Miejski ścigacz
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
dezza ma racje...... jako pojazd do jazdy po miescie dobry by byl tez gs'ik albo er 5'ka.... to jeszcze zalezy od tego ile chcesz wydac na motocykl kaski.... w kazdym razie nie kupuj cbr 125... to wyglada fatalnie- jak komarek... wak tak samo szeroki jak siedzenie.............
-
kravec - Administrator
A może seria Yamahy o nazwie street-rod bodajże. Tj. tutaj chyba MT-03
(jako tańsza alternatywa choć i tak nie za tania zależy od budżetu) ma krótszy rozstaw i większą moc w niskim zakresie obrotów. Podobno to jest produkt predysponowany do jazdy w miejskim zgiełku, ale na serpentynach też ładnie idzie...
(jako tańsza alternatywa choć i tak nie za tania zależy od budżetu) ma krótszy rozstaw i większą moc w niskim zakresie obrotów. Podobno to jest produkt predysponowany do jazdy w miejskim zgiełku, ale na serpentynach też ładnie idzie...
- Jaroslavv
- Świeżak
Jaroslavv napisał(a):A może seria Yamahy o nazwie street-rod bodajże. Tj. tutaj chyba MT-03
MT-01 jest według Ciebie tańszą alternatywą er5 czy gs500 ??

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):Jaroslavv napisał(a):A może seria Yamahy o nazwie street-rod bodajże. Tj. tutaj chyba MT-03
MT-01 jest według Ciebie tańszą alternatywą er5 czy gs500 ??
Chodziło mi raczej o MT-03, jako tańsze niż MT-01 czy zapowiadane MT-02

- Jaroslavv
- Świeżak
też Radze gs 500;]
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
erghmm.... a propo 125 to jeżeli już byś bardzo chciał to polecam Cagive Mito ... odblokowana jedzie około 180 a do 100 ma z 7 sekund. Jest w miarę lekka , hamulce ma b.dobre. Fakt ,że to 2-suw i nie chodzi na niższych obrotach jak rasowa 600 <albo 1000;]> ale wkręcenie na obroty wiele zmienia .... zresztą wkręca się na obroty szybciej niż zdążysz o tym pomyśleć
... Jako motor na miasto myślę , że jest to dobra propozycja - w końcu lekkie , szybkie i w miarę zwinne

- VincentVega
- Świeżak
Zdecydowanie GS500
W dwie osoby spokojnie sie zabierzesz, za miasto, do miasta... bez znaczenia... spalanie 4.5 to zwykla norma, a ze 4 suw to remonty silnika odpadaja, wlasciwie moto nie do zajechania o ile sie dba tak jak powinno, wlasciwie to smarujesz lancuch, pilnujesz naciagu, tankujesz i jezdzisz ile wlezie, przeglad co 6000km czyli tak jak i u konkurencji (tak podejzewam).
P.S. Przyznaje... moja opinia jako posiadacza GS'a nie jest obiektywna
...tak czy siak... polecam!

W dwie osoby spokojnie sie zabierzesz, za miasto, do miasta... bez znaczenia... spalanie 4.5 to zwykla norma, a ze 4 suw to remonty silnika odpadaja, wlasciwie moto nie do zajechania o ile sie dba tak jak powinno, wlasciwie to smarujesz lancuch, pilnujesz naciagu, tankujesz i jezdzisz ile wlezie, przeglad co 6000km czyli tak jak i u konkurencji (tak podejzewam).
P.S. Przyznaje... moja opinia jako posiadacza GS'a nie jest obiektywna

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
ja bym proponowal aprilie rs250 malo pali wyglada jak rasowy scigacz i ma kolo 3.5 sek.do setki czego tu wiecej chciec
......................

- daniel8634
- Świeżak
i czesci bardzo trudno dostac.... zalezy jeszcze od stylu jazdy... ja mam z przebiegiem 25000 i jeszcze remontu nie trzeba robic... (moze byl juz robiony- nie wiem)... przynajmniej mechanicy twierdza ze nie trzeba... a jezdzi dobrze
-
kravec - Administrator
Ja bym proponowal Fazera. Jest zwinny, pozycja wygodna i mozna nim wyskoczyc smialo w polske. Jezlei chodzi o moc to tez mozesz nia dysponowac jak bedziesz mila ochote, bo Fazer odkreca sie dopiero przy ok 7500 wiec do tej granicy mozesz jezdzic spokojnie i na malym spalaniu.
-
wokib - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3