Dlaczego warto pamiętać o rekawicach i kurtce !!
Dlaczego warto pamiętać o rekawicach i kurtce !!
Jestem człowiekiem który uczy się na własnych błędach ale może ktoś wyciągnie z tego jakieś wnioski:
I film:
http://www.youtube.com/watch?v=HdjwcH6GlTY
Była to moja pierwsza w życiu jazda na cbr 900 (wcześniej tylko 600) wiec proszę się powstrzymać od niemiłych komentarzy.

I film:
http://www.youtube.com/watch?v=HdjwcH6GlTY
Była to moja pierwsza w życiu jazda na cbr 900 (wcześniej tylko 600) wiec proszę się powstrzymać od niemiłych komentarzy.

Ostatnio edytowano 1/2/2010, 15:12 przez lukas545, łącznie edytowano 1 raz
- lukas545
- Świeżak
Nieciekawie to wygląda. Zdarzyło mi się 2, 3 razy jechać w krótkim rękawku, jednak teraz to nawet w największe temperatury będę się starał całe kombi ubierać.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Ja też się o tym że warto przekonałem na własnej skórze. Na szczęście było to w trochę mniejszej skali.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Dobrze ze masz jaja, zeby sie przyznac do bledu i wyciagnac wnioski.. Moze ten temat przyhamuje trend lanserskiej jazdy bez kombi.
Szybkiego powrotu do zdrowia!
Szybkiego powrotu do zdrowia!
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Bez kitu. Jak zaczniesz jeździć w full stroju, to po jakimś czasie nie będziesz potrafił jeździć bez niego. Pozatym sam temat nie jest do końca prawidłowy, ja wyj*** naprzykład kolanem. Czasem można się tak wyrąbać, że zedrze Ci całe kolana i koniec chodzenia oraz biegania do końca życia. Także, pamiętaj o wszystkim!!!!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Ja to juz nie potrafie jezdzic bez skury
. Bez jaj dziwnie mi jezdzic w tekstylu czy dzinsach czuje sie niepewnie.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Od czasu kiedy mam kurtkę to jeżdżę wszędzie z nią.
Wcześniej jeździłem w kurtce która tez chroniła ale przed wiatrem... cieszę się, że nie miałem wywrotki wtedy bo bym pewnie nieciekawie wyglądał.
Wcześniej jeździłem w kurtce która tez chroniła ale przed wiatrem... cieszę się, że nie miałem wywrotki wtedy bo bym pewnie nieciekawie wyglądał.
-
patryk83 - Bywalec
- alonzogonzales
- Świeżak
ja również współczuję , jak leczenie ? Goją się rany jako tako ? przyznam szczerze że zanim to uznałem miałem kupić tanią podstawową kurtkę ale okazało się inaczej - zapłaciłem 25% więcej jak za tą co chciałem i czuje się bezpiecznie
- Przemysl_17
- Świeżak
witam
dzisiaj mija 20 dni od gleby..
prawa dłoń już w pełni funkcjonalna, a na lewej jeszcze jest mały strupek..
na lewym przedramieniu już nie ma strupa ale została spora blizna ale na razie jest to świeże więc może jeszcze trochę zniknie...
Fota:
tak czy inaczej na motorze już jeżdżę...

dzisiaj mija 20 dni od gleby..
prawa dłoń już w pełni funkcjonalna, a na lewej jeszcze jest mały strupek..
na lewym przedramieniu już nie ma strupa ale została spora blizna ale na razie jest to świeże więc może jeszcze trochę zniknie...
Fota:

tak czy inaczej na motorze już jeżdżę...

- lukas545
- Świeżak
W tym sezonie to jeszcze skóry nie kopiłem ale na gwiazdkę już zamówiłem u rodziców skórę i buty alpiny chociaż jeżdżę skuterem. Mimo wywrotki nie poddałeś się to jest co, zdrowia życzę, chyba kupie sobie rękawiczki za 200 zl a nie za 20 jak mi kolega mówił że on ma takie i są dobre. Kolega mi opowiadał że wchodził w zakręt 120 km/h i był piasek i gleba. Mówił że gdyby nie skóra to by mu do kości oszliłowało ciało.
- Chary94
- Świeżak
Gumiś geniuszu, ja np. nie wiem o czym mowa, nic nie widziałem a chętnie bym zobaczył. Mogłeś po prostu napisać że każdy to widział, albo wysłać PW, albo chociaz skazować jego posta, za zrobiłeś to co mogłeś najlepiej - post zostawiłeś a link skasowałes ... ?!
Nie bulwersuj się, chodzi o to, że zamiast Twojego czerwonego komentarza docelowy link byłby na pewno praktyczniejszy, a w najgorszym przypadku równie bezużyteczny jak ten Twój owy komentarz
Nie bulwersuj się, chodzi o to, że zamiast Twojego czerwonego komentarza docelowy link byłby na pewno praktyczniejszy, a w najgorszym przypadku równie bezużyteczny jak ten Twój owy komentarz
- eagle
- Świeżak
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości