Propozycja nowego dzialu.....
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
ponczo chyba juz nigdy nie oddam ani moto ani puszki do mechanika w poznaniu.....
wszystko na power tape'a będę robił..... 

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
hugo2003 napisał(a):gumis napisał(a):hugo to napisz do jakiegos admina w tej sprawie: terror lub simon bo to moze byc ciekawy pomysl aby troche rozbudowac jeszcze forum. Jak narazie wszystkie glosy sa ZA, ale znajac simona zacznie mowic, ze to za duzo roboty, ze kasa, itp. i jak to bywalo z ciekawego pomyslu pozostanie tylko idea, ale sprobowac mozesz.
napisalem do Terror-a na gg zobaczymy co sie stanie..
Rzecz się już dzieje. Będzie nowy dział przeznaczony tylko i wyłącznie do _waszych_ manuali.
Z racji praw autorskich nie będzie można tam zamieszczać plików czy linków do manuali fabrycznych, ale miło widziane będą własnie wasze relacje z napraw, uwagi i ulepszenia tych działań.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Leitho napisał(a):Propozycja userow, ale i decyzja administracji zasluguja na duzy plus.
Hehe, słuchamy czego chcecie, bo to miejsce przecież dla Was.
Mam nadzieję, że dział będzie się wypełniał przydatnymi merytorycznie rzeczami, z ktorych inni będą mogli korzystać.

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Ja myślę, że zanim zrobicie nowy dział to ogarnijcie resztę 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
np tematy co sie nie wyswietlaja dopoki na kolejnej stronie nie bedzie wiecej postow.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
A jak już przy tym jesteśmy , mam problem ponownego logowania jak po jakimś czasie chce się ponownie zalogować nie da się wciskam loguj i nic trzeba to zrobić przez pocztę to mogli byście też poprawić . Sory za mały Offtop .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości