Miejski ścigacz
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
dezza ma racje...... jako pojazd do jazdy po miescie dobry by byl tez gs'ik albo er 5'ka.... to jeszcze zalezy od tego ile chcesz wydac na motocykl kaski.... w kazdym razie nie kupuj cbr 125... to wyglada fatalnie- jak komarek... wak tak samo szeroki jak siedzenie.............
-
kravec - Administrator
A może seria Yamahy o nazwie street-rod bodajże. Tj. tutaj chyba MT-03
(jako tańsza alternatywa choć i tak nie za tania zależy od budżetu) ma krótszy rozstaw i większą moc w niskim zakresie obrotów. Podobno to jest produkt predysponowany do jazdy w miejskim zgiełku, ale na serpentynach też ładnie idzie...
(jako tańsza alternatywa choć i tak nie za tania zależy od budżetu) ma krótszy rozstaw i większą moc w niskim zakresie obrotów. Podobno to jest produkt predysponowany do jazdy w miejskim zgiełku, ale na serpentynach też ładnie idzie...
- Jaroslavv
- Świeżak
Jaroslavv napisał(a):A może seria Yamahy o nazwie street-rod bodajże. Tj. tutaj chyba MT-03
MT-01 jest według Ciebie tańszą alternatywą er5 czy gs500 ??
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Jaroslavv napisał(a):A może seria Yamahy o nazwie street-rod bodajże. Tj. tutaj chyba MT-03
MT-01 jest według Ciebie tańszą alternatywą er5 czy gs500 ??
Chodziło mi raczej o MT-03, jako tańsze niż MT-01 czy zapowiadane MT-02
- Jaroslavv
- Świeżak
aha jesacze jedno, w moim mniemaniu miejski mścigacz to słowo oktreślające(zapewne o to chodziło autorowi) motocykl, który niepierdzi,wygląda ja ścigacz, i niemui miec wielkiej mocy:)byleby wyglądał jak scigaczi ładnie brzęczł hehe
- sasi
- Świeżak
też Radze gs 500;]
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
erghmm.... a propo 125 to jeżeli już byś bardzo chciał to polecam Cagive Mito ... odblokowana jedzie około 180 a do 100 ma z 7 sekund. Jest w miarę lekka , hamulce ma b.dobre. Fakt ,że to 2-suw i nie chodzi na niższych obrotach jak rasowa 600 <albo 1000;]> ale wkręcenie na obroty wiele zmienia .... zresztą wkręca się na obroty szybciej niż zdążysz o tym pomyśleć ... Jako motor na miasto myślę , że jest to dobra propozycja - w końcu lekkie , szybkie i w miarę zwinne
- VincentVega
- Świeżak
Zdecydowanie GS500
W dwie osoby spokojnie sie zabierzesz, za miasto, do miasta... bez znaczenia... spalanie 4.5 to zwykla norma, a ze 4 suw to remonty silnika odpadaja, wlasciwie moto nie do zajechania o ile sie dba tak jak powinno, wlasciwie to smarujesz lancuch, pilnujesz naciagu, tankujesz i jezdzisz ile wlezie, przeglad co 6000km czyli tak jak i u konkurencji (tak podejzewam).
P.S. Przyznaje... moja opinia jako posiadacza GS'a nie jest obiektywna ...tak czy siak... polecam!
W dwie osoby spokojnie sie zabierzesz, za miasto, do miasta... bez znaczenia... spalanie 4.5 to zwykla norma, a ze 4 suw to remonty silnika odpadaja, wlasciwie moto nie do zajechania o ile sie dba tak jak powinno, wlasciwie to smarujesz lancuch, pilnujesz naciagu, tankujesz i jezdzisz ile wlezie, przeglad co 6000km czyli tak jak i u konkurencji (tak podejzewam).
P.S. Przyznaje... moja opinia jako posiadacza GS'a nie jest obiektywna ...tak czy siak... polecam!
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
na 500 przeciśniesz się przez śródmieście a na wylotówkach będziesz mógł troche przycisnąć .
natomiast na 125 jazda za miasto to kara
polecam jakiegoś (w zależności od funduszy)lekkiego nakeda
natomiast na 125 jazda za miasto to kara
polecam jakiegoś (w zależności od funduszy)lekkiego nakeda
suzuki GSX1100F
- Kotletor
- Świeżak
ja bym proponowal aprilie rs250 malo pali wyglada jak rasowy scigacz i ma kolo 3.5 sek.do setki czego tu wiecej chciec ......................
- daniel8634
- Świeżak
i czesci bardzo trudno dostac.... zalezy jeszcze od stylu jazdy... ja mam z przebiegiem 25000 i jeszcze remontu nie trzeba robic... (moze byl juz robiony- nie wiem)... przynajmniej mechanicy twierdza ze nie trzeba... a jezdzi dobrze
-
kravec - Administrator
Ja bym proponowal Fazera. Jest zwinny, pozycja wygodna i mozna nim wyskoczyc smialo w polske. Jezlei chodzi o moc to tez mozesz nia dysponowac jak bedziesz mila ochote, bo Fazer odkreca sie dopiero przy ok 7500 wiec do tej granicy mozesz jezdzic spokojnie i na malym spalaniu.
-
wokib - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości