Czarna lista
...Piter... coś tam" to raczej nieudany klon outlaw'a - ten drugi był całkiem bystry i wygadany - pierwszy ma obornik we łbie... i przyznam, że też mi działa na odruch wymiotny...
Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Ścigacz.pl
Niestety po IP do niczego nie doszedłem. Możemy jedynie gdybać kto to.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Sprawdzałem i to nie on. A outlawa i dawnego pittera nie mogę namierzyć żeby sprawdzić.
-
Wilku111 napisał(a):A sprawdzałes flowa po ip?
Teraz dowaliłeś.. Flow to ma akurat tak wyje**** na ścigacza że nie wiem czy chciało by mu się wklepać adrees tego portalu w przeglądarkę a co dopiero wypisywać głupoty..
Ponadto- to nie w jego stylu

-
Movi - Moderator
Movi napisał(a):
a o drugim koncie na SP i wyzwiskach pod adresem Sosny i kilku PW rozesłanych do osób ze ścigacza na NK, to już nie wspomnisz...

Ostatnio edytowano 14/5/2009, 18:19 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ej jak to jest? Piter ma już 6 warnów i jeszcze nie miał bana to na ile dostanie?
-
melvin napisał(a):Movi napisał(a):
a o drugim koncie na SP i wyzwiskach pod adresem Sosny i kilku PW rozesłanych do osób ze ścigacza na NK, to już nie wspomnisz...
Melv o tej całej awanturze na SP to ja się nawet nie wypowiadam bo to dla mnie śmiech na sali jest. Co do jego jakiegoś drugiego konta itd. to też mam na to wyje**** bo jak wspomniałem nie śledzę tej sprawy bo po 1 na chuj? po 2 mam ważniejsze sprawy w życiu codziennym niż szukanie sensacji w internecie

Ponadto co podkreślam chyba xx raz Flow jest zaraz obok Kravca najkonkretniejszym gościem jakiego poznałem na Ścigu i właśnie z tego powodu pierdolą mnie wasze wypowiedzi na jego temat

-
Movi - Moderator
ej Kabanoski jak mam filtr powietrza K&N to musze go wyczycisc cyz wymienic? jak narazie jest w miare git ale niedlugo mnie to czeka i slyszalem od kolegi ze on sowj KN tylko cyzsci a nie wymienia...
ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
Melvin ja to Ciebie szczerze mówiąc nie rozumiem. Cały czas rozdmuchujesz tą akcję z Flowem, piszesz jaki to on jest kijowy itd a gadasz z nim na innym forum jak gdyby nigdy nic. Miałem okazję spędzić z flowem trochę czasu i dla mnie jest to naprawdę spoko koleś, nie knuje nie szczuje nie obgaduje itp, szczery do bólu i nie pierdoli o gwiazdach. A nie tak jak co poniektórzy których poznałem, wiedzą więcej na mój temat niż ja
i sieją po innych ludziach plotki. Jestem ciekaw skąd taki człowiek ma tyle info na mój temat widząc mnie raz czy 2 w życiu. Czemu robić taką aferę z tym SP ?? A co to kurwa wyrocznia jest ?? Że jak ktoś tam coś głupiego w necie napisał to już jest miłym panem??Dla mnie liczy się jaki ktoś jest w realu.a Cóż takiego Flow zrobił?? Melvin jak się obraziłeś na ścigacza to sam mówiłeś na innych forach, że jest preclowy 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
Jak ktoś stał się frajerem raz, to respektu nie będzie miał już nigdy...
Tak ponadto, to ja bym bardzo chciał, żeby każdy na tym forum był minimum takim "miłym panem" jak Flow.. może by przestali mówić na nas motocykliści
Amen.

Tak ponadto, to ja bym bardzo chciał, żeby każdy na tym forum był minimum takim "miłym panem" jak Flow.. może by przestali mówić na nas motocykliści

Amen.
-
Movi - Moderator
Movi napisał(a):Świetny post Sepciupodpisuje się pod nim rękami, nogami cyckami i Bóg wie jeszcze czym
P.S: Sepo wpadaj do Łodzi
Movi niestety mam lipe z kasa ;/ narazie brak funduszy na taki wypad

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
proponuje od razu usuwać.
Jak dla mnie całkowicie w stylu outlawa. W końcu wakacje idą i może znowu neostrade dostał. Sytuacja już się powtarza co roku.
Jak dla mnie całkowicie w stylu outlawa. W końcu wakacje idą i może znowu neostrade dostał. Sytuacja już się powtarza co roku.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ciekawy jest nowy temat i użytkownik "spocone jaja "
A tak na poważnie to przestaje być śmieszne bo przez takich ludzi te forum to wiocha na maksa . Myślę że do weryfikacji nowych użytkowników powinna być wydelegowana " specjalna grupa CBŚ przeszkolono do ciężkich przypadków " z naszych modów .
A tak na poważnie to przestaje być śmieszne bo przez takich ludzi te forum to wiocha na maksa . Myślę że do weryfikacji nowych użytkowników powinna być wydelegowana " specjalna grupa CBŚ przeszkolono do ciężkich przypadków " z naszych modów .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl