Zobacz wÄ…tek - Starsi forumowicze :)
NAS Analytics TAG

Starsi forumowicze :)

O wszystkim
_________

JAk nie siedze na forum to:

Jezdze moturem
22
30%
Tasuje sie przed kompem
11
15%
Siedze w szkole/pracy i szef niepozwala klikac
20
27%
Chleje jak zly i nietrafiam w klawisze
20
27%

Liczba głosów : 73

Postprzez Konio » 8/1/2010, 12:53

ludzie sa ale sie kamufluja :)
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez SzpiceR » 8/1/2010, 14:43

starszy to taki conajmniej 2 lata dobre conajmniej :)

o Grubas :D jak Bi Em Dablju? nic niepiesz cyz sie psuje czy na kolo idzie...

Ps. Osoby typu Laser,GejboyAdwens (gba4), Czester oraz osoby siedzace krocej niz 2 lata o niewypowiadanie sie wogole po prostu NIE i CHUi
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez patryk83 » 8/1/2010, 14:56

Z racji tego, że mam wyj... to się wypowiem, że czasami to tu nie ma co czytać, albo topiki z dup* a pierdołach albo nic konkretnego i sensownej rozmowy.
Pewnie dlatego części ludzi się nie odzywa, przez głupie gadki i jechanie jeden po drugim pewnie też niektórym nie chce się pisać :) przykład YZF'a który mówił konkretnie w niektórych działach... no ale już go nie ma z nami.
To moje zdanie :)
Pozdrawiam
Honda CBR 600 F4i user
Obrazek (otwórz link)
patryk83
Bywalec

Postprzez TomoR1 » 8/1/2010, 15:00

patryk83 napisał(a):Z racji tego, że mam wyj... to się wypowiem, że czasami to tu nie ma co czytać, albo topiki z dup* a pierdołach albo nic konkretnego i sensownej rozmowy.
Pewnie dlatego części ludzi się nie odzywa, przez głupie gadki i jechanie jeden po drugim pewnie też niektórym nie chce się pisać :) przykład YZF'a który mówił konkretnie w niektórych działach... no ale już go nie ma z nami.
To moje zdanie :)
Pozdrawiam

Amen
TomoR1
Świeżak

Postprzez Nigoss » 8/1/2010, 15:04

SzpiceR napisał(a):starszy to taki conajmniej 2 lata dobre conajmniej :)
Ps. Osoby typu Laser,GejboyAdwens (gba4), Czester oraz osoby siedzace krocej niz 2 lata o niewypowiadanie sie wogole po prostu NIE i CHUi

A jak ktos jest 1,5 roku to moze sie wypowiedziec?? :lol: Tylko sie Szpicer nie denerwuj pytam dla wiedzy ogolnej :wink:
,,Motocykle to nie tylko moja pasja, ale też moje życie''
Nigoss
Bywalec

Postprzez cichy » 8/1/2010, 15:04

melvin napisał(a):szpicer a poniżej jakiej daty dzielisz użytkowników na starszych i młodszych???

Chodzi o tych zarejestrowanych przed tobÄ….
cichy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez TomoR1 » 8/1/2010, 15:10

To ze jesteś tu dłuzej Kolego od innych wcale nie znaczy że masz coś sensownego i mondrego do powiedzenia.
TomoR1
Świeżak

Postprzez Konio » 8/1/2010, 15:12

ja zarejestrowany jestem 1 rok i 2 miechy ale natrolowalem postow :) w sumie wczesniej mialem motory ale po co sie rejestrowac i cfaniakowac jak sie nic nie wie? na forum zarejestrowalem sie jak 600 kupowalem 8)
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez mar111cin » 8/1/2010, 15:23

och ach a ja kocham motocykle, motocykle są miłością mojego RZycia, bez motocykli nic się nie liczy, sprzedałym własnego psa za motocykl , aaaach jak ja lubię tutaj z wami siedzieć i mówić o motorach :lol:
dlaczego mnie nie pozdrawiają jak rzucam się wam pod koła stojąc na pasach? dlaczego mnie nie weźniecie do swojego kółka wzajemnego dotykania się pisiorkami? ;(

600setka się nie nadaje na pierwszy motor! zacznij od czegoś słabszego. PS wie ktoś gdzie tanio kupię R1? już za rok kupuję SZPEJA :lol: ehhh uwielbiam zapach WACHY, dzisiaj jechały koło mnie motoooory.

co to jest że nie chce mi odpalić? zacherla leciwie i czasami nie pali, czasami silnik barabani, ostatni serwis miał robiony w niemcowni 5lat temu, pomóżcie droga brać motocyklowa dla motocyklisty z 3letnim doświadczeniem forumowym. PS jak wrzuca się prawidłowo biegi?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez gelo007 » 8/1/2010, 15:41

mar111cin napisał(a):och ach a ja kocham motocykle, motocykle są miłością mojego RZycia, bez motocykli nic się nie liczy, sprzedałym własnego psa za motocykl , aaaach jak ja lubię tutaj z wami siedzieć i mówić o motorach :lol:
dlaczego mnie nie pozdrawiają jak rzucam się wam pod koła stojąc na pasach? dlaczego mnie nie weźniecie do swojego kółka wzajemnego dotykania się pisiorkami? ;(

600setka się nie nadaje na pierwszy motor! zacznij od czegoś słabszego. PS wie ktoś gdzie tanio kupię R1? już za rok kupuję SZPEJA :lol: ehhh uwielbiam zapach WACHY, dzisiaj jechały koło mnie motoooory.

co to jest że nie chce mi odpalić? zacherla leciwie i czasami nie pali, czasami silnik barabani, ostatni serwis miał robiony w niemcowni 5lat temu, pomóżcie droga brać motocyklowa dla motocyklisty z 3letnim doświadczeniem forumowym. PS jak wrzuca się prawidłowo biegi?

Prawdopodobnie masz blokadÄ™ na wariatorze :lol:.
gelo007
Administrator

Postprzez Konio » 8/1/2010, 15:43

a mi sie wydaje ze to murzynskie dziecko odpowiedzialne za zmiane biegow w skrzyni stuka w dekiel bo domaga sie jedzenia :roll: radze nasypac cukru albo jakiejs bulki tartej do baku :roll:
Blady 900 puk puk puk
Konio
Mieszkaniec forum

Postprzez gba4 » 8/1/2010, 16:20

Taa, bo jestes królem hydeparku i mi zabraniasz? jestes żałosny ale i smieszny :lol:
Na dodatek już tu siedzę 3 lata muminku, sprawdz zanim napiszesz :wink:
gba4
Bywalec

Postprzez mar111cin » 8/1/2010, 16:29

zawstydziłeś Szpicera :lol:

to powyżej to było krótkie podsumowanie forumowej kariery większości spamowiczów z hyde :lol:
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez lonewolf » 8/1/2010, 17:29

SzpiceR napisał(a):Ps. Osoby typu Laser,GejboyAdwens (gba4), Czester oraz osoby siedzace krocej niz 2 lata o niewypowiadanie sie wogole po prostu NIE i CHUi

Obrazek
lonewolf
Bywalec

Postprzez Cezarjusz » 8/1/2010, 17:41

Hehehe, dobra fota :lol: Pasuje do Szczygaczowego klimatu.
<zx12r> / <Suzuki dr 650>

"Moja ulica murem podzielona
Åšwieci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
Cezarjusz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez laser » 8/1/2010, 17:58

lonewolf napisał(a):
SzpiceR napisał(a):Ps. Osoby typu Laser,GejboyAdwens (gba4), Czester oraz osoby siedzace krocej niz 2 lata o niewypowiadanie sie wogole po prostu NIE i CHUi

Obrazek

amen :evil: :evil: :evil: wybacz szpic ale pomysl nad tym co piszesz ... w temacie motocykle cię nie widziałem jeszcze, z jakąs sensowną wypowiedzą
laser
Bywalec

Postprzez SzpiceR » 8/1/2010, 18:06

edit. niebde odpowiadal bo majcin mi bana dojebie bo mnie nielubi

jaka cisza sie zrobila czyzby wirtualni kierowcy szykowali na mnei jakis pocisk? :twisted:

Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto? Napiszesz jakis madry post to ginie w mongolskich teoriach lasera czy Gejboya o prowadzeniu motocykla... JAK MOZNA RADZIC W TEHCNICE JAZDY niejezdzac motocyklem? sie pytam? albo w dziale motocykle? 3/4 postow ludiz co jeszcz emoto w rekahc niemieli :/

i to jest caly scigacz.pl

a koszulke mam i w niej spie xD
Ostatnio edytowano 8/1/2010, 18:22 przez SzpiceR, łącznie edytowano 2 razy
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wilku111 » 8/1/2010, 18:35

Ja tez :lol:
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
Wilku111
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez lonewolf » 8/1/2010, 19:26

SzpiceR napisał(a):Jak tu pisac cos sensownego jak wszdzie sa posty malolatow i cwaniakow bez moto? Napiszesz jakis madry post to ginie w mongolskich teoriach lasera czy Gejboya o prowadzeniu motocykla... JAK MOZNA RADZIC W TEHCNICE JAZDY niejezdzac motocyklem? sie pytam? albo w dziale motocykle? 3/4 postow ludiz co jeszcz emoto w rekahc niemieli :/

i to jest caly scigacz.pl

Szpicuś, sam nie błyskasz inteligencją, a na kogoś chcesz pisać. Forumowy troll z Ciebie. Nie raz naśmiewasz się z ludzi, piszesz jakieś bzdurne odpowiedzi i myślisz, że jak sobie wsadzisz jakiś debilny podpisik to jesteś cool. Zgrywać mastaha przed kompem każdy umie, a w życiu pewnie srasz z byle powodu noobie... :roll:
lonewolf
Bywalec

Postprzez Leg1oN » 8/1/2010, 19:44

wlasnie YZF wrocil na forum.. jest i stara gwardia..
Leg1oN
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości

na górê