utracone szanse i lansujac swoja osobe w swiecie
 [pierwotne powody wyedytowano z powodu wielkiego naruszenia majestatu] Obecnie zlapalam 50 srok za ogon i tak latam z miejsca na miejsce, od dluzszego czasu wiecznie na torbach, starajac sie nadrobic utracone szanse i lansujac swoja osobe w swiecie  

Na szczescie moja metamorfoza zaczyna sie stabilizowac i uspokajac, wiec ku pocieszeniu tych, ktorych to w ogole pocieszy- z czasem bede czesciej obecna wsrod starych zadymiarzy forumowych spammers' Crew reactivation soon, ladies!
 spammers' Crew reactivation soon, ladies!

Ale skoro mam juz okazje, a do tego zostalam wymieniona wsrod ekipy Nie Spac Zwiedzac, to sie jakos postaram usprawiedliwic ze swojej nieobecnosci
 [pierwotne powody wyedytowano z powodu wielkiego naruszenia majestatu] Obecnie zlapalam 50 srok za ogon i tak latam z miejsca na miejsce, od dluzszego czasu wiecznie na torbach, starajac sie nadrobic utracone szanse i lansujac swoja osobe w swiecie

Na szczescie moja metamorfoza zaczyna sie stabilizowac i uspokajac, wiec ku pocieszeniu tych, ktorych to w ogole pocieszy- z czasem bede czesciej obecna wsrod starych zadymiarzy forumowych
 spammers' Crew reactivation soon, ladies!
 spammers' Crew reactivation soon, ladies!Ostatnio edytowano 10/1/2010, 20:26 przez CalibraHunter, łącznie edytowano 1 raz

Never let your FEAR decide your FUTURE.
			- 

CalibraHunter
- VIP Ścigacz.pl
Leg1oN napisał(a):wlasnie YZF wrocil na forum.. jest i stara gwardia..
i skończyły się czasy bez "jedna z moich niższych gum ale wyższe też umiem"
sepo napisał(a):Zrozumcie głąby, że nie każdego stać na moto. A istenieje też coś takiego jak wiedza teoretyczna i żeby ją posiąć wcale nie trzeba śmigać na moto. Tak wogule to na 90 % pytań zadawanych na tym forum można odpowiedzeć w życiu nie siedząc na moto a wystarczy bazować się na info wyczytanych wcześniej tutaj.
to tak jakby dziewica mówiła o przyjemności pochodzącej z uprawiania seksu...
ps., cichy sam nie uważałem się za starszego użytkownika dlatego nie głosowałem w ankiecie, ale dzięki że mnie doinformowałeś...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
Bywam na forum rzadziej niz zwykle, jeszcze rzadziej tutaj sie wypowiadam. Urzeduje na innym forum. Poza tym z roku na rok jest coraz mniej czasu. Studia, praca dorywczo, cala masa innych problemow...
				Honda VFR 800 FI
			- 

elco
- Moderator
- 

icid
- VIP Ścigacz.pl
że niby taka aluzja mu się udała tak???
no to bardzo ciekawe bo za aluzje konio tu warny dostawał...
znów podział na równych i równiejszych którzy twierdzą że nie ma podziału???
oj icid jakoś zacząłeś strasznie cwaniakować jak ci oddali funkcje moda...
a jak miałeś zablokowaną tą funkcję to taki wielce pokrzywdzony byłes...

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
- 

icid
- VIP Ścigacz.pl
tez nie mam zamiaru z tobą dyskutowac skoro tak podchodzisz do sprawy ale przypomniało mi się inne przysłowie  o lizaniu pewnych miejsc w zamian za coś... ale jest niecenzuralne i nie napiszę go tutaj... 

no i szkoda że zawsze gdy nie jesteście w stanie nic mądrego odpowiedzieć piszecie "nie będę odpowiadał na twoje bytania", "nie będę z tobą dyskutował"
end OT.

no i szkoda że zawsze gdy nie jesteście w stanie nic mądrego odpowiedzieć piszecie "nie będę odpowiadał na twoje bytania", "nie będę z tobą dyskutował"
end OT.

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):że niby taka aluzja mu się udała tak???
W tych slowach jest niestety bardzo duzo prawdy
 Melvin i ja (oraz kilku innych uzytkownikow nie chce mi sie teraz wymieniac) rozkminiamy freestylowa zajawke melanzowego drzewka (czyt. administracji) i jak to bylo w kapitanie bombie nie mamy zamiaru opier**lac kielbach kosmita (czyt. administracji)
  Melvin i ja (oraz kilku innych uzytkownikow nie chce mi sie teraz wymieniac) rozkminiamy freestylowa zajawke melanzowego drzewka (czyt. administracji) i jak to bylo w kapitanie bombie nie mamy zamiaru opier**lac kielbach kosmita (czyt. administracji)  
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
			Blady 900 puk puk puk
- 

Konio
- Mieszkaniec forum
fakt faktem jak Icidowi zabrali moda jechal po administracji i zgadzal sie z nami ze na forum jest zle a teraz co? Icid sprzedales sie...  

Ostatnio edytowano 10/1/2010, 14:04 przez Konio, łącznie edytowano 1 raz

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
			Blady 900 puk puk puk
- 

Konio
- Mieszkaniec forum
Ja tu jeszcze czasem zajrzę ale już praktycznie nie piszę bo nie chce się później użerać z trolami które nie mają moto ale zawsze wiedzą lepiej bo mają więcej postów. Poza tym panie i panowie istnieje też realny świat, realni znajomi a nie tylko komputer, komputer i 4 ściany. Dlatego jak już coś to wole się z wami spotkać na żywo, napić, pobawić, pogadać a najlepiej to polatać. 
Nie będę się odnosił do słów Calibry... (Pewnie większość z was wie ,że chodzi o mnie) bo to nie jest miejsce na pranie brudów. Nic mi się nie chce - a to dobre

Nie będę się odnosił do słów Calibry... (Pewnie większość z was wie ,że chodzi o mnie) bo to nie jest miejsce na pranie brudów. Nic mi się nie chce - a to dobre

- 

Meciek
- VIP Ścigacz.pl