[Skutery Keeway] Keeway Hurricane 50
mam zamiar kupić KEEWAY HURRICANE 50 z silnikem 2 suw na wiosne mam 14 lat tylko niewiem czy on jest dobry mi nie zlaeż na szypkości tylko do kultowej jazdy . odp czy sie opłaca i kolor jaki najlepszy. zgury fenks .<br><hr>patryko954
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Adam697663206
- Świeżak
Keeway Hurricane jest dobry czy zły bo zastanawiam czy go kupić ??????Komentatorzy napisał(a):jak się nie umie docierać cylka to potem tak jest, mój na blokadach leci 55<br><hr>twoja stara<br>
<br><hr>Michał xD
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kupuj super sprzęt<br><hr>kKomentatorzy napisał(a):jak się nie umie docierać cylka to potem tak jest, mój na blokadach leci 55<br><hr>twoja stara<br>Komentatorzy napisał(a):Keeway Hurricane jest dobry czy zły bo zastanawiam czy go kupić ??????
<br><hr>Michał xD<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam Keeway Hurricane od 5 lat i wogóle nie narzekam. Przez ten czas nie było żadnej technicznej i mechanicznej usterki w skuterze (Były 2 ale to z mojej winy). Ogólnie polecam skuterek dla każdego kto chce mieć skuter który:Komentatorzy napisał(a):mam zamiar kupić KEEWAY HURRICANE 50 z silnikem 2 suw na wiosne mam 14 lat tylko niewiem czy on jest dobry mi nie zlaeż na szypkości tylko do kultowej jazdy . odp czy sie opłaca i kolor jaki najlepszy. zgury fenks .<br><hr>patryko954<br>
-jest ekonomiczny
-mało usterkowy(prawie w ogóle)
-jest po to aby gdzieś dojechać (np. do pracy) czy pojechać (np. na drobne zakupy)
w opisie skutera piszą że spalanie jest ok. 3.5l/100km ja zauważyłem że jest ok 4.0l/100km. Co jeszcze mogę powiedzieć w tym przedziale cenowym jest to jedyny skuter który jest godny uwagi. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego skutera. <br><hr>Opis
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a i zapomniałem powiedzieć o tym, że jest bardzo wytrzymała rama sam się przekonałem gdy skoczyłem z wys. ok 50 cm gdy uciekałem przed glinami. Ku mojemu ździwieniu nie było nawet śladu po tym incydencie. Silnik ma moc ok 5 km i jest bardzo wytrzymały. Jedyna wada jaką dostrzegłem to taka że po dłuższej jeździe tłumik jet bardzo gorący a nie ma żadnej osłony. Radzę dorobić osłonę o mnie już dwie os się oparzyły i miały ślad przez ok 2 lataKomentatorzy napisał(a):mam zamiar kupić KEEWAY HURRICANE 50 z silnikem 2 suw na wiosne mam 14 lat tylko niewiem czy on jest dobry mi nie zlaeż na szypkości tylko do kultowej jazdy . odp czy sie opłaca i kolor jaki najlepszy. zgury fenks .<br><hr>patryko954<br>
<br><hr>opis
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja go mam 5 lat i chodzi jak chodził czyli dobrze<br><hr>GregoKomentatorzy napisał(a):muj kuzynek ma keeway-a i po roku czasu od zakupu kompletnie zaczol się psuć przestal odpalać kopiak zię zblokował i takietam niewiem może trafił na taki model lipny<br><hr>fifi00<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ostatnio w moim keeway'u zauwarzyłem że po odpaleniu gdy puszcze gaz to mi gasni i gdy odpalam to muszę gazu dodać, ale gdy silnik popracuje jekieś 15min to już jest dobrze, lecz zaraz po odpaleniu to jedzie jak by nie mógł. Pomóżcie <br><hr>żmija
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mi osobiście podoba się czerwony <br><hr>majkeloKomentatorzy napisał(a):mam zamiar kupić KEEWAY HURRICANE 50 z silnikem 2 suw na wiosne mam 14 lat tylko niewiem czy on jest dobry mi nie zlaeż na szypkości tylko do kultowej jazdy . odp czy sie opłaca i kolor jaki najlepszy. zgury fenks .<br><hr>patryko954<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
obejrzyj ten film <br><hr>majkelo09Komentatorzy napisał(a):wie ktos jak tanio poprawic osiagi hurricane???<br><hr>Adam697663206<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zdjac-blokady-ze-skutera" target="blank" class="link">http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zdjac-blokady-ze-skutera</a><br><hr>majkelo09Komentatorzy napisał(a):wie ktos jak tanio poprawic osiagi hurricane???<br><hr>Adam697663206<br>Komentatorzy napisał(a):obejrzyj ten film <br><hr>majkelo09<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
możne mi ktoś powiedzieć gdzie jest moduł i czy opłaca się go zmieniać na tuningowany<br><hr>mati
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak tyle że hurricane to skuter 2-suw a film jest d 4-suwa<br><hr>dasKomentatorzy napisał(a):wie ktos jak tanio poprawic osiagi hurricane???<br><hr>Adam697663206<br>Komentatorzy napisał(a):obejrzyj ten film <br><hr>majkelo09<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zdjac-blokady-ze-skutera" target="blank" class="link">http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zdjac-blokady-ze-skutera</a><br><hr>majkelo09<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak na pewno uciekałeś skuterem przed psami i co może jeszcze cię nie złapali.<br><hr>ArbiKomentatorzy napisał(a):mam zamiar kupić KEEWAY HURRICANE 50 z silnikem 2 suw na wiosne mam 14 lat tylko niewiem czy on jest dobry mi nie zlaeż na szypkości tylko do kultowej jazdy . odp czy sie opłaca i kolor jaki najlepszy. zgury fenks .<br><hr>patryko954<br>Komentatorzy napisał(a):a i zapomniałem powiedzieć o tym, że jest bardzo wytrzymała rama sam się przekonałem gdy skoczyłem z wys. ok 50 cm gdy uciekałem przed glinami. Ku mojemu ździwieniu nie było nawet śladu po tym incydencie. Silnik ma moc ok 5 km i jest bardzo wytrzymały. Jedyna wada jaką dostrzegłem to taka że po dłuższej jeździe tłumik jet bardzo gorący a nie ma żadnej osłony. Radzę dorobić osłonę o mnie już dwie os się oparzyły i miały ślad przez ok 2 lata
<br><hr>opis<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no wiesz niektórzy umieją spieprzać gdzie popadnie w przeciwieństwie do ciebie<br><hr>opisKomentatorzy napisał(a):mam zamiar kupić KEEWAY HURRICANE 50 z silnikem 2 suw na wiosne mam 14 lat tylko niewiem czy on jest dobry mi nie zlaeż na szypkości tylko do kultowej jazdy . odp czy sie opłaca i kolor jaki najlepszy. zgury fenks .<br><hr>patryko954<br>Komentatorzy napisał(a):a i zapomniałem powiedzieć o tym, że jest bardzo wytrzymała rama sam się przekonałem gdy skoczyłem z wys. ok 50 cm gdy uciekałem przed glinami. Ku mojemu ździwieniu nie było nawet śladu po tym incydencie. Silnik ma moc ok 5 km i jest bardzo wytrzymały. Jedyna wada jaką dostrzegłem to taka że po dłuższej jeździe tłumik jet bardzo gorący a nie ma żadnej osłony. Radzę dorobić osłonę o mnie już dwie os się oparzyły i miały ślad przez ok 2 lata
<br><hr>opis<br>Komentatorzy napisał(a):Tak na pewno uciekałeś skuterem przed psami i co może jeszcze cię nie złapali.<br><hr>Arbi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ciekawe jak ci może lecieć na blokadach 70 jak w prawie polskim jest tak że pojemność 50cc może jechać tylko i wyłącznie 50-55 km/g chyba że kupiłeś używanego i miał już zdjęte blokady i gościu ci wcisnął kit że nie zdejmował<br><hr>majkeloKomentatorzy napisał(a):ja tez mam Huricana i ma jeszcze wszystkie blokoda przejechane ponad 10000 km wyciaga mi na prostej 70 a z gorki ponad 75 km/h wiec jest zajebisty jedna jego wada jest slabe przyspieszenie ale jak zmienie tlumik na sportowy oczywiscie z Polini to bedzie mi szedl 80<br><hr>Sinba<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
sory za pomyłke 50-55 km/h<br><hr>majkeloKomentatorzy napisał(a):ja tez mam Huricana i ma jeszcze wszystkie blokoda przejechane ponad 10000 km wyciaga mi na prostej 70 a z gorki ponad 75 km/h wiec jest zajebisty jedna jego wada jest slabe przyspieszenie ale jak zmienie tlumik na sportowy oczywiscie z Polini to bedzie mi szedl 80<br><hr>Sinba<br>
Komentatorzy napisał(a):ciekawe jak ci może lecieć na blokadach 70 jak w prawie polskim jest tak że pojemność 50cc może jechać tylko i wyłącznie 50-55 km/g chyba że kupiłeś używanego i miał już zdjęte blokady i gościu ci wcisnął kit że nie zdejmował<br><hr>majkelo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie popadnie i co jeszcze?<br><hr>ArbiKomentatorzy napisał(a):mam zamiar kupić KEEWAY HURRICANE 50 z silnikem 2 suw na wiosne mam 14 lat tylko niewiem czy on jest dobry mi nie zlaeż na szypkości tylko do kultowej jazdy . odp czy sie opłaca i kolor jaki najlepszy. zgury fenks .<br><hr>patryko954<br>Komentatorzy napisał(a):a i zapomniałem powiedzieć o tym, że jest bardzo wytrzymała rama sam się przekonałem gdy skoczyłem z wys. ok 50 cm gdy uciekałem przed glinami. Ku mojemu ździwieniu nie było nawet śladu po tym incydencie. Silnik ma moc ok 5 km i jest bardzo wytrzymały. Jedyna wada jaką dostrzegłem to taka że po dłuższej jeździe tłumik jet bardzo gorący a nie ma żadnej osłony. Radzę dorobić osłonę o mnie już dwie os się oparzyły i miały ślad przez ok 2 lata
<br><hr>opis<br>Komentatorzy napisał(a):Tak na pewno uciekałeś skuterem przed psami i co może jeszcze cię nie złapali.<br><hr>Arbi<br>Komentatorzy napisał(a):no wiesz niektórzy umieją spieprzać gdzie popadnie w przeciwieństwie do ciebie<br><hr>opis<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam problem kupiłem keeway hericane i miałem popsutą stacyjke odłonczyłem ją ale zapomniałem o akumulatorze podłonczyłem nową i nie chce nawett drgnąć silnik pomożecie <br><hr>keeway hericane
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam problem... Kupiłem Keeway Hurricane, jak go zapalam i chcę dodać gazu to on mi gasnie. Skuterek jest z 2006r. o przebiegu 3738km. Niewiem co mam zrobić czego jest to przyczyna?? Na innych forach pisze że po zdjęciu blokad powinien lecieć 75km/h a przy dobrej pogodzie 80km/h...(ja waże 60kg a idzie mi 55 km/h)... Proszę pomożcie mi co jest z tym, że mi gaśnie...<br><hr>Patryk...(14lat)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości