[Aktualności] Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 -..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 -..
Dyskusja na temat: Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 - "Wiem, co mnie czeka!"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 - "Wiem, co mnie czeka!"
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Krzysztof Jarmuż przed Dakarem 2010 - "Wiem, co mnie czeka!"
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
teraz KTMy mogą być wolniejsze od większości 450-tek za sprawą zwężek. No chyba, mógłby jechać motocyklem bez zwężki.<br><hr>BartKomentatorzy napisał(a):przesiadł by sie na KTM-a to by miał dopiero wyniki:)<br><hr>Birol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>EristofKomentatorzy napisał(a):"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ok dzieki<br><hr>BarteksmKomentatorzy napisał(a):"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>Eristof<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie postarajcie sie dowiedzieć co to za program bo to by było przydatne wielu fanom offroadu którzy lubią dalsze wypady w teren. Pozdrawiam<br><hr>BartexoKomentatorzy napisał(a):"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>Eristof<br>Komentatorzy napisał(a):ok dzieki<br><hr>Barteksm<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No wracajcie juz z tych targów II wystawy bo was ci ludzie zamęczą , a tak na serio jesli mieli byście juz jakies informacje od Krzysztofa to bardzo był bym wdzięczny o info na jurekzx@wp.pl lub tutaj bo czasami z ciekawosci zaglądam do tego artykułu.Komentatorzy napisał(a):"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>Eristof<br>Komentatorzy napisał(a):ok dzieki<br><hr>Barteksm<br>Komentatorzy napisał(a):Właśnie postarajcie sie dowiedzieć co to za program bo to by było przydatne wielu fanom offroadu którzy lubią dalsze wypady w teren. Pozdrawiam<br><hr>Bartexo<br>
Pozdrawiam Bartek <br><hr>Barteksm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W końcu udało nam się uzyskać informację od Krzyśka Jarmuża na temat programu, którego używa do planowania tras. Program ten to City Navigator Europe NT v.2009.Komentatorzy napisał(a):"Mam na komputerze specjalny program, w którym są zawarte wszelkie szlaki i drogi szutrowe w Polsce " zaiteresowało mnie bardzo to jesli redakcja scigacza lub ktos z przeglądajacych wie co to za program niech da znac na jurekzx@wp.pl lub niech napisze w kometnarzach.<br><hr>Barteksm<br>Komentatorzy napisał(a):Niestety Krzysiek nie powiedział nam, jak nazywa się ten program, ale gdy wróci z Dakaru to spróbujemy się tego dowiedzieć. Pozdrawiam<br><hr>Eristof<br>Komentatorzy napisał(a):ok dzieki<br><hr>Barteksm<br>Komentatorzy napisał(a):Właśnie postarajcie sie dowiedzieć co to za program bo to by było przydatne wielu fanom offroadu którzy lubią dalsze wypady w teren. Pozdrawiam<br><hr>Bartexo<br>Komentatorzy napisał(a):No wracajcie juz z tych targów II wystawy bo was ci ludzie zamęczą , a tak na serio jesli mieli byście juz jakies informacje od Krzysztofa to bardzo był bym wdzięczny o info na jurekzx@wp.pl lub tutaj bo czasami z ciekawosci zaglądam do tego artykułu.
Pozdrawiam Bartek <br><hr>Barteksm<br>
Pozdrawiam <br><hr>Eristof
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość