Czarna lista
tajemnice to wypadało by napisać na PW, a nie na forum napominać o tym, w towarzystwie się tak nie zachowuje.
A teraz do rzeczy, uspokujcie cb1000r gościu ma chyba nadciśnienie, rzuca się osto na forum i jeszcze PW obraźliwe ze swoimi wywodami z dupy wziętymi wysyła.
A teraz do rzeczy, uspokujcie cb1000r gościu ma chyba nadciśnienie, rzuca się osto na forum i jeszcze PW obraźliwe ze swoimi wywodami z dupy wziętymi wysyła.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ten cb1000r jest jakiś nawiedzony . Najpierw nazywa nas palantami odgraża się że zakłada swoje forum , potem przeprasza co niektórych . I w temacie o borucie znowu to samo zwróciłem mu uwage to patrzcie co mi napisał na priva
"ty, kravec i mar111cin jesteście z jednej gliny ulepieni, tacy jak wy potrafią tylko narzekać, krytykować i ośmieszać innych, taka postawa jest wyrazem zakompleksienia i niskiej samo oceny, by kogoś pochwalić, poklepać po plecach i powiedzieć: masz rację, zgadzam się z tobą, trzeba mieć jaja i być pozytywnie nastawionym do życia, trzeba mieć wiarę w ludzi"
I jeszcze jak to ujoł jak kupie sobie nowe moto mocniejsze to moge z nim polatać .
"ty, kravec i mar111cin jesteście z jednej gliny ulepieni, tacy jak wy potrafią tylko narzekać, krytykować i ośmieszać innych, taka postawa jest wyrazem zakompleksienia i niskiej samo oceny, by kogoś pochwalić, poklepać po plecach i powiedzieć: masz rację, zgadzam się z tobą, trzeba mieć jaja i być pozytywnie nastawionym do życia, trzeba mieć wiarę w ludzi"
I jeszcze jak to ujoł jak kupie sobie nowe moto mocniejsze to moge z nim polatać .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
ja z zapytaniem.. czy w moim poscie w temacie o śmierci Boruta jest naprawde cos az tak bardzo niestosownego? Bo wydaje mi się ze przypomnienie pewnego faktu nie jest zbrodnia, a w tym przypadku raczej przestroga. Jednak juz sam nie wiem po niektorych odpowiedziach.
edit.
Wysłałem mu prywatna wiadomosc w zwiazku z tym co na mnie kiedys napisal. Otrzymalem taka odpowiedź:
jeśli chodzi o wpierdol i twą chęć nieodpartą w tej kwesti to masz to u mnie jak w banku, co do włosów to faktycznie ich brak, a jak już ci się przyznałem i zwizualizowałem się to jeszcze parę faktów do wizualizacji:
195 wzrostu
110 wagi
i za****** lubię się napierdalać
no i jeszcze jedno, jestem dorosły
z wlosami chodzilo o to ze napisalem mu ze ja mam przed soba jeszczcze duzo czasu poniewaz napisal ze jedyne co mi sie w zyciu udalo to bycie moderatorem. Wiec odpisalem czy moze jemu jedyne co w zyciu wyszlo badź wyjdzie to wlosy.
edit.
Wysłałem mu prywatna wiadomosc w zwiazku z tym co na mnie kiedys napisal. Otrzymalem taka odpowiedź:
jeśli chodzi o wpierdol i twą chęć nieodpartą w tej kwesti to masz to u mnie jak w banku, co do włosów to faktycznie ich brak, a jak już ci się przyznałem i zwizualizowałem się to jeszcze parę faktów do wizualizacji:
195 wzrostu
110 wagi
i za****** lubię się napierdalać
no i jeszcze jedno, jestem dorosły
z wlosami chodzilo o to ze napisalem mu ze ja mam przed soba jeszczcze duzo czasu poniewaz napisal ze jedyne co mi sie w zyciu udalo to bycie moderatorem. Wiec odpisalem czy moze jemu jedyne co w zyciu wyszlo badź wyjdzie to wlosy.
-
kravec - Administrator
90% że to jest nowe wcielenie outlawa, zbulwersowany wrócił na forum
Panowie weźcie go wyrzucie z tego forum i spokój, a nie będzie się rzucał jak pchła na psiej d*pie i rozsyłał PW z obrazami i groźbami do użytkowników.
Kravec odpisz mu że sprawdzasz jego IP i jest na dobrej drodze żeby być oskarżonym o groźby karalne.

Panowie weźcie go wyrzucie z tego forum i spokój, a nie będzie się rzucał jak pchła na psiej d*pie i rozsyłał PW z obrazami i groźbami do użytkowników.
Kravec odpisz mu że sprawdzasz jego IP i jest na dobrej drodze żeby być oskarżonym o groźby karalne.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
kravec napisał(a):z wlosami chodzilo o to ze napisalem mu ze ja mam przed soba jeszczcze duzo czasu poniewaz napisal ze jedyne co mi sie w zyciu udalo to bycie moderatorem. Wiec odpisalem czy moze jemu jedyne co w zyciu wyszlo badź wyjdzie to wlosy.
Nie popłaczcie się panny

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Robert2w przed chwilą dostał warna od Marcina. A teraz wysyła obraźliwe wiadomości na PW za to że go upomniałem.
Oto treść: ,,Jestes pedal nie pisz pod mojimi tematami! pedal."
Właśnie takiemu czemuś zapobiegało by to o czym założyłem temat.
Oto treść: ,,Jestes pedal nie pisz pod mojimi tematami! pedal."
Właśnie takiemu czemuś zapobiegało by to o czym założyłem temat.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
niestety, przez przypadek usunełem jego pierwszego posta w jego drugim temacie, przez co w sumie cały ten syf musiałem wyrzucić i już nie było jak go poczęstować następnym warnem.
Natomiast ma jeszcze posta w turystyce a tam nie mam moda niestety.
PS i tak przez ostatnie 5min pozamykałem kilka tematów, jeden w kosz i pare przesunełem...
Natomiast ma jeszcze posta w turystyce a tam nie mam moda niestety.
PS i tak przez ostatnie 5min pozamykałem kilka tematów, jeden w kosz i pare przesunełem...
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Użytkownik yamahaxt350 robi niesamowity śmietnik na forum. Głównie w dziale offroad ale nie tylko, wkleja do każdego tematu link do aukcji swojej Yamahy. Chyba to nie jest zgodne z regulaminem a jeszcze nic go nie spotkało.
-
No dobrze by było jakbyś dostał w offroadzie i z czasu zaglądał. Bo ostatnio jest tam wolna amerykanka...
-
ufff pobiłem swój rekord w przyznawaniu warnów...
4naraz dla jednego delikwenta.. w tym dwa już miał, po zsumowaniu wyszło 6...
od razu sie dowiem jak to działa, rozumiem że teraz Szymon ma informacje o potrzebie zbanowania gościa?
delikwent-- YamahaR1
4naraz dla jednego delikwenta.. w tym dwa już miał, po zsumowaniu wyszło 6...
od razu sie dowiem jak to działa, rozumiem że teraz Szymon ma informacje o potrzebie zbanowania gościa?
delikwent-- YamahaR1
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
hmmm to tym razem wysłałem , ale jednemu trollowi się upiekło :/ myślałem że Szymek ma jakiś bajer który co trzeci warn wysyła wiadomości do administracji.
W każdym razie ktoś nie dostał bana, a teraz nie moge sobie przypomnieć kto.
W każdym razie ktoś nie dostał bana, a teraz nie moge sobie przypomnieć kto.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-