Ile pojedzie derbi gpr po oblokowaniu
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
OUTLAW napisał(a):chłopaki a co sądzicie o tymmoj somsiad uzywa go do stuntu ale jest troche za szybki dla mnie bo pojdzie ze 160 sam widziałem jechalyśmy polonezem mojego kolegi i nas wyprzedzał http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M185042 tez chcem sobie takiego kupic ale do turystyki chcem nim pojechać do niemieć moze kedys w alpy tylko nie wiem czy niebedzie dla mnie za mały bo wazem 90kg i mam 178cm co o tym sądzicie chlopaki pomóżcie to moj pierwszy motor ale boje sie bo to duza moc 2km to nieprzelewki czekam na pomoc
nie martw się, napewno się wprawisz. Nie musisz odrazu odkręcac do 20 000 obrotów. Albo się zdławi i będzie też dobrze
-
barteckstreet - Świeżak
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Co do porównywania jakosci do do kraju. Awięc Yamaha jest to marka Japońska. W przedziale 50-125 są to najlepsze silniki które wprzy 10.000rpm wyciągają najwięcej mocy !!! Więc Yamahy sa najlepsze. Honda coś zrąbała w swoim silniku, ponieważ ja na swojej TZRce 80 biore Honde CBR 125 więc chyba cos jest nie tak....
ŁOŚ - motorower który przedstawiłes w powyższym linku jest dośc fajny chodzi mi jedynie o dzwięk - jak to z czterosuwa i małego spalania podobnie jak jin cheng. Pozatym jest taki sam słaby jak jin cheng. NIE POLECAM. Nowego raczej nic nie kupisz "fajnego" i taniego. Ogółnie co ci polecam; Yamahy TZR i inne, Aprilie RS, co ze skutera to jedynie Aerox zasługuje na miano "dobrego" skutera.
Hmmm powiedz co cię inetresuje jaki tym motoru, a postaram ci cos doradzic.
PS Nie kupuj nic nowego, bo jesli lecisz na gwarancje to pewnie nic z jej nie wykożystasz. Kupując MOTOROWER za 12.000 tys złotych to duuuza przesada, tym badziej ze jesli chciałbys sprzedac to bys sprzedał albo nawet jeszcze niedało by rady za połowe tej ceny. Takze nie ma sensu kupywac nowych pojazdów. Pojazdy najlepiej kupywac, które spełniają normy stanu technicznego pojazdu, a 2 rzędzie stoi wygląd zewnetrzny. Oczywiscie to mozesz zawsze zrobic, pomalowac cos wymienic. Patrz na przebieg, Norma to jakies 20.000 opyla sie kupic.
POZDRAWIAM
ŁOŚ - motorower który przedstawiłes w powyższym linku jest dośc fajny chodzi mi jedynie o dzwięk - jak to z czterosuwa i małego spalania podobnie jak jin cheng. Pozatym jest taki sam słaby jak jin cheng. NIE POLECAM. Nowego raczej nic nie kupisz "fajnego" i taniego. Ogółnie co ci polecam; Yamahy TZR i inne, Aprilie RS, co ze skutera to jedynie Aerox zasługuje na miano "dobrego" skutera.
PS Nie kupuj nic nowego, bo jesli lecisz na gwarancje to pewnie nic z jej nie wykożystasz. Kupując MOTOROWER za 12.000 tys złotych to duuuza przesada, tym badziej ze jesli chciałbys sprzedac to bys sprzedał albo nawet jeszcze niedało by rady za połowe tej ceny. Takze nie ma sensu kupywac nowych pojazdów. Pojazdy najlepiej kupywac, które spełniają normy stanu technicznego pojazdu, a 2 rzędzie stoi wygląd zewnetrzny. Oczywiscie to mozesz zawsze zrobic, pomalowac cos wymienic. Patrz na przebieg, Norma to jakies 20.000 opyla sie kupic.
POZDRAWIAM
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
OUTLAW napisał(a):chłopaki a co sądzicie o tymmoj somsiad uzywa go do stuntu ale jest troche za szybki dla mnie bo pojdzie ze 160 sam widziałem jechalyśmy polonezem mojego kolegi i nas wyprzedzał http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M185042 tez chcem sobie takiego kupic ale do turystyki chcem nim pojechać do niemieć moze kedys w alpy tylko nie wiem czy niebedzie dla mnie za mały bo wazem 90kg i mam 178cm co o tym sądzicie chlopaki pomóżcie to moj pierwszy motor ale boje sie bo to duza moc 2km to nieprzelewki czekam na pomoc
Aaaaaaahahaha dobre!!
JEst to kolejne badziewło z serii Jin Cheng....
Ta kupa duzo kosztuje jak na takie cos a cięzko by laka pociągła. V max to myślę ze ponad 50km.... a nie wkręcaj ze 160 ;/
Aha 2 konie to mogą cie jedynie zadeptac ;/
--------------
/edit
KOSZ
--------------
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
OUTLAW napisał(a):czemu sie smiejesznigdynie jeździłem takom maszynom bojem sie ale bym juz chciał
Hehe jesli już tak bardzo chcesz to kup sobie to,tylko uwazaj,z takom mocom to trzeba ostrożnie

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Weź ze człowieku jaj nie rób!!
Tyle to może poldkiem jechałes ale nie tym ! Kiedys ten jinchcen g był pod nazwą Honda Magna, ogolnie jin cheng jest z licencji Hondy.
I niewkręcaj....
Tyle to może poldkiem jechałes ale nie tym ! Kiedys ten jinchcen g był pod nazwą Honda Magna, ogolnie jin cheng jest z licencji Hondy.
I niewkręcaj....
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
Zawadacbr125 napisał(a):przestancie zartowac z chlopaka....tylko mu doradzcie...ja ci proponuje tego derbi...bardzo fajny sprzet nie sluchaj tego typu gadania jak a bak z plastiku nie bierz h ujnia..co z tego ze ma bak z plastiku jak to w niczym nie przeszkadza....osobiscie nie sadze ze bak jest z plastiku ale dobra...bierz derbi gpr albo honda nsr50...
Ey gościu czy miałes chociaz razz tym motorem do czynienienia ze tak mówisz?? - dobry sprzęt? Pssss. Odpowiadaj na wierzytelne informacje!.
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
Zawadacbr125 napisał(a):honda cbr 125 (4t) ,YAMAHA TZR(2t) i to cala filozofia,chyba nie musze ci tlumaczyc ze 4t jest zawsze slabsze ale wytrzymalsze , z lepsza kultura pracy silnika i ekonomiczny,w przeciwienstwie do 2t...silnik w cbr125 jest jednym z najlepszych silników 4t hondy.......Krystian Ochędalski napisał(a):Co do porównywania jakosci do do kraju. Awięc Yamaha jest to marka Japońska. W przedziale 50-125 są to najlepsze silniki które wprzy 10.000rpm wyciągają najwięcej mocy !!! Więc Yamahy sa najlepsze. Honda coś zrąbała w swoim silniku, ponieważ ja na swojej TZRce 80 biore Honde CBR 125 więc chyba cos jest nie tak....
POZDRAWIAM![]()
![]()
![]()
![]()
Jednym najlepszym z silników hondy..... Heh nie wiesz co mówisz!! Gdyby naprawde był w kategorii najlepszych to nie brała by go TZR 80 ch*** z tym czy 2 suw czy 4 rosuw owszem potwierdzam ze to co wyzej napisałes ze 4T jest ekonomiczny i ładnie chodzi, a 2t wiecej pali itd. ale nie mów ZE CBR 125 MA JEDEN Z NAJLEPSZYCH SILNIKóW !!!!!!!!!
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
Outlaw ale ja nie chce ścigacza, ja sie boję prędkości jakie one osiągają, ja chce powolnego ale supermocnego full crossa
takiego żeby jazda na nim była naprawde czymś extremalnie hard
taki motór nie dla mięczaków
czy ktoś mi doradzi wreszcie jakiegoś fullcrossa??!! bo mi się wydaje że wy wszyscy się tutaj nie znacie na motorach i nawet nie wiecie jak one wyglondajom

czy ktoś mi doradzi wreszcie jakiegoś fullcrossa??!! bo mi się wydaje że wy wszyscy się tutaj nie znacie na motorach i nawet nie wiecie jak one wyglondajom

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Wiesz co Mar111cin?- ja kiedys oglądałem taki film,to byl chyba Rambo,i on tam jechal na takim crossie,ja widzialem na googlach meil do rambo,Ty go zapytaj co to byl za cross.
Widzialem ze dało sie z nim zrobić zrywa na piasku i nawet na kamieniach!!!
Widzialem ze dało sie z nim zrobić zrywa na piasku i nawet na kamieniach!!!
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Motorowery do 50 ccm