Snowboard
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Re: Snowboard
carma napisał(a):siemanko zbliża się zima.... Dla nie których to czas na narty , snowboardy , czy cokolwiek innego . Jeździłem do tej pory na nartach ale postanowiłem się przesiąść na deskęi mam prośbę mógł mi by ktoś napisać wymiary jakie powinna mieć deska dla mnie ? mam 191 cm wzrostu 83 kg i 46 buta.
z góry dzięki
Ps. pisze tutaj bo niejestem zarejestrowany na żadnym innym forum .
dobierz deche do wagi, w sklepie czy na stronkach sa przedzialy
www.sklepsnowboardowy.pl bardzo dobra strona bardzo dobre ceny i bardzo dobre dechy. Sam smigam juz 4 sezon na ich desce i jeszcze moge robic na niej progres, wiec naprawde sa warte swojej ceny i bardzo szybki, jak rownierz zaawansowane technologicznie.
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
			Yamaha YZF 600 Thundercat

- 

Taser
- Bywalec
Ale podobne pieniadze.   

Karnety są o wiele tansze z tego co pamietam. fajne dlugie stoki. W Styczniu wlasnie chyba sie wybiore w góry bo dawno nie byłem

Karnety są o wiele tansze z tego co pamietam. fajne dlugie stoki. W Styczniu wlasnie chyba sie wybiore w góry bo dawno nie byłem

- 

turboponczek
- MEGA TROLL
Stoki i standard wyciągów jest całkiem inny niż u nas.
				,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
			- 

Landryss25
- VIP Åšcigacz.pl
Kserkses napisał(a):co do zielenca, to jest tam spoko, sporo tras, zacny snowpark. ale te trasy jakies takie krotkie wszystkie jak dla mnie. tu podlgad http://www.sport-hobby.pl/images/mapka_zieleniec_xl.gif
no to qurfa dobrze, w sam raz dla laika który na desce to tylko siedział... i to nie snowbordowej
 Mam tylko nadzieje ze sie nie połamie
 Mam tylko nadzieje ze sie nie połamie   

swoją drogą, poza granice Polski gdzie są konkretne stoki fajnie pojechac jak ktoś już jest conajmniej po 3 sezonach...
- 

wujuwawa
- Świeżak
ja wlasnie mysle o francji. Ponoc najlepsze snow parki w EU... mam wyjazd z uczelni za chyba 1850 na 12 dni o_O
				Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
			Blady 900 puk puk puk
- 

Konio
- Mieszkaniec forum
Ja dwa dni temu wróciłem z les2alps.Sa tam dwa mega snowparki.Jeden na 2600m a drugi na 3200m.Bardzo dobrze przygotowane hopy o różnorodnej trudności.Rurek niestety mało.
				www.kiteclub.pl | transalp xl650v |  | ALOHA
			- 

kargul
- Świeżak
Ogólnie deska powinna być na wymiar, bo poza wysokością jest jeszcze waga. Najlepiej porozmawiać z obsługą jakiegoś sklepu narciarskiego i na miejscu wszystko dobrać. Ja kupiłam swoją w https://forum.scigacz.pl/ i jestem bardzo zadowolona, już 4 rok na niej jeżdzę 
Co to, urządzacie sobie jakieś zawody, który gamoń od reklamy odkopie starszy temat? Żegnam. /Glenroy

Co to, urządzacie sobie jakieś zawody, który gamoń od reklamy odkopie starszy temat? Żegnam. /Glenroy
- katarzyna89
- Świeżak
Tylko zazwyczaj ludzie chodzą na tego typu sporty nic nie robiąc wcześniej w życiu a potem tylko kontucje przez te sporty.
Co chciałeś tym postem wnieść do tematu, który już od kilku lat jest martwy? Zamykam śmietnik.
/Glenroy

Co chciałeś tym postem wnieść do tematu, który już od kilku lat jest martwy? Zamykam śmietnik.
/Glenroy
- fizo55
- Świeżak
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości