witam wszystkich. Co sÄ…dzicie o yamaszce xj 600??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ta ma w standardzie ohlinsy w tylnym zawieszeniu, w pierwszych xjr 1300 tylko w wersji sp były. Ale makabrę zrobili japońce w ostatnim wypuście XJR... dali JEDEN tłumik... i obrzydliwą lampę tylną... takie dwa kółka... i lusterka jak w virago fe... Jak mogli popsować doskonałe?
- Załączniki
-
- xjr1300_003_1024.jpg (132.95 KiB) PrzeglÄ…dane 2394 razy
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Co dla jednego wadÄ…, dla drugiego zaletÄ…
Jazda nakedem dostarcza więcej wrażeń, właśnie przez napór powietrza. Po za tym to, że piździ skutecznie zniechęca przed zapier...... A jak wsiądziesz na bolida i nie czujesz pędu powietrza, to zaczynasz szukać wrażeń w prędkości. Fakt szyba turystyczna trochę odbiera uroku, natomiast jak jeździłem w styczniu to nie miałem nic przeciwko 

-
joe_bar napisał(a):osobiście jakoś bardziej pasuje mi CB 500 niż yamaha xj. Xj jest jakaś taka zbyt poprawna. ciągnie cały czas tak samo. CB przynajmniej dostaje jakiegoś większego kopa przy 8500 no i jest chłodzona cieczą.
CB500 kupi sobie moja dziewczyna... akurat taka honda pasuje jej mędzy nogi

Jak pisałem wyżej... co dla jednego wadą, dla drugiego jest zaletą.
Honda to bardzo dobry motor, ale mi bardziej pasuje czterocylindrow rzędówka, właśnie przez tą "poprawność" i większą kulturę pracy. I jak postawisz jedną obok drugiej to honda jakaś taka filigranowa jest.
-
hehe xj i tyle juz postanwilem;)
docelowo big naked bandzior 1200 albo xjr-ka jak dobrze pojdzie o fazerka 1000 czeka ale to za dlugi czas nastapi,jak naucze sie wozic swoj tylek na jakims bikeu, bo poki co to kurierka miejska na skuterku ale daje rade;)przynajmniej wrocław sie zna pozdrawiam;)aha macie moze jakies namiary na skelpy z odzieza motocyklowa, bo potrzebuje spodnie;)narra diablatka
docelowo big naked bandzior 1200 albo xjr-ka jak dobrze pojdzie o fazerka 1000 czeka ale to za dlugi czas nastapi,jak naucze sie wozic swoj tylek na jakims bikeu, bo poki co to kurierka miejska na skuterku ale daje rade;)przynajmniej wrocław sie zna pozdrawiam;)aha macie moze jakies namiary na skelpy z odzieza motocyklowa, bo potrzebuje spodnie;)narra diablatka
- lobuz
- Świeżak
Bardzo podoba mi się Twój tok rozumowania: skuter... naked...i dopiero duuuuży naked. Tak trzymaj! Widać, że masz dobre opony, te mózgowe i chyba nie taki z Ciebie łobuz 

-
-
barteckstreet - Świeżak
dzieki za komplmenty;)a lobuz to jestem jak poginam po miescie na skuterze z paczkami kupa zabawy jest jak sie wszystkiego sportowe fury w korku bierze i w starcie spod swiatel;)a kiedys kumpel pomykal na bandicie 1200 to bylo cos;)ale go skasowal troche;(a oponki trzba miec bo inaczej to juz bym sie skonczyl na jakims nieuwaznym kierowcy, swoja droga to samochodziaze tragicznie podchodza do wszelkiej masci skuterowcow i motocyklistow itp;)a my jestesmy krolami szos;)pozdrawiam wszystkich;)
- lobuz
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości