Co to za moto?
ja to bym powiedział tak.....wrzucajcie przynajmniej maszyny, które nie są sprżetami zawodniczymi bo jak ja zaczałbym tu dorzucać sprżety motoGP sprzed powiedzmy 30 lat to nikt by nie skapował a nie o to w zabawie chodzi...right??? To powyżej..Cross...nie moja działaka, a nie mam czasu zasobów przeszukiwać:P
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
No dobra to był Vertemati C450
No to teraz trochę łatwiej
P.S Sorry wielkie, że niedawałem foty, ale niemiałem dostępu do kompa od niedzieli

No to teraz trochę łatwiej

P.S Sorry wielkie, że niedawałem foty, ale niemiałem dostępu do kompa od niedzieli

- Załączniki
-
- kkkkk.jpg (57.78 KiB) PrzeglÄ…dane 3551 razy
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
-
barteckstreet - Świeżak
Dobra powiem..Harley-Davidson VR1000...i nic więcej nie napisze...bo już było wcześniej...czasem wiedzy mozna już u nas szukać
Tki projekt H-D na Superbike..w bodaj 1995 to było
Były "aż" dwie sztuki torowe i nie wiem ile dostępnych "cywili" które kosztowały skromne 50 tysięcy baksów. Silnik V2 60stopni rozwarcia (czyli nie za 15 trzecia
) i krecił się pod 10.800obr/min. Niezły jak na V2.

Były "aż" dwie sztuki torowe i nie wiem ile dostępnych "cywili" które kosztowały skromne 50 tysięcy baksów. Silnik V2 60stopni rozwarcia (czyli nie za 15 trzecia

brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
znowu odgrzebuje temat.... bo widze ze wiekszosc o nim zapomniala.... chce wam sie jeszcze w to pobawic?? jak nie to trudno (szkoda)... na dobry poczatek wrzucam fotki (to to samo moto.... tylko nie moglem znalezc wiekszych zdjec wiec wrzuccam wam 2 foty)..... milego zgadywania
- Załączniki
-
- zagadka.jpg (18.88 KiB) PrzeglÄ…dane 3415 razy
-
- co to jest.jpg (39.63 KiB) PrzeglÄ…dane 3415 razy
-
kravec - Administrator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości