Suzuki SV650S
			 • Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4

Pochwal się w odpowiednim temacie sprzętem  

CBR 600F 2001  | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
			- 

jordan23
- Stały bywalec
koło podnosi do 3.
Rozwalilo mnie to.
Energie ist nichts ohne Steuerung.

Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
			Nie jest dla mnie ważna Twoja ranga na forum, staż, ilość wypisanych postów, dla mnie jesteś człowiekiem i tylko w takich kategoriach Cię postrzegam.
- 

OvertakeR
- Świeżak
- 

SQ
- Mieszkaniec forum
tak tak oczywiście... a kolega dziewczyny mojego brata stryjecznego wójka na ósemce gumuje Hondą Fazer 800. Brawo za wyobraźnię. A co do sprzętu to dobry wybór.
				Hajka juz stoi 

- 

Warsaw Stunt Squad
- Świeżak
witek33 napisał(a):wydaje mi sie ze koledze chodzilo o to ze kodnosi sie kolo przy zmianie biegow w sensie ze ma taka moc tez mam sv-ke i rzeczywiscie podnosi kolo do 3!! tak mi sie przynajmniej wydaje!!:)
ja nie czajÄ™ co Ty piszesz. to idzie na gumÄ™ z gazu na 3 czy nie?
- 

SQ
- Mieszkaniec forum
poniewaz na temat tego sprzetu juz bylo sporo to nowego nie bede zakladal tematu ale moze ktos wie o co chodzi z tymi kolektorami w SV-kach, ze one wszystkie takie pordzewiale, co przegladam zdjecia z ofert to kolektor wyglada jakby przelezal rok zq stodola w trawie ?

- 

bast
- Bywalec
gadałem właśnie z człowiekiem co ma sv650n i on twierdzi, że nawet na 2 z gazu na koło nie pójdzie!

- 

SQ
- Mieszkaniec forum
Zgadza sie  zajeździsz silnik. Motocykl nie ma smarowania jezdzac na kole. Długie gumy nie wskazane.
 zajeździsz silnik. Motocykl nie ma smarowania jezdzac na kole. Długie gumy nie wskazane.

zajeździsz silnik. Motocykl nie ma smarowania jezdzac na kole. Długie gumy nie wskazane.
 zajeździsz silnik. Motocykl nie ma smarowania jezdzac na kole. Długie gumy nie wskazane.- 

Seba_ER5
- VIP Åšcigacz.pl
Jest jakiś sposób na to ? 
na to żeby uchronić silnik przed zatarciem ?
bo powiem szczerze, że podnoszenie koła mnie rajcuje.
każdy ma swoje zajawki.
Fajnie by było jakby ktoś służył radą i powiedział co można zrobić z tym układam V żeby dźgać na koło bez większych zmartwień

na to żeby uchronić silnik przed zatarciem ?
bo powiem szczerze, że podnoszenie koła mnie rajcuje.
każdy ma swoje zajawki.
Fajnie by było jakby ktoś służył radą i powiedział co można zrobić z tym układam V żeby dźgać na koło bez większych zmartwień
- 

deeshell
- Świeżak
			 • Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości