[Skutery Keeway] Keeway Hurricane 50
zawór zwrotny , gdy zdejmiesz kolanko to na dole masz te zawór weź zobacz czy jak dmuchniesz w niego czy leci powietrze, jak leci to dobrze, a jak za ssasz i będzie pisk albo powietrze leciało to do wymiany.Komentatorzy napisał(a):hej mam problem co się dziej jak olej kapie z filtra<br><hr>mati<br>
Cena tego to ok 20 zł na allegro.<br><hr>Emil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na prostej wycisnąłem 53 a z górki 65 <br><hr>huraganKomentatorzy napisał(a):na blokadzie wyciągnąłem 51 !<br><hr>karusek<br>Komentatorzy napisał(a):To cienko, bo ja 55 ;P<br><hr>piotreks-89<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siema;d mam pytanie bo nie jestem w temacie, powiedzcie mi dlaczego nie moge zdjac blokady z modulu po przez wypiecie przewodow?<br><hr>wooker
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprawdź jeszcze świece bo możesz mieć uwlonom w oleju, weź wstaw nową świece albo wyczyść starą szczotką drucianą i sprawdź iskre<br><hr>AdrianKomentatorzy napisał(a):Siemanko , również mam keewaya hurricane 2007r , kupiłem go 2 dni jezdziłem i postanowiłem dolać oleju , ale zrobiłem błąd i wlałem do baku a nie do zbiornika oleju , i po ok 2 kilometrach zamuliło go raz i zwolnił pusciłem z gazu i jechał dalej , po chwili dalej go zamuliło i zgasł i juz nie zapali![]()
![]()
co mam robić ?? Jak odkręciłem syfnik to wyleciał olej 3 razy , benzynę tez zmieniłem , ale to nic nie dało :/ możecie mi pomóc ?
z góry dziękuje .... jak możecie to piszcie SMS 721488699<br><hr>Huberttt<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ej ale serio olej wlałeś do baku ?Komentatorzy napisał(a):Siemanko , również mam keewaya hurricane 2007r , kupiłem go 2 dni jezdziłem i postanowiłem dolać oleju , ale zrobiłem błąd i wlałem do baku a nie do zbiornika oleju , i po ok 2 kilometrach zamuliło go raz i zwolnił pusciłem z gazu i jechał dalej , po chwili dalej go zamuliło i zgasł i juz nie zapali![]()
![]()
co mam robić ?? Jak odkręciłem syfnik to wyleciał olej 3 razy , benzynę tez zmieniłem , ale to nic nie dało :/ możecie mi pomóc ?
z góry dziękuje .... jak możecie to piszcie SMS 721488699<br><hr>Huberttt<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sprawdź filter powietrza , kranik czy czysty jeżeli w porządku to może chwilę poczekaj aż się zagrzeje mój normalnie jedzie najpierw go rozkręcam do 40/50 potem but do 70/75Komentatorzy napisał(a):Cześć mam problem kupiłem Hragana z 2007r (używany) i się muli na pączątku a potem nagle podczas jazdy łapie kopa .
ProszÄ™ o pomoc<br><hr>Keewin(Keeway)<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości