witam wszystkich. Co sÄ…dzicie o yamaszce xj 600??
• Strona 1 z 2 • 1, 2
witam wszystkich. Co sÄ…dzicie o yamaszce xj 600??
Mam zamiar kupic cos takiego na swoje pierwsze moto i tak sie wlasnie zastanawiam jakie opinie macie na jego temat. Moze ktos z Was miał okazje jezdzic na takim motorze. Prosze o Wasze spostrzezenia. Pozdrawiam
- lobuz
- Świeżak
Kupilem niedawno tez na pierwsze moto XJ600 S Diversion rocznik 93
bardzo fajny motor
nie za mocny i nie za slaby na pierwszy motor... troche ciezkawy (200 kg) ale to turystyk w koncu :] spalanie na przyzwoitym poziomie okolo 5l/100km. Mowia ze niezawodny i bezawaryjny to sie okaze w sezonie
sciagalem z swojego z niemiec zaplacilem 950 euro wiec mysle ze cena w miare atrakcyjna. byl w b dobrym stanie wizualnym i mysle ze jest zadbany takze w srodku
palil na dotyk od zimnego. polecam 

-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
Ja również mam dywersje S i z czystym sumieniem mogę ją polecić jest bezawaryjna wytrzymały silnik robi przebiegi powyżej 100 tyś. Km bez remontu , jest prosta jak budowa cepa (czym miej skomplikowana budowa tym miej się może popsuć) i mimo że waży 200 kg łatwy w prowadzeniu oraz bardzo wygodna pozycja za kierownicą. 

-
robertsz - Świeżak
-
barteckstreet - Świeżak
-
barteckstreet - Świeżak
spoko dzieki za odpowiedzi. Zamierzam wlasne postawic na yamaszke bo slyszalem oniej raczej pozytywne opinie i jak dobzre ojdzie to za jakies 5-6 miechow bede sie taka wozil. Mam zamair wlasnie kopnac sie po nia za zach granice ae to sie jeszcze zobaczy
pozdrawiam łobuzy;)

- lobuz
- Świeżak
-
barteckstreet - Świeżak
OUTLAW napisał(a):robertsz napisał(a):Ja również mam dywersje S i z czystym sumieniem mogę ją polecić jest bezawaryjna wytrzymały silnik robi przebiegi powyżej 100 tyś. Km bez remontu , jest prosta jak budowa cepa (czym miej skomplikowana budowa tym miej się może popsuć) i mimo że waży 200 kg łatwy w prowadzeniu oraz bardzo wygodna pozycja za kierownicą.
oj nie jest to regułą zobacz jawa prosta w swej budownie a nie jeździ
ps jaki kolor masz tej xjtki? bylem u ziomka na pogórzu i widzialem jak przeleciala xjtka chyba czerwona albo czarna niepamietam
No tak ale nie bierzemy pod uwagę sprzętów postkomunistycznych to całkiem inna bajka jest.
p.s. No tak jestem z pogórza (a w zasadzie byłem teraz Rumia ) i śmigam na zielonej XJ

-
robertsz - Świeżak
-
barteckstreet - Świeżak
Re: witam wszystkich. Co sÄ…dzicie o yamaszce xj 600??
lobuz napisał(a):Mam zamiar kupic cos takiego na swoje pierwsze moto i tak sie wlasnie zastanawiam jakie opinie macie na jego temat. Moze ktos z Was miał okazje jezdzic na takim motorze. Prosze o Wasze spostrzezenia. Pozdrawiam
Wszystko zależy od opon... mózgowych

XJ600 to dobry wybór, jest trwała, ekonomiczna i wygodna. Zrobiłem na swojej ponad 10000 bezawaryjnie, wymieniałem tylko części eksploatacyjne. Zajrzyj na portal użytkowników Yamachy xj. http://www.yamahaxj.pl/news.php i na forum. Tam znajdziesz informację i porady użytkowników.
Pozdrawiam.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
Zakochałem się... piękne kształty...moc... i można wziąść ją "na kolanko"... 

- Załączniki
-
- d_2005_xjr1300_accessory01.jpg (38.2 KiB) PrzeglÄ…dane 3864 razy
-
- t_akcja06jpg_108.jpg (30.58 KiB) PrzeglÄ…dane 3864 razy
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości