[skutery] Zipp Vapor
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moj Zipp ma sciagniete blokady, spotowa swieca i bardzo drogi wydech z HEBO i cignie mi bez problemow 85 Km/h jes super mialem juz Yamahe Neosa i Peugeota Vivacity te skutery byly szybkie ale mialy jedna wade mialy silnik 2-suwowe.<br><hr>Richard
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten skuter jest zajebisty mam go 2 lata i mam przejechane 6564 wyciaga 70 i mi sie jescze nie zepsuł<br><hr>Lolek294
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam takiego samego i chciałbym go stuningowac jak moge??? i co mam do niego włożyć??? pomóżcie mi<br><hr>amigo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam. Także mam zippa vapora jest to zajefajny skuter. Poza tym nie tuningowałem ale mam chęć.Komentatorzy napisał(a):Moj Zipp ma sciagniete blokady, spotowa swieca i bardzo drogi wydech z HEBO i cignie mi bez problemow 85 Km/h jes super mialem juz Yamahe Neosa i Peugeota Vivacity te skutery byly szybkie ale mialy jedna wade mialy silnik 2-suwowe.<br><hr>Richard<br>

Jeśli ktoś zna sposób na to , aby coś zwiększyło mu start proszę o odp na pszajko@wp.pl <br><hr>Przemo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja w 8 miesiecy przejechałem 7500 kilometrów<br><hr>nie ujawnionyKomentatorzy napisał(a):Ten skuter jest zajebisty mam go 2 lata i mam przejechane 6564 wyciaga 70 i mi sie jescze nie zepsuł<br><hr>Lolek294<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam tego zippa juz 4 miesiące mam przejechane z 580km
i nienarzekam na niego!!!!!!!!!!!!!!11<br><hr>Łukasz
i nienarzekam na niego!!!!!!!!!!!!!!11<br><hr>Łukasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja mam go rok i był 6 razy w naprawie..!! :/ :/
Pierwszy raz zepsuł sie po tygodniu urzytkowania, zepsuł sie jakis STATOR.. Za drugim razem nie dało sie kierunkowskaów "wrzucic" i poszła jakaś BLASZKA.. Za trzecim razem poszła cała ELEKTRYKA i ALARM nie działał..
Za czwartym razem zgasł na drodze i juz nie zapalił - coś z GAŹNIKIEM było.. Za piątym razem znów BLASZKA z kierunkowskazów i GAŹNIK.. Za szustym razem całe PLASTIKI popękały przez KUFEREK niby i oddali mi skuter z serwisu dwukolorowy, bo powiedzieli, ze tak pękac nie bedzie :/ ..
A teraz za szóstym razem poszły PLASTIKI, GAŹNIK i BLASZKA.. :/ Głowny kierownik serwisu pan Paj****i powiedział, ze skuter wogóle nie jest wadliwy, i ze juz moge jeździc.. :/ Moja mama jednak sie z tym nie zgodziła i zada zwrot pieniędzy za ten skuter (bo jest takie prawo po TRZECH naprawach, a ja już mam SZEŚĆ..) no i prawdopodobnie idziemy z tą sprawą do sądu..!
Pozatym jest "ok".. :/ :/ :/ :/
Jak dla mnie skuter do DUPY!!!!!!!!!!!!!! <br><hr>"zadowolony" urzytkownik
Pierwszy raz zepsuł sie po tygodniu urzytkowania, zepsuł sie jakis STATOR.. Za drugim razem nie dało sie kierunkowskaów "wrzucic" i poszła jakaś BLASZKA.. Za trzecim razem poszła cała ELEKTRYKA i ALARM nie działał..
Za czwartym razem zgasł na drodze i juz nie zapalił - coś z GAŹNIKIEM było.. Za piątym razem znów BLASZKA z kierunkowskazów i GAŹNIK.. Za szustym razem całe PLASTIKI popękały przez KUFEREK niby i oddali mi skuter z serwisu dwukolorowy, bo powiedzieli, ze tak pękac nie bedzie :/ ..
A teraz za szóstym razem poszły PLASTIKI, GAŹNIK i BLASZKA.. :/ Głowny kierownik serwisu pan Paj****i powiedział, ze skuter wogóle nie jest wadliwy, i ze juz moge jeździc.. :/ Moja mama jednak sie z tym nie zgodziła i zada zwrot pieniędzy za ten skuter (bo jest takie prawo po TRZECH naprawach, a ja już mam SZEŚĆ..) no i prawdopodobnie idziemy z tą sprawą do sądu..!
Pozatym jest "ok".. :/ :/ :/ :/
Jak dla mnie skuter do DUPY!!!!!!!!!!!!!! <br><hr>"zadowolony" urzytkownik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam zippa 4 miesiace i troszeczke go podkrecilem. zalozylem kozacki tlumik zciagnalem blokade i zmenilem olej na jakis specjalny. po za tym zrobilem malego myka wymienilem gaznik i kranik(dalem wiekszy i lepszy)motor jedzie 95kmh. podkrecilem tez wyglad dalem przednia owiewke od suzuki bandit i lusterka(carbon).do schowka wepchalem audio jest zarabiste jezeli ktos chce zeby jesgo zipp jechal szybciej proponuje wymienic kranik i gaznik. motor jest z poczatku do dupy bo jedzi jakies 50kmh trzeba sie narobic zeby bylo czym jechac. ja wpakowalem w niego 1.5 tysiaca i nie rzaluje. bym byl zapomnial wymienilem tez swiece na specjalna sportowa. motor jest poprostu cacy. mam teraz zamiar wymienic kierunki tylnia lampe i podlogo jak dobrze pujdzie to moge pojawic sie na jakis zlotach ale to tylko narazie marzenie. POZDROWIONKA <br><hr>CACUSZKO
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siema ile leci po zdjeciu samych blokad??<br><hr>krystianKomentatorzy napisał(a):mam zippa 4 miesiace i troszeczke go podkrecilem. zalozylem kozacki tlumik zciagnalem blokade i zmenilem olej na jakis specjalny. po za tym zrobilem malego myka wymienilem gaznik i kranik(dalem wiekszy i lepszy)motor jedzie 95kmh. podkrecilem tez wyglad dalem przednia owiewke od suzuki bandit i lusterka(carbon).do schowka wepchalem audio jest zarabiste jezeli ktos chce zeby jesgo zipp jechal szybciej proponuje wymienic kranik i gaznik. motor jest z poczatku do dupy bo jedzi jakies 50kmh trzeba sie narobic zeby bylo czym jechac. ja wpakowalem w niego 1.5 tysiaca i nie rzaluje. bym byl zapomnial wymienilem tez swiece na specjalna sportowa. motor jest poprostu cacy. mam teraz zamiar wymienic kierunki tylnia lampe i podlogo jak dobrze pujdzie to moge pojawic sie na jakis zlotach ale to tylko narazie marzenie. POZDROWIONKA <br><hr>CACUSZKO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siema wyciągasz nim 80 z blokadami??<br><hr>krystianKomentatorzy napisał(a):Moj Zipp ma sciagniete blokady, spotowa swieca i bardzo drogi wydech z HEBO i cignie mi bez problemow 85 Km/h jes super mialem juz Yamahe Neosa i Peugeota Vivacity te skutery byly szybkie ale mialy jedna wade mialy silnik 2-suwowe.<br><hr>Richard<br>Komentatorzy napisał(a):witam. Także mam zippa vapora jest to zajefajny skuter. Poza tym nie tuningowałem ale mam chęć.wyciągam jakieś do 80 pozatym linka 2 razy mi się urwała. Powinien być bardziej zrywniejszy. Ale jst ok.
Jeśli ktoś zna sposób na to , aby coś zwiększyło mu start proszę o odp na pszajko@wp.pl <br><hr>Przemo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam ZIPP VAPORA 2 lata przejechałem 23000km ściognełem blokady idzie jak przecinak 85km/h daje mu dobrze w p*** 3 razy urwałem pasek 5 opon spaliłem i nic się w nim nie rozjebało powarznego a mój kolega ma też vaporka przejechał 4000km i robił silnik wał tłok pierścienie i cilinder he he he he he<br><hr>wariat gg8050859
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siema ja mam Motobi Wilge 50
wyglada tak samo jak zip vapor i nie wiem jaki zalozyc do niej tłumik . bo tam na kolanku jest taki metal z wezykiem ktory idzie do takiej grubej rurki wchodzacej do filtra i nie wim co mial bym zrobic z ta rurkąjak bym wymienil na sportowy tłumik :/ wydaje mi sie ze trzeba ja zaslepic Motabi Wilga .a Zip Vapir wygladaja ideal tak sami ;] prossze o rade . mam ja juz poł roku idzie mi z blokadami 55 km/h przejechane mam 2000 km prosze o rade <br><hr>Szymek
wyglada tak samo jak zip vapor i nie wiem jaki zalozyc do niej tłumik . bo tam na kolanku jest taki metal z wezykiem ktory idzie do takiej grubej rurki wchodzacej do filtra i nie wim co mial bym zrobic z ta rurkąjak bym wymienil na sportowy tłumik :/ wydaje mi sie ze trzeba ja zaslepic Motabi Wilga .a Zip Vapir wygladaja ideal tak sami ;] prossze o rade . mam ja juz poł roku idzie mi z blokadami 55 km/h przejechane mam 2000 km prosze o rade <br><hr>Szymek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak wiecie t napiszcie i mi na kamilo1455@wp.pl<br><hr>kamilKomentatorzy napisał(a):Moj Zipp ma sciagniete blokady, spotowa swieca i bardzo drogi wydech z HEBO i cignie mi bez problemow 85 Km/h jes super mialem juz Yamahe Neosa i Peugeota Vivacity te skutery byly szybkie ale mialy jedna wade mialy silnik 2-suwowe.<br><hr>Richard<br>Komentatorzy napisał(a):witam. Także mam zippa vapora jest to zajefajny skuter. Poza tym nie tuningowałem ale mam chęć.wyciągam jakieś do 80 pozatym linka 2 razy mi się urwała. Powinien być bardziej zrywniejszy. Ale jst ok.
Jeśli ktoś zna sposób na to , aby coś zwiększyło mu start proszę o odp na pszajko@wp.pl <br><hr>Przemo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Siema! ja też mam Vapora.ma ściągniętą blokade z gaźnika i teraz idzie 70km/h co można jeszcze w nim zmienic (ale tanio)żeby szedł lepiej?
<br><hr>Mateusz
<br><hr>Mateusz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl