Babka na motorze.
No dokładnie, za samochodem byłem z ojcem chyba trzy razy u jednego kolesia. Dopiero wszystko było sprawdzone i ok. A kolor taki jak miał być, ciemny grafit (Audi). Motor tak samo, mi się podobają niebieskie i czerwone, ale o gustach się nie dyskutuje. Ale niestety ciężko znaleźć ładny kolor i dobry stan. Ale kto szuka nie błądzi. Pozdrawiam i życzę sukcesów, aby znalazł się ten jedyny w swoim rodzaju
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
Ircia a co myślisz o CBR 600f 3albo f4 bądź tez Suzuki bandit 600 ? ja na pierwszy motocykl właśnie kupiłem f3 i wydaje mi się ze jest bardzo dobry na początek pozdrawiam 

-
krystian160 - Świeżak
Ja też kupiłem f4 jako pierwszy motocykl, ale to jest kobieta
A kobiety jak wiadomo radzą sobie słabo nawet z samochodami, które mają 40 koni.

- Demotywatrrro
- Świeżak
krystian160 napisał(a):Ircia a co myślisz o CBR 600f 3albo f4 bądź tez Suzuki bandit 600 ? ja na pierwszy motocykl właśnie kupiłem f3 i wydaje mi się ze jest bardzo dobry na początek pozdrawiam
Ja nie wiem o co chodzi, koleżanka już dawno wybrała, a Ty tu wyjeżdżasz z cbr i Banditem...

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
demotywatrrro masz chyba problemy z własną wartością, może cie mama nigdy nie chwaliła jak byłeś mały. a może to głębsze problemy z twoją psychiką.
dzięki bogu kobiety jeżdzą ostrożniej przynajmniej mniej ich ginie na drogach.

- ewa86
- Świeżak
z tego co czytalem wczesniej to Irene akurat 500-tka sie podoba wiec po co usilnie pchac ja na 600, jak sama tego nie chce? sama pisala, ze tamte sa za ciezke, nie podobaja sie jej a 500 jest kobieca, lekka i przyjemnie sie jej siedzi wiec po co ma sie dziewczyna meczyc? najwyzej polata sezon, jak bedzie jej nie pasowac to sprzeda to i kupi 600.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
ewa86 napisał(a):demotywatrrro masz chyba problemy z własną wartością, może cie mama nigdy nie chwaliła jak byłeś mały. a może to głębsze problemy z twoją psychiką.
Widzę że zabolało

- Demotywatrrro
- Świeżak
Witam, chciałam się podłączyć do tematu, bo również poszukuję mojego pierwszego, wymarzonego moto
Niestety, zostałam obdarowana przez matkę naturę jedynie 160cm wzrostu. Z tego powodu nawet standardowo proponowany gs ze swoimi 79cm jest dla mnie jednak zbyt spory (chyba, że obniżany, ale w takie rzeczy wolałabym się nie bawić). Dlatego zwracam się do Was, mili panowie i panie, o małą pomoc. Macie jakieś propozycje? 250-tki z góry odpadają, stylistyka raczej plastikowa byłaby mocno pożądana
pozdrawiam i gratuluję dziewczynom zakupów!

- maua
- Świeżak
- klaudi00
- Świeżak
maua napisał(a):Witam, chciałam się podłączyć do tematu, bo również poszukuję mojego pierwszego, wymarzonego motoNiestety, zostałam obdarowana przez matkę naturę jedynie 160cm wzrostu. Z tego powodu nawet standardowo proponowany gs ze swoimi 79cm jest dla mnie jednak zbyt spory (chyba, że obniżany, ale w takie rzeczy wolałabym się nie bawić). Dlatego zwracam się do Was, mili panowie i panie, o małą pomoc. Macie jakieś propozycje? 250-tki z góry odpadają, stylistyka raczej plastikowa byłaby mocno pożądana
No jak 250tki odpadaja... nowa Ninja 250 bedzie jak znalazl

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
a tak z ciekawosci to dlaczego 250 odpada?
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
---->Ja też kupiłem f4 jako pierwszy motocykl, ale to jest kobieta<---
demotywatrrro mnie nie zabolało ja komentuje tylko twoje mniemanie o sobie
cięki bolek z ciebie trzeba było dosiąść od razu hajkę a nie tam jakąś f4
hehehe a co kobiet zgadzam się że są laski które nie ogarniają nawet hulanogi ale to też się tyczy mężczyzn
mnie ostatnio babka na światłach sprowokowała i żeśmy wyrwały laczki :0 wygrałam swoją małą rakietką z jej kombiakiem 
demotywatrrro mnie nie zabolało ja komentuje tylko twoje mniemanie o sobie

cięki bolek z ciebie trzeba było dosiąść od razu hajkę a nie tam jakąś f4

- ewa86
- Świeżak
gumis napisał(a):a tak z ciekawosci to dlaczego 250 odpada?
tak, tak, chodzi o pojemność... ale nie tylko, więc nie krzyczcie za mocno

- maua
- Świeżak
napewno jest drozsza od gs, itp bo jest nowsza... wiec chcesz cos wiekszego od 250 z niskim siodlem? ale to nie jest powiedziane, ze po roku od razu musisz sie przesiadac. ludzie, ktorzy tym jezdza chwala sobie te motocykle i wcale nie jest im na nich zle. tym bardziej, ze to bedzie pierwsze twoje moto wiec 250 jak najbardziej bedzie ok. A powiedzmy za 2-3 sezony pchniesz go dalej i kupisz cos mocniejszego.
skoro GS jest dla ciebie za duzy i za ciezki to trudno bedzie wybrac cos nizszego w tej klasie. Znajdziesz jakiesz 400, itp ale chocby z czesciami bedzie lipa.
skoro GS jest dla ciebie za duzy i za ciezki to trudno bedzie wybrac cos nizszego w tej klasie. Znajdziesz jakiesz 400, itp ale chocby z czesciami bedzie lipa.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Nie powiedziałam, że za duży i za ciężki
no, może tak to zabrzmiało. Po prostu za wysoki, ot co. Ja nie wiem kto robi te wszystkie moto, że to wielkie takie
Jak usiadłam na cebrze 600 F4, to ledwo palce na ziemi postawiłam...
A jakie 400 masz na myśli?

A jakie 400 masz na myśli?
- maua
- Świeżak
myslalem o bandycie 400 ale siodlo tez ma na wysokosci 79cm. wiesz zawsze mozesz kupic te gs 500 lub cb 500 on ma siodlo 1 cm nizej
zawsze mozesz pokombinowac i troche obnizyc siodlo ale to raptem pare cm bedzie. jesli ktos obnizy ci siodlo i zawieszenie to juz moze bedzie dla ciebie lepsze.
wiesz skoro nie dusponujesz duzym budzetem to lepiej kupic cos sprawdzonego do czego jest sporo czesci zamiennych, ekspoatacja nie jest droga a moto wybacza wiele bledow.
ja dalej polecam ninje 250 - siodlo ma na wysokosci 74 cm wiec to juz dosc sporo, jak jeszcze obizysz kanape to juz powinno byc dla ciebie idealne. tylko wiadomo, ze to jest dosc nowe moto wiec cena nie bedzie az tak atrakcyjna jak gs czy cb.

wiesz skoro nie dusponujesz duzym budzetem to lepiej kupic cos sprawdzonego do czego jest sporo czesci zamiennych, ekspoatacja nie jest droga a moto wybacza wiele bledow.
ja dalej polecam ninje 250 - siodlo ma na wysokosci 74 cm wiec to juz dosc sporo, jak jeszcze obizysz kanape to juz powinno byc dla ciebie idealne. tylko wiadomo, ze to jest dosc nowe moto wiec cena nie bedzie az tak atrakcyjna jak gs czy cb.
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
warjatron napisał(a):przelec sie na jednym i na drugim bo jak pocujesz sprzet miedzy nogami bedzi Ci latwiej podjąć decyzje co bardziej Ci odpowiada, na czym lepiej sie czujesz i czym lepiej Ci manewrowac.
Gdybym nie wiedzial ze to forum motocyklowe mialbym juz kosmate mysli

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
Nie no, 74cm w zupełności wystarczy!
aż taka mała to nie jestem. Myślę, że nawet 76cm by było ok, ale to już max, żebym mogła chociaż jedną nogą się w miarę dobrze oprzeć.
A skoro ninja jest nowym moto, to nie będzie problemu z częściami? Pewnie też same nowe od producenta, więc znowu kasa...
wiem, marudzÄ™
ale tak ciężko znaleźć jakieś fajne niskie moto.

A skoro ninja jest nowym moto, to nie będzie problemu z częściami? Pewnie też same nowe od producenta, więc znowu kasa...

- maua
- Świeżak
Gumis napisał dokładnie to co myślę podoba mi się gs i jutro go odbieram>
demotywatorro skąd jesteś?jak z okolic warszawy chętnie popatrzyłabym jak ty jezdzisz swoim autem ewentualnie możemy sprawdzić kto robi to lepiej ja czy ty>>
klaudi dziękuję bardzo!
sebekmelior nie martw siÄ™ to naturalny odruch
demotywatorro skąd jesteś?jak z okolic warszawy chętnie popatrzyłabym jak ty jezdzisz swoim autem ewentualnie możemy sprawdzić kto robi to lepiej ja czy ty>>
klaudi dziękuję bardzo!
sebekmelior nie martw siÄ™ to naturalny odruch

Four wheels move your body, two wheels move your soul.
-
Ircia - Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości