Jazda motocyklem zimÄ…..
CzesterTX napisał(a):A śmieją się, że w Suwałkach jest polski biegun zimna. A tu proszę, we Wrocławiu -3 a w Suwałkach +7
Ale wiesz ja mówie -3 o 6:25 rano

-
patryk83 - Bywalec
no trzeba uważać na te linie i naprawdę zakręty brać z wyczuciem i odpowiednim dystansem, przy tej temp. guma w oponkach robi się trwardsza i w rezultacie gorzej trzyma, na prostym odcinku można pociągnąć trochę szybciej, ale w zakrętach trzeba naprawdę ostrożniej jechać.
taka mała anegdota z dzisiaj. jadę sobie przez osiedle, chodnikiem idzie babcie z jakimś dużym psem(nie wiem co za rasa) w pewnym momęcie pies zaczyna mnie gonić ciągnąc babcie za sobą xD
taka mała anegdota z dzisiaj. jadę sobie przez osiedle, chodnikiem idzie babcie z jakimś dużym psem(nie wiem co za rasa) w pewnym momęcie pies zaczyna mnie gonić ciągnąc babcie za sobą xD
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
no dziś jednak pizgało, było ładne słońce ale pizgało konkretnie, jak wracałem z uczelni to już fes czułem zimno, ale fakt, że nie było dość ciepło ubrany

-
Kula07 - Stały bywalec
Aj, już nie mogę się jutra doczekać, na tygodniu nie mam kiedy jeździć, bo do pracy zbyt wcześnie i zbyt daleko mam by swoim transportem jechać a jak wracam jestem padnięty i już mi się nie chce ruszać nigdzie z domu
Ale w weekendy jak do tej pory zawsze troszkÄ™ km robiÄ™
Handbary strasznie pomagają, nawet nie wyobrażam sobie teraz śmigać bez nich.
Po mieście to zawsze jest szansa wsiąść na moto, nie jedzie się zbyt długo prędkościami, które nas zbytnio ochładzają, częste przystanki na światłach - jak nie pada i nie ma śniegu na jezdniach to nie widzę przeszkód by rezygnować z motocykla.
No ale już w trasy w obecną pogodę to już naprawdę trzeba mieć ciepłe ubrania, handbary, podgrzewane manetki i najlepiej owiewki za którymi można się całkowicie schować

Ale w weekendy jak do tej pory zawsze troszkÄ™ km robiÄ™

Handbary strasznie pomagają, nawet nie wyobrażam sobie teraz śmigać bez nich.
Po mieście to zawsze jest szansa wsiąść na moto, nie jedzie się zbyt długo prędkościami, które nas zbytnio ochładzają, częste przystanki na światłach - jak nie pada i nie ma śniegu na jezdniach to nie widzę przeszkód by rezygnować z motocykla.
No ale już w trasy w obecną pogodę to już naprawdę trzeba mieć ciepłe ubrania, handbary, podgrzewane manetki i najlepiej owiewki za którymi można się całkowicie schować

Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
Ja czekam do niedzieli. Jako prezent imieninowy zrobię sobie rundke po nowo wybudowanym i jedynym rondzie w moim mieście (i to aż 5-cio wlotowym
) Ciekawe czy będzie denerwować ludzi jak będę robił 70 okrążeń po nim (oczywiście na 3 zjazdy do boxów)

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Panowi da się jeździć, ja dziś do domu wracałem z uczelni 120 km i wcale tak nie pizgało, tylko fakt, 100 nie przekraczałem.

-
Kula07 - Stały bywalec
SzpiceR napisał(a):Leg1oN napisał(a):zeby latac w temp minusowej to trzeba byc hardcorem.. macie zdrowie chlapaki.
a za 10 lat "cos mnie zaczesto napier kolana i piszczel"
to od tajskiego boksu i obijania betonowych slupow xDDD
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
ja dzisiaj full skora bluza pod kombi i zimno w huy. nie wiem ile bylo stopnii ale bylo zimno
ale wodeczka naprawila zimno i jstok 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Dzisiaj zrobiłem sobie pare km, temp. okolo 5*C i naprawdę podziwiam tych co ganiają jak za oknem jest minusowa temperatura.
Może gdybym wreszcie założył na przód nową opone (która juz pare miesięcy czeka w garażu i nabiera mocy urzędowej) to bym miał większą frajdę, a tak to na moim łysym jak kolano dragon evo musze się pilnować na winklach bo puszcza mi przy każdej okazji... Jednak najlepsza temp. do jazdy to 10-15*C. Ale i tak mojej zielonki nie daje jeszcze w sen zimowy ;]
Może gdybym wreszcie założył na przód nową opone (która juz pare miesięcy czeka w garażu i nabiera mocy urzędowej) to bym miał większą frajdę, a tak to na moim łysym jak kolano dragon evo musze się pilnować na winklach bo puszcza mi przy każdej okazji... Jednak najlepsza temp. do jazdy to 10-15*C. Ale i tak mojej zielonki nie daje jeszcze w sen zimowy ;]
|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości