Starsi forumowicze :)
starszy to taki conajmniej 2 lata dobre conajmniej
o Grubas
jak Bi Em Dablju? nic niepiesz cyz sie psuje czy na kolo idzie...
Ps. Osoby typu Laser,GejboyAdwens (gba4), Czester oraz osoby siedzace krocej niz 2 lata o niewypowiadanie sie wogole po prostu NIE i CHUi

o Grubas

Ps. Osoby typu Laser,GejboyAdwens (gba4), Czester oraz osoby siedzace krocej niz 2 lata o niewypowiadanie sie wogole po prostu NIE i CHUi
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
Z racji tego, że mam wyj... to się wypowiem, że czasami to tu nie ma co czytać, albo topiki z dup* a pierdołach albo nic konkretnego i sensownej rozmowy.
Pewnie dlatego części ludzi się nie odzywa, przez głupie gadki i jechanie jeden po drugim pewnie też niektórym nie chce się pisać
przykład YZF'a który mówił konkretnie w niektórych działach... no ale już go nie ma z nami.
To moje zdanie
Pozdrawiam
Pewnie dlatego części ludzi się nie odzywa, przez głupie gadki i jechanie jeden po drugim pewnie też niektórym nie chce się pisać

To moje zdanie

Pozdrawiam
-
patryk83 - Bywalec
patryk83 napisał(a):Z racji tego, że mam wyj... to się wypowiem, że czasami to tu nie ma co czytać, albo topiki z dup* a pierdołach albo nic konkretnego i sensownej rozmowy.
Pewnie dlatego części ludzi się nie odzywa, przez głupie gadki i jechanie jeden po drugim pewnie też niektórym nie chce się pisaćprzykład YZF'a który mówił konkretnie w niektórych działach... no ale już go nie ma z nami.
To moje zdanie
Pozdrawiam
Amen
-
TomoR1 - Świeżak
SzpiceR napisał(a):starszy to taki conajmniej 2 lata dobre conajmniej
A jak ktos jest 1,5 roku to moze sie wypowiedziec??

,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
-
Nigoss - Bywalec
melvin napisał(a):szpicer a poniżej jakiej daty dzielisz użytkowników na starszych i młodszych???
Chodzi o tych zarejestrowanych przed tobÄ….
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
o Grubasjak Bi Em Dablju? nic niepiesz cyz sie psuje czy na kolo idzie...
To ze jesteś tu dłuzej Kolego od innych wcale nie znaczy że masz coś sensownego i mondrego do powiedzenia.
-
TomoR1 - Świeżak
ja zarejestrowany jestem 1 rok i 2 miechy ale natrolowalem postow
w sumie wczesniej mialem motory ale po co sie rejestrowac i cfaniakowac jak sie nic nie wie? na forum zarejestrowalem sie jak 600 kupowalem 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
och ach a ja kocham motocykle, motocykle są miłością mojego RZycia, bez motocykli nic się nie liczy, sprzedałym własnego psa za motocykl , aaaach jak ja lubię tutaj z wami siedzieć i mówić o motorach
dlaczego mnie nie pozdrawiają jak rzucam się wam pod koła stojąc na pasach? dlaczego mnie nie weźniecie do swojego kółka wzajemnego dotykania się pisiorkami? ;(
600setka się nie nadaje na pierwszy motor! zacznij od czegoś słabszego. PS wie ktoś gdzie tanio kupię R1? już za rok kupuję SZPEJA
ehhh uwielbiam zapach WACHY, dzisiaj jechały koło mnie motoooory.
co to jest że nie chce mi odpalić? zacherla leciwie i czasami nie pali, czasami silnik barabani, ostatni serwis miał robiony w niemcowni 5lat temu, pomóżcie droga brać motocyklowa dla motocyklisty z 3letnim doświadczeniem forumowym. PS jak wrzuca się prawidłowo biegi?

dlaczego mnie nie pozdrawiają jak rzucam się wam pod koła stojąc na pasach? dlaczego mnie nie weźniecie do swojego kółka wzajemnego dotykania się pisiorkami? ;(
600setka się nie nadaje na pierwszy motor! zacznij od czegoś słabszego. PS wie ktoś gdzie tanio kupię R1? już za rok kupuję SZPEJA

co to jest że nie chce mi odpalić? zacherla leciwie i czasami nie pali, czasami silnik barabani, ostatni serwis miał robiony w niemcowni 5lat temu, pomóżcie droga brać motocyklowa dla motocyklisty z 3letnim doświadczeniem forumowym. PS jak wrzuca się prawidłowo biegi?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):och ach a ja kocham motocykle, motocykle są miłością mojego RZycia, bez motocykli nic się nie liczy, sprzedałym własnego psa za motocykl , aaaach jak ja lubię tutaj z wami siedzieć i mówić o motorach![]()
600setka się nie nadaje na pierwszy motor! zacznij od czegoś słabszego. PS wie ktoś gdzie tanio kupię R1? już za rok kupuję SZPEJAehhh uwielbiam zapach WACHY, dzisiaj jechały koło mnie motoooory.
Prawdopodobnie masz blokadÄ™ na wariatorze

-
gelo007 - Administrator
a mi sie wydaje ze to murzynskie dziecko odpowiedzialne za zmiane biegow w skrzyni stuka w dekiel bo domaga sie jedzenia
radze nasypac cukru albo jakiejs bulki tartej do baku 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
o Grubasjak Bi Em Dablju? nic niepiesz cyz sie psuje czy na kolo idzie...
Taa, bo jestes królem hydeparku i mi zabraniasz? jestes żałosny ale i smieszny

Na dodatek już tu siedzę 3 lata muminku, sprawdz zanim napiszesz

-
gba4 - Bywalec
zawstydziłeś Szpicera
to powyżej to było krótkie podsumowanie forumowej kariery większości spamowiczów z hyde

to powyżej to było krótkie podsumowanie forumowej kariery większości spamowiczów z hyde

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
lonewolf napisał(a):SzpiceR napisał(a):Ps. Osoby typu Laser,GejboyAdwens (gba4), Czester oraz osoby siedzace krocej niz 2 lata o niewypowiadanie sie wogole po prostu NIE i CHUi
amen

-
laser - Bywalec
edit. niebde odpowiadal bo majcin mi bana dojebie bo mnie nielubi
jaka cisza sie zrobila czyzby wirtualni kierowcy szykowali na mnei jakis pocisk?
Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto? Napiszesz jakis madry post to ginie w mongolskich teoriach lasera czy Gejboya o prowadzeniu motocykla... JAK MOZNA RADZIC W TEHCNICE JAZDY niejezdzac motocyklem? sie pytam? albo w dziale motocykle? 3/4 postow ludiz co jeszcz emoto w rekahc niemieli :/
i to jest caly scigacz.pl
a koszulke mam i w niej spie xD
jaka cisza sie zrobila czyzby wirtualni kierowcy szykowali na mnei jakis pocisk?

Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto? Napiszesz jakis madry post to ginie w mongolskich teoriach lasera czy Gejboya o prowadzeniu motocykla... JAK MOZNA RADZIC W TEHCNICE JAZDY niejezdzac motocyklem? sie pytam? albo w dziale motocykle? 3/4 postow ludiz co jeszcz emoto w rekahc niemieli :/
Ostatnio edytowano 8/1/2010, 18:22 przez SzpiceR, łącznie edytowano 2 razy
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
SzpiceR napisał(a):Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto? Napiszesz jakis madry post to ginie w mongolskich teoriach lasera czy Gejboya o prowadzeniu motocykla... JAK MOZNA RADZIC W TEHCNICE JAZDY niejezdzac motocyklem? sie pytam? albo w dziale motocykle? 3/4 postow ludiz co jeszcz emoto w rekahc niemieli :/
Szpicuś, sam nie błyskasz inteligencją, a na kogoś chcesz pisać. Forumowy troll z Ciebie. Nie raz naśmiewasz się z ludzi, piszesz jakieś bzdurne odpowiedzi i myślisz, że jak sobie wsadzisz jakiś debilny podpisik to jesteś cool. Zgrywać mastaha przed kompem każdy umie, a w życiu pewnie srasz z byle powodu noobie...

-
lonewolf - Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości