Babka na motorze.
Ircia napisał(a):Gandalf, byłam i przeczytałam nawet opinię zostawiłam - gratuluję talentu literackiego i pozdrawiam!
Dziękuję za uznanie mojej twórczości

Pozdrawiam
http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Warjatron pisałam już ,że patrzę na swoje umiejętności "przez palce" ,
zdaje sobie sprawę, że mało wiem i duzo muszę się nauczyć.Pisałam tez,że miałam okazje jeździć na bandicie i pewniej czuję sie jednak na GS.Dziekuję za rady - wszystkie mile widziane i pozdrawiam.
Gandalf będę zagladała na bloga i czekam na nowy wpis
zdaje sobie sprawę, że mało wiem i duzo muszę się nauczyć.Pisałam tez,że miałam okazje jeździć na bandicie i pewniej czuję sie jednak na GS.Dziekuję za rady - wszystkie mile widziane i pozdrawiam.
Gandalf będę zagladała na bloga i czekam na nowy wpis

Four wheels move your body, two wheels move your soul.
-
Ircia - Świeżak
to już siedem stron jak chłopaki starają się pomóc
normalnie temat zrobił się na czasie
Ircia kupujesz moto w tym roku czy na następny sezon ?
ja się sama zastanawiam co bym chciała co prawda dopiero za rok bo szmalu ni ma, ale siadałam juz na hornecie i sv650. W sv czułam sie pewniej bo dosięgałam pewniej nogami ziemi a mam z 166cm.
GS z owiewkami też mi sie podoba ale cenę ma powalającą. Przed podjęciem decyzji napewno stworzę ostateczną listę moto które mi się podobają i postaram dosiąść ich choć na chwilę żeby mieć porównanie
pozdrawiam i życzę udanych zakupów

Ircia kupujesz moto w tym roku czy na następny sezon ?
ja się sama zastanawiam co bym chciała co prawda dopiero za rok bo szmalu ni ma, ale siadałam juz na hornecie i sv650. W sv czułam sie pewniej bo dosięgałam pewniej nogami ziemi a mam z 166cm.
GS z owiewkami też mi sie podoba ale cenę ma powalającą. Przed podjęciem decyzji napewno stworzę ostateczną listę moto które mi się podobają i postaram dosiąść ich choć na chwilę żeby mieć porównanie

pozdrawiam i życzę udanych zakupów

- ewa86
- Świeżak
Ewcia kupuję w tym roku , mam nadzieję, że w ten weekend będę szczęśliwą posiadaczką pięknej biało - niebieskiej GS
Ja chyba "dosiadłam" już wystarczającą ilość moto - i GS zdecydowanie prowadzi przy moim wzroście.
Pozdrawiam ciepło i również życzę powodzenia!!

Ja chyba "dosiadłam" już wystarczającą ilość moto - i GS zdecydowanie prowadzi przy moim wzroście.
Pozdrawiam ciepło i również życzę powodzenia!!

-
Ircia - Świeżak
Piter_Stunter napisał(a):Chciałbym zobaczyć dziewczynę uczącą się na r6. Ale Wy jesteście zabawni....
A dlaczego zabawni? Ja z L przesiadłam sie na R6. Jeżdzę na niej drugi sezon, żyję i nic sobie nie zrobiłam. Gabaryty mam jak koleżanka: 170 cm, 50kg, wiek też podobny. Pozdrawiam

- Agnieszka2a
- Świeżak
Agnieszka2a napisał(a):Piter_Stunter napisał(a):Chciałbym zobaczyć dziewczynę uczącą się na r6. Ale Wy jesteście zabawni....
A dlaczego zabawni? Ja z L przesiadłam sie na R6. Jeżdzę na niej drugi sezon, żyję i nic sobie nie zrobiłam. Gabaryty mam jak koleżanka: 170 cm, 50kg, wiek też podobny. Pozdrawiam
Ale jak to mówią "żyjesz, ale nie ogarniasz i nie wykorzystujesz w 100% i gumy nie zamykasz i.. i.. i w ogóle kup sobie 250"

Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
karolr napisał(a):Ale jak to mówią "żyjesz, ale nie ogarniasz i nie wykorzystujesz w 100% i gumy nie zamykasz i.. i.. i w ogóle kup sobie 250"
Jakoś sie nie przejmuję tym że gumy nie zamykam, na 250 też bym nie zamykała. Jeszcze przyjdzie na to odpowiedni czas

- Agnieszka2a
- Świeżak
Ależ ja tak nie uważam, dlatego napisałem to w cudzysłowie bo na forum panuje opinia, że jak zaczynasz od >500 to bedziesz wykładać się na każdym zakręcie, sam zacząłem w tym sezonie od CBRki i jak na razie po 6000km zaliczyłem tylko 1 glebe przy ok 40km/h (wczoraj wieczorem
) ale było to na zamkniętym terenie a ja głupi na asfalcie, który jak sie póxniej okazało był mieszanką asfaltu i śliskich kamyczkow, chciałem podnóżkami przytrzeć. Znam gościa, który zaczął od R1 i też żyje, drugi po tygodniu jazdy już na koło próbuje stawiać (R6) 

Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
Czytam ten temat i podziwiam ludzi którzy mimo mocy pod tyłkiem potrafią zachować zdrowy rozsądek i bezpieczną prędkość. Aby wyrobić w sobie taki nawyk trzeba dojrzeć psychicznie. Właśnie tacy sa motocykliści tzn. zawsze dopasują prędkość do własnych umiejętności.
A co do tematu to widziałem sporo kobiet na ER5 i naprawdę nieźle na nich wyglądały.
p.s.Czyli zacząć można tak naprawdę od wszystkiego byle z głową
Pozdrawiam i gratuluje wyboru GS500f
A co do tematu to widziałem sporo kobiet na ER5 i naprawdę nieźle na nich wyglądały.

p.s.Czyli zacząć można tak naprawdę od wszystkiego byle z głową

Pozdrawiam i gratuluje wyboru GS500f
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
Agnieszka2a napisał(a):karolr napisał(a):Ale jak to mówią "żyjesz, ale nie ogarniasz i nie wykorzystujesz w 100% i gumy nie zamykasz i.. i.. i w ogóle kup sobie 250"
Jakoś sie nie przejmuję tym że gumy nie zamykam, na 250 też bym nie zamykała. Jeszcze przyjdzie na to odpowiedni czasOwszem, prawdą jest, że nie wykorzystuję mocy R6 w 100%, ale nie uważam żeby to był jakiś problem... "Jeżdzę bo lubię, a nie po to by być dawcą/warzywem/itp...." Każdy może jeźdzć na czym mu pasuje....
Lubisz to... !!
- Demotywatrrro
- Świeżak
Ircia a to wydaje mi sie czy motunga mialas jechac ogladac w weekend poprzedni?
swoja droga, ciekawe masz imie...moja panna ma takie same
swoja droga, ciekawe masz imie...moja panna ma takie same

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Gumisiu nie mylisz się byłam , ale moto okazał sie po ślizgu
Zobaczymy co teraz będzie , pośpiechu nie ma
A dziękuję imię oryginalne odziedziczone po kochanej prababci 

-
Ircia - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości