Zobacz wątek - Pościg Otrębusy k. Pruszkowa.
NAS Analytics TAG

Pościg Otrębusy k. Pruszkowa.

O wszystkim
_________

Postprzez Czester » 25/7/2009, 21:55

Konio napisał(a):Ja tam bym kazal policji palic skutery ot co !!!:P

Jestem za :D Szczególnie te wszystkie chińskie stjuningowane :lol:

Fast and Furious - piszesz, że Policja powinna miec zakaz ścigania motocyklistów. A co my niby stoimy ponad prawem? Nie pomyślałeś jakie mogłyby być tego skutki jakby wszyscy o tym wiedzieli? Takie dzikusy zapierdalaliby po mieście jak świry nie zważając na konsekwencje bo i po co. "A kto mnie zatrzyma? Odkręcam manetę i lecę!". Zastanów sie co piszesz...
A co do selekcji naturalnej to też się nie zgodzę bo jeśli zginie sam, to pal go licho - sam się o to prosił. Ale czesto jest tak, że przy okazji giną niewinni ludzie.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez fast and furious » 25/7/2009, 22:19

Czester oczywiście piszesz z sensem z punktu widzenia wielu ludzi ale zauważ że w tym przypadku policji udało się dopaść gówniarzy tylko dlatego że wjechali w ślepą uliczke i nie mieli już dużego pola do manewru ale przy takim pościgu na terenie otwartym, prostej drodze gdzie motocykl może polecieć ile fabryka dała (czyli dużo) to właśnie radiowóz zazwyczaj ulega wypadkowi bo pały chcą za wszelką cene dorwać "jeba**** dawce" i nie patrzą na okoła bo w końcu mają koguta więc everybody spierdalać nam z drogi.... a więcej szkody może wyrządzić chyba rozpędzony 1,5 tonowy samochód niż 200 kg motor..... czester to jest moj punkt widzenia i nie zamierzam sie kłócić dlatego że masz inny.....
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...

HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
fast and furious
MEGA TROLL

Postprzez Czester » 25/7/2009, 22:42

Ja myślę, że po części obaj mamy rację. Są plusy i minusy tego, że policja może ścigać motocykl.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez Trener » 26/7/2009, 01:15

Obydwaj czegoś nie rozróżniacie . Jeśli ktoś chce uciekać - to ma do tego powody. Np. ja . Przez pare lat nie miałem kontaktu z mi(po) licją . Nagle pech . Pare mandatów za dużo. Prawko poszło sie je*ać . A tu do pracy i wszędzie indziej trza dojechać . No i tryb a ch* tam !!!! I nie było by takiej siły , która byłaby w stanie mnie zatrzymać i dać mi kolejny mandat . Byłem gotowy na wszystko .

Ogólnie nie wszyscy co uciekają to gówniarze i świry .
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Postprzez Bystry » 26/7/2009, 01:36

ale idiotami sÄ… na pewno ...
indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | Obrazek | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami :D | | www.motoautostrada.pl
Bystry
Stały bywalec

Postprzez Koval135 » 26/7/2009, 09:15

Jednym słowem jeździsz jak ciota albo jestes policjantem xD
Daj se siana stary,to nie anglia (na szczescie),tu motocyklisci wiedza do czego moto sluzy.

PS:Rozumie pozytywny wizerunek itp,ale kuźwa nie róbcie z nas harcerzy :lol:
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
Koval135
Mieszkaniec forum

Postprzez Demotywatrrro » 26/7/2009, 10:17

Wreszcie ktoś powiedział że
http://www.youtube.com/watch?v=LHdrZpto4-c
Demotywatrrro
Świeżak

Postprzez Wilku111 » 26/7/2009, 10:28

Koval daruj sobie takie komentarze.

Jakbys Ci za przekroczenie 160 zabierali prawko tez bys sie ogarnał...
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
Wilku111
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Wilku111 » 26/7/2009, 11:04

a ty ze tak zapytam to jezdzisz czyms?

Nie ważne czym. Najważniejsze jest to co ma sercu. I to, że jest prawdziwym motocyklistą :lol:
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
Wilku111
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez lonewolf » 26/7/2009, 11:08

eneasz napisał(a):Jezdze tak, ze nikt mnie nie zatrzymuje, przed nikim nie musze uciekac, nie mam nic do ukrycia to powinno wystarczyc. Ja nie mowilem, zeby strzelac do piratow, chyba nie czytasz ze zrozumieniem, strzelac do uciekajacych, gdyby tak bylo to uciekalbys? A skoro juz wybito by tobie uciekanie to co dalej bys tak zapierdalal? Nie sadze, ale skoro nie mozna kogos zatrzymac i porozmawiac jak z czlowiekiem bo ktos zachowuje sie jak dzikie zwierze to nalezy traktowac wlasnie w taki sposob takie osobniki, polowac

Jestem za ponoszeniem konsekwencji za swoje czyny - jak najbardziej. Ale metody zatrzymywania policji w taki sposób jaki zostało to opisane są, delikatnie ujmując, nie na miejscu. Skoro ktoś ma czuwać nad BEZPIECZEŃSTWEM na drogach a sam je stwarza, to ja tutaj czegoś nie rozumiem... IMO grubo chłopie przesadzasz.
lonewolf
Bywalec

Postprzez lonewolf » 26/7/2009, 11:13

eneasz napisał(a):
Koval135 napisał(a):Jednym słowem jeździsz jak ciota albo jestes policjantem xD
Daj se siana stary,to nie anglia (na szczescie),tu motocyklisci wiedza do czego moto sluzy.

Dołączam się do pytania, bo koval cwaniakuje a zdaje się, że jeździ jakąś 50tką.
lonewolf
Bywalec

Postprzez Demotywatrrro » 26/7/2009, 11:55

No i co, że nie jeździ ? Wie co jest halo. Ma chłopak fantazję, więc nie będzie ogarniał bandita 50 tys km jak niektórzy.
Demotywatrrro
Świeżak

Postprzez lonewolf » 26/7/2009, 15:14

I dobrze dla niego, bo na czymś mocniejszym by się zabił skoro inni jeżdżąc bezpiecznie, wg niego jeżdżą jak cioty.
lonewolf
Bywalec

Postprzez Koval135 » 26/7/2009, 17:44

Generalnie zmienim moto bo po robieniu prawka cza sie przesiasc na cos wiekszego.tak wogóle to forum motocyklowe tu xD
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
Koval135
Mieszkaniec forum

Postprzez Invi » 26/7/2009, 18:54

Oj bardzo forum motocyklowe...

Koval135 napisał(a):Jednym słowem jeździsz jak ciota albo jestes policjantem xD

Stawiam na to drugie...

Ogólnie co to za filozofia: policja ma złapać złodzieja cukierków nawet jeśli zdemoluje przy tym pół miasta, i zabije tego złodziejaszka, bo porządek musi ku**a być! Może wszczepcie sobie w tej UK GPS pod skórę żeby w razie czego można było każdego namierzyć, i przy okazji cały czas sprawdzać czy nie przekracza prędkości.

eneasz napisał(a):
Wilku111 napisał(a):

Nie ważne czym. Najważniejsze jest to co ma sercu. I to, że jest prawdziwym motocyklistą :lol:

Niewazne ze nigdy nie latales samolotem, jak masz dobre serce to mozesz uczyc pilota latac f14 ... sorry ale zeby miec cos do powiedzenia to chyba trzeba miec jakies doswiadczenie

To była ironia zdaje się...
Invi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Piter_Stunter » 26/7/2009, 19:56

Ja mam kiłeja i nie mam problemów z uciekaniem, po prostu trzeba mieć umiejętności.

Policja bardzo dobrze zrobiła uderzając ich lekko, to o wiele bardziej bezpieczne niż gonienie ich 150+.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Piter_Stunter
Świeżak

Postprzez fast and furious » 26/7/2009, 23:47

Simon.... :roll:
/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...

HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
fast and furious
MEGA TROLL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości

na górê