Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 -..
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 -..

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 -..

Postprzez Åšcigacz » 30/12/2009, 11:34

Dyskusja na temat: Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 - "Wiem, co mnie czeka!"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 - "Wiem, co mnie czeka!"
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/12/2009, 11:34

przesiadł by sie na KTM-a to by miał dopiero wyniki:)<br><hr>Birol
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/12/2009, 12:19

Komentatorzy napisał(a):przesiadł by sie na KTM-a to by miał dopiero wyniki:)<br><hr>Birol<br>
teraz KTMy mogą być wolniejsze od większości 450-tek za sprawą zwężek. No chyba, mógłby jechać motocyklem bez zwężki.<br><hr>Bart
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/12/2009, 12:34

"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/12/2009, 12:42

Komentatorzy napisał(a):"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm<br>
Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>Eristof
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/12/2009, 13:25

Komentatorzy napisał(a):"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm<br>
Komentatorzy napisał(a):Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>Eristof<br>
ok dzieki<br><hr>Barteksm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/1/2010, 13:46

Komentatorzy napisał(a):Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>Eristof<br>
Komentatorzy napisał(a):ok dzieki<br><hr>Barteksm<br>
Właśnie postarajcie sie dowiedzieć co to za program bo to by było przydatne wielu fanom offroadu którzy lubią dalsze wypady w teren. Pozdrawiam<br><hr>Bartexo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 21/2/2010, 20:08

Komentatorzy napisał(a):Właśnie postarajcie sie dowiedzieć co to za program bo to by było przydatne wielu fanom offroadu którzy lubią dalsze wypady w teren. Pozdrawiam<br><hr>Bartexo<br>
No wracajcie juz z tych targów II wystawy bo was ci ludzie zamęczą , a tak na serio jesli mieli byście juz jakies informacje od Krzysztofa to bardzo był bym wdzięczny o info na jurekzx@wp.pl lub tutaj bo czasami z ciekawosci zaglądam do tego artykułu.
Pozdrawiam Bartek <br><hr>Barteksm
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 22/2/2010, 14:14

Komentatorzy napisał(a):Właśnie postarajcie sie dowiedzieć co to za program bo to by było przydatne wielu fanom offroadu którzy lubią dalsze wypady w teren. Pozdrawiam<br><hr>Bartexo<br>
Komentatorzy napisał(a):No wracajcie juz z tych targów II wystawy bo was ci ludzie zamęczą , a tak na serio jesli mieli byście juz jakies informacje od Krzysztofa to bardzo był bym wdzięczny o info na jurekzx@wp.pl lub tutaj bo czasami z ciekawosci zaglądam do tego artykułu.
Pozdrawiam Bartek <br><hr>Barteksm<br>
W końcu udało nam się uzyskać informację od Krzyśka Jarmuża na temat programu, którego używa do planowania tras. Program ten to City Navigator Europe NT v.2009.
Pozdrawiam <br><hr>Eristof
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê