Co to za moto?
kawasaki klr 650  ???? a pełna nazwa to  D650A1 Bulldog
więcej info dla zainteresowanych 

http://www.dieselmotorcycles.com/models.htm

więcej info dla zainteresowanych

http://www.dieselmotorcycles.com/models.htm
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
Niewiem dokładnie, ale mogę powiedzieć, że jest to angielska firma, która produkuje ramy i części do motocykli żużlowych, z których najczęściej kożystają kluby żużlowe. PJ ma jeszcze koleżankę w angli i jest to Antic, no i jeszce 2 jakie znam to Stucha i Jawa. A z tym GM to strzelałem, bo myślałem, że skoro firma ta robi części do tych motocykli t też będzie miała swój motocykl, którego nigdzie niemogłęm znaleźć 

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
			- 

Manhatan
- VIP Åšcigacz.pl
Ohhhh fuck  A tak się cieszyłem jak głupi
 A tak się cieszyłem jak głupi  

no nic ale jestem coraz bliżej 
Ariel, Francis Barnett, A.J.S, B.S.A., Calthorpe, Coventry-Victor, Douglas, James, McEvoy, New Hudson, New Imperiał, Norton, O.E.C., O.K.-Supreme, P. & M., P. & P., Rex-Acme, Raleigh, Rudge, Scott, Sunbeam, Velocette, Wallis, Zenith, MARTIN-JAP, ESO... któryś z tych?
A jeśli chodzi o to PJ to prawdopodobnie będzie to J. PRESTWICH, ale co J oznacza to niewiem (to pewnie imię i nazwisko)

no nic ale jestem coraz bliżej

Ariel, Francis Barnett, A.J.S, B.S.A., Calthorpe, Coventry-Victor, Douglas, James, McEvoy, New Hudson, New Imperiał, Norton, O.E.C., O.K.-Supreme, P. & M., P. & P., Rex-Acme, Raleigh, Rudge, Scott, Sunbeam, Velocette, Wallis, Zenith, MARTIN-JAP, ESO... któryś z tych?
A jeśli chodzi o to PJ to prawdopodobnie będzie to J. PRESTWICH, ale co J oznacza to niewiem (to pewnie imię i nazwisko)
			- 

Manhatan
- VIP Åšcigacz.pl
- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
No cóż udało mi się w końcu  

No to teraz ja tak? Okey Starałem się wybrać coś takiego, żeby nikt niezgadł, czy mi się to udało? niewiem
  Starałem się wybrać coś takiego, żeby nikt niezgadł, czy mi się to udało? niewiem 

No to teraz ja tak? Okey
 Starałem się wybrać coś takiego, żeby nikt niezgadł, czy mi się to udało? niewiem
- Załączniki
- 
		- Męczcie się :P
- full.jpg (50.83 KiB) PrzeglÄ…dane 3786 razy

- 

Manhatan
- VIP Åšcigacz.pl
- 

barteckstreet
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości