Propozycja nowego dzialu.....
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Jestem jak najbardziej ZA.
A co powiecie na jeszcze taki dział jak "REGIONY" podzielony na województwa. Chodzi mi o coś takiego jak na forum GS500.
Jak dla mnie świetna sprawa bo od razu wchodzę do odpowiedniego poddziału (np. pomorskie) i już mam tematy dot. sklepów, ciekawych miejsc, spotów itp. niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Sprawdza sie to szczególnie na duzych forach jak to.
A co powiecie na jeszcze taki dział jak "REGIONY" podzielony na województwa. Chodzi mi o coś takiego jak na forum GS500.
Jak dla mnie świetna sprawa bo od razu wchodzę do odpowiedniego poddziału (np. pomorskie) i już mam tematy dot. sklepów, ciekawych miejsc, spotów itp. niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Sprawdza sie to szczególnie na duzych forach jak to.
GS 500E
-
bartek1234 - Świeżak
hugo to napisz do jakiegos admina w tej sprawie: terror lub simon bo to moze byc ciekawy pomysl aby troche rozbudowac jeszcze forum. Jak narazie wszystkie glosy sa ZA, ale znajac simona zacznie mowic, ze to za duzo roboty, ze kasa, itp. i jak to bywalo z ciekawego pomyslu pozostanie tylko idea, ale sprobowac mozesz.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
To napiszmy wszyscy do Simona 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
gumis napisał(a):hugo to napisz do jakiegos admina w tej sprawie: terror lub simon bo to moze byc ciekawy pomysl aby troche rozbudowac jeszcze forum. Jak narazie wszystkie glosy sa ZA, ale znajac simona zacznie mowic, ze to za duzo roboty, ze kasa, itp. i jak to bywalo z ciekawego pomyslu pozostanie tylko idea, ale sprobowac mozesz.
napisalem do Terror-a na gg zobaczymy co sie stanie..

Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
regiony to zrobią rozłam na forum... Byłem na forum CalibraGroup.pl i Calibra-Team.pl i tam były "obozy"... Dziwnie jakoś tak... Sobie w regionalnym rozwiązywali problemy z autkami a ty kwitnąłeś w oczekiwaniu na odpowiedź do czegoś co zach-pom już dawno rozkminił i rozwiązanie mają na swoim regionie...
Ale DIY jak najbardziej tak
Ale DIY jak najbardziej tak
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
-
turboponczek - MEGA TROLL
turboponczek napisał(a):chcecie odbierać mechanikom robotę ? ! ?
To ze tu ktos udokumentuje naprawe swojej maszynki to nie znaczy ze mechaniory pojda na bezrobocie bo ten dzial nie sprawi i nie oswieci tych ktorzy z mechaniki umieja otworzyc bak i przekrecic stacyjke...

Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
ja tam prawie że nie daje się nikomu dotknąć do moich maszynek
jedynie co to jak naprawde musze, czyli np. wymiana oleju w samochodzie (bo sam nie miałbym gdzie to spuścić ani gdzie wylać), klimatyzacja. A tak to wole czasami kupić coś co potrzeba do wymiany, niż płacić mniej i miałby mi to ktoś obcy robić. Nie ufam mechanikom.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):ja tam prawie że nie daje się nikomu dotknąć do moich maszynekjedynie co to jak naprawde musze, czyli np. wymiana oleju w samochodzie (bo sam nie miałbym gdzie to spuścić ani gdzie wylać), klimatyzacja. A tak to wole czasami kupić coś co potrzeba do wymiany, niż płacić mniej i miałby mi to ktoś obcy robić. Nie ufam mechanikom.
dokladnie!!!! slyszalem wiele razy jak sie bawia wszystkim albo robia jakiej wyj***ki.... wiec jak tu zostawic auto czy moto u jakiegos klesia??? no chyba ze jak kolega wyzej mowi... -- mus to mus ... ;/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
-
pracowałem na myjni aut dostawczych także no.. musze sie z tym zgodzić... katowałem kazdą furę jaką dopadłem.. a było tego wieeeele
nawet Boxerem na 2ce laki smażyłem
albo łapa i pi*da na długosci 50m
ile razy się bawilismy w chowanego furami hahaha to byłyyy czasy
niezapomne jak kumpel wyku*wił nowym mondeo w mur hahaha koszt naprawy ? 20 tys.. własciciel nawet sie nie dowiedział

ile razy się bawilismy w chowanego furami hahaha to byłyyy czasy

-
ponczku jak to sie nie dowiedział ?

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Nie dowiedział się bo zrobili go w 2 dni hahaha, cała decha, poduchy... szyba przód, zderzak, maska... lampy... silnik był uj*bany. Ziomek miał jakies 50km/h jak wyku*wił .. dobrze ze mu sie nic nie stało... ale to ja musiałem sie tłumaczyć dyrekcji
"kolega wpadł w poślizg na kałuży.."
w ogole tym monedo sie wczesniej bawilismy kto dłuzej pojedzie na 1 na odcinie.... kiedy juz wygrywałem nagle sie cos zacieło
potem nowym paskiem pełna pi*da 80-90km/h na garby wjezdzalismy... hahaha lotoliśmy jak ptokiiii
dobre było jak się lawetami ścigalismy ahahah, chamstwo w sumie no ale cóż.... ch*j z tym
ojj wiele fajnych akcji było
kurde kochałem tą robotę

w ogole tym monedo sie wczesniej bawilismy kto dłuzej pojedzie na 1 na odcinie.... kiedy juz wygrywałem nagle sie cos zacieło

potem nowym paskiem pełna pi*da 80-90km/h na garby wjezdzalismy... hahaha lotoliśmy jak ptokiiii
dobre było jak się lawetami ścigalismy ahahah, chamstwo w sumie no ale cóż.... ch*j z tym

ojj wiele fajnych akcji było
kurde kochałem tą robotę

-
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości