Starsi forumowicze :)
daltego kupilem scigacza shebym mial shacunek u siomeczkuf na fiosce i fokule...gimnasjalistki ponoc same siadajom na erjedynke ale nie kcialem jej...
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Jakbys zaglądał częsciej do tematów np. mechaniki to byś widział ile już miałem moto, a fakt faktem że zawsze coś trzeba poprawić więc jako nowy motocyklista pytałem się o rady
No ale jako motocyklista musisz siedziec na hydeparku, reszta siÄ™ nie liczy ;p

No ale jako motocyklista musisz siedziec na hydeparku, reszta siÄ™ nie liczy ;p
-
gba4 - Bywalec
Radek topshe sropiles ze kupiles scigacz! wkoncu polatamy i wyrwiemy jakies galerianki... Podobno jak masz tysionc to odrazu do lasu chcom jechac ale ja tam niewiem...
PS. Dobra macie mnie za spammera... ok
jestem chjem... OK ale odwalcie sie od mojeog podpisu
ps. Wiecsz co sie liczy? Szacunek ziomkooff z domkooff!
PS. Dobra macie mnie za spammera... ok

ps. Wiecsz co sie liczy? Szacunek ziomkooff z domkooff!
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Ja szczerze to sie przyzwyczaiłem do tego forum i jestem pewien, że raczej nie "zmienię barw". Po ostatnim poście odnośnie zniżek dla VIP-ów, uświadomiłem sobie że redakcja Nas szanuje i liczy się z wkładem pracy/poświęcenia jaki tu wnosimy. Bo przecież w tym momencie mógłbym siedzieć na NK i pokazywac mojego ściga jakimś tandetnym laskom.
Ekipa mi odpowiada i widać szacunek z mojej i z Waszej strony. Chciałem także podziękować za status VIP-a, co uświadomiło mi, że jednak jestem częścią tegoż forum.
Pozdro Pany
Ekipa mi odpowiada i widać szacunek z mojej i z Waszej strony. Chciałem także podziękować za status VIP-a, co uświadomiło mi, że jednak jestem częścią tegoż forum.
Pozdro Pany
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
W sumie tak
Z tymi zniżkami to przesadziłem
Ale podsumowując jest to forum o bardzo wysokim poziomie, nawet jak czasem jest lekki zastój. Jestem też zarejestrowany na innym forum i powiem Wam szczerze, że na wiadomości odnośnie odpisania na jakiegoś posta czekam po kilka dni, a czasem wiecej niż tydzień.
ps. a ostatnio dostałem zjazd od jakiegos kolesia na forum, bo wyjasniłem komuś oznaczenie modelu F4i jakie stosowała Honda w CBR.
Wyzywał mnie od niekompetentnych itp
Powaga
I tak właśnie wyglądała tam dyskusja tzn. kłótnia.

Ale podsumowując jest to forum o bardzo wysokim poziomie, nawet jak czasem jest lekki zastój. Jestem też zarejestrowany na innym forum i powiem Wam szczerze, że na wiadomości odnośnie odpisania na jakiegoś posta czekam po kilka dni, a czasem wiecej niż tydzień.
ps. a ostatnio dostałem zjazd od jakiegos kolesia na forum, bo wyjasniłem komuś oznaczenie modelu F4i jakie stosowała Honda w CBR.
Wyzywał mnie od niekompetentnych itp

XXX napisał(a):O k*rwa człowieku, jak nie masz pojęcia to przynajmniej nie pisz nic i nie wprowadzaj innych w bład.

-
limak14 napisał(a): Jestem też zarejestrowany na innym forum i powiem Wam szczerze, że na wiadomości odnośnie odpisania na jakiegoś posta czekam po kilka dni, a czasem wiecej niż tydzień.
mam podobne doswiadczenia.. na forum cbr.. po jakims czasie przestalem tam zagladac..
ja tez sie przyzwyczailem.. i nie przeszlo mi przez glowe zmieniac barwy..
forum jest spoko.. ludziska sa spoko.. admini modzi i inni robia swoje.. mnie tam sie podoba.. heh
Ostatnio edytowano 8/1/2010, 22:44 przez Leg1oN, łącznie edytowano 1 raz
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):wiesh jak niemash scigacza to niemozesh tu pisac tuutaj mogom pisac tylko ci co majom scigacze! Co to za motor jak niejest scigacz!
A cZy MoJjA CeBeEr tO sCiGacZ czY ChhHoPper?

gba4 napisał(a):Jakbys zaglądał częsciej do tematów np. mechaniki to byś widział ile już miałem moto
Skuter to nie moto

SzpiceR napisał(a):Podobno jak masz tysionc to odrazu do lasu chcom jechac ale ja tam niewiem...
A 900 wYstAaRcZy?:*
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Mówimy chyba tutaj o tym samym forum.
ps. Legion może to ty mnie tak zjechałeś ?
ps. Legion może to ty mnie tak zjechałeś ?

-
-
Ale może chciałeś się przylansować na innym forum i mnie zjechałeś
Kurcze jutro mam o 5 wstać a jakoś mi się nie chce spać. A mało ludzi jakoś na forum i nie ma z kim pogwarzyć

Kurcze jutro mam o 5 wstać a jakoś mi się nie chce spać. A mało ludzi jakoś na forum i nie ma z kim pogwarzyć

-
Konio napisał(a):SzpiceR napisał(a):wiesh jak niemash scigacza to niemozesh tu pisac tuutaj mogom pisac tylko ci co majom scigacze! Co to za motor jak niejest scigacz!
A cZy MoJjA CeBeEr tO sCiGacZ czY ChhHoPper?
gba4 napisał(a):Jakbys zaglądał częsciej do tematów np. mechaniki to byś widział ile już miałem moto
Skuter to nie moto
SzpiceR napisał(a):Podobno jak masz tysionc to odrazu do lasu chcom jechac ale ja tam niewiem...
A 900 wYstAaRcZy?:*
Taa, bo tylko Litr to moto.
Skuterka miałem dawno temu, mimo że Varadero to tylko 125 to jest to normalny motocykl na którym więcej się naucze niż ty
-
gba4 - Bywalec
dobry jestes
mowiles o wielu moto jakie miales
no slucham mow
tez latalem na 125 tylko ze nsr no i do nauki to jest nawet ok
ale to nie moto
to kosiarka 

Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio nie przesadzaj. Taka 125 to też jest motocykl a to że Ty masz 900 nie czyni Cię lepszym motocyklistą od tego kto lata na A1. A1 można mieć w wieku 16 lat dlatego dużo ludzi jeździ 125. Czy ktoś ma litra czy 125 należy traktować ich równo. Bo czy liczy się moc i pojemność? Nie, liczy się pasja którą są motocykle a każdy orze jak może. Ja bardzo chętnie latam z ludźmi z okolic jeżdżącymi 125 a nawet 50. Często proszą o radę i jak potrafię to im jej udzielam. Chyba lepiej że ktoś jeździ na A1 125 niż 600 bez prawka w wieku 16 czy 17 lat bo i takie przypadki znam. Gadanie że 125 to nie motocykl jest głupie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
dobra moze ze 125 przesadzilem ale 50 to przesada
Ja tez latam z ziomkami co maja 125 i mam kumpli co stunt robia aeroxami i sa ok do nich nic nie mam ale zycie pokazuje ze polowa dzieci kupuje skuter bez zamilowania... zeby jakis chinol byl czy cos... ze 125 zaczyna sie to samo bo mozna na /50 cyknac bez problemu
no fakt 600 tez mozna
nie wywyzszam sie tym ze mam 900 bo zrobilem na niej 50km i nic o niej nie wiem a na 600 wywalilem dzwona
mnie jedynie denerwuja ludzie ktorzy z moto mieli stycznosci tyle co ja z baletem a zachowuja sie jak Rossi...

Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Czy 50, 125, 500, 1000 nie to świadczy o motocykliście. Zarówno dzieciak z kartą motorowerową może kupić jakąś 50 dla szpanu jak i koleś z prawkiem litra. Jedni kupują moto z pasji inni dla szpanu, pojemność nie ma tu najmniejszego znaczenia.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 30 gości