Ile pojedzie derbi gpr po oblokowaniu
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Nie bój sie nie bedzjesz obcierał o droge kolanami muj kolega taka mjał muwie ci lepszej okazji nie znajdzesz i w teren terz dobra bendzie 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
No pewnie a czemu nie,wstaw silnik od NSR,potem dorób stelaż,zaryp klatke na silnik,handbrake i prostą kierownice od crossa i normalnie do stuntu styknie
Raptowny by sie nie powstydził takiej maszyny 

- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
OUTLAW napisał(a):pisiu nieśmiej sie jezeli masz sobie zartowac to wogóle nie pisz![]()
![]()
![]()
Ja sie wcale nie śmieje

- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
ja chciałem poczuć ten pend wiatró we włosach i móchy miendzy zembami a wy co?
wogle sie nie znacie, nawet nie potraficie mi doradzić jakiegoś fullcrossa .
pefnie rzaden z was takiego nie mial i nie wiecie co to za moc, ale ja takiego sobie kópię w niemczech co pokazywałem i bendem wyprzedzał te wasze cbrki i rg i rs
zobaczymy kto tutaj będzie miał najwięcej koni
wogle sie nie znacie, nawet nie potraficie mi doradzić jakiegoś fullcrossa .
pefnie rzaden z was takiego nie mial i nie wiecie co to za moc, ale ja takiego sobie kópię w niemczech co pokazywałem i bendem wyprzedzał te wasze cbrki i rg i rs

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Nie martw sie Mar111cin,mi tez nic nie poradzili,taka to motocyklowa przyjazn,kolegi wielkie,ale jak przyjdzie co do czego to tylko te drogie japońce,a co biedne chinczyki maja zrobic?!
I jedno motor i drugie,bierz tego fulkrosa za 4 tysie i sie nie martw!,ja biore łosia i 3 opony bo bede stuntowal!
Niech zyje wolnosc!
I jedno motor i drugie,bierz tego fulkrosa za 4 tysie i sie nie martw!,ja biore łosia i 3 opony bo bede stuntowal!
Niech zyje wolnosc!

-
mlody - VIP Ścigacz.pl
tańsze? tam w niemczech to za darmo rozdają
Młody jak coś to wal do mnie na gygy, mam starą klatke p ptakach, to osłone na silnik z niej wyspawasz, bendzie klatka jak ta lala. Jak coś ja juz kópiem to napisze, to może jakiegoś fylma byśmy zrobili? wpadniemy na jakiś krzak albo pomalujemy je na różowo w zielone serduszka

Młody jak coś to wal do mnie na gygy, mam starą klatke p ptakach, to osłone na silnik z niej wyspawasz, bendzie klatka jak ta lala. Jak coś ja juz kópiem to napisze, to może jakiegoś fylma byśmy zrobili? wpadniemy na jakiś krzak albo pomalujemy je na różowo w zielone serduszka

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
A pewnie ze nakrecimy!
Juz gadalem z wójtem,jutro jade z nim do niemczek po łosia,tam sa taniej i te opony mam gratis!,tam stunt sie rozwija!!!
Zaraz jak przekorcze granice bedzie czekal taki pan i mi sprzeda łosia wiele taniej,nie dam zarobic rodakom wcale!ten pan mi mówil ze w polsce to sami dorobkiewicze,ze na takim łosiu to nawet 1tys chca dla siebie a on mi łosia sprzeda po kosztach bo on tez ,tak jak i ja zaczynal przygode z moturem!
Jak dobrze zagadam to za 3 tyg zalatwi ci tego ful krosa mar111cin wiesz?
Film nakrecimy i bedzie oscar!!!!!!!!!
Juz gadalem z wójtem,jutro jade z nim do niemczek po łosia,tam sa taniej i te opony mam gratis!,tam stunt sie rozwija!!!
Zaraz jak przekorcze granice bedzie czekal taki pan i mi sprzeda łosia wiele taniej,nie dam zarobic rodakom wcale!ten pan mi mówil ze w polsce to sami dorobkiewicze,ze na takim łosiu to nawet 1tys chca dla siebie a on mi łosia sprzeda po kosztach bo on tez ,tak jak i ja zaczynal przygode z moturem!
Jak dobrze zagadam to za 3 tyg zalatwi ci tego ful krosa mar111cin wiesz?
Film nakrecimy i bedzie oscar!!!!!!!!!
-
mlody - VIP Ścigacz.pl
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
Zawadacbr125 napisał(a):bo ma kretynie,widze ze ty nie masz pojecia o motorachKrystian Ochędalski napisał(a):Zawadacbr125 napisał(a):honda cbr 125 (4t) ,YAMAHA TZR(2t) i to cala filozofia,chyba nie musze ci tlumaczyc ze 4t jest zawsze slabsze ale wytrzymalsze , z lepsza kultura pracy silnika i ekonomiczny,w przeciwienstwie do 2t...silnik w cbr125 jest jednym z najlepszych silników 4t hondy.......Krystian Ochędalski napisał(a):Co do porównywania jakosci do do kraju. Awięc Yamaha jest to marka Japońska. W przedziale 50-125 są to najlepsze silniki które wprzy 10.000rpm wyciągają najwięcej mocy !!! Więc Yamahy sa najlepsze. Honda coś zrąbała w swoim silniku, ponieważ ja na swojej TZRce 80 biore Honde CBR 125 więc chyba cos jest nie tak....
ŁOŚ - motorower który przedstawiłes w powyższym linku jest dośc fajny chodzi mi jedynie o dzwięk - jak to z czterosuwa i małego spalania podobnie jak jin cheng. Pozatym jest taki sam słaby jak jin cheng. NIE POLECAM. Nowego raczej nic nie kupisz "fajnego" i taniego. Ogółnie co ci polecam; Yamahy TZR i inne, Aprilie RS, co ze skutera to jedynie Aerox zasługuje na miano "dobrego" skutera.
Hmmm powiedz co cię inetresuje jaki tym motoru, a postaram ci cos doradzic.
PS Nie kupuj nic nowego, bo jesli lecisz na gwarancje to pewnie nic z jej nie wykożystasz. Kupując MOTOROWER za 12.000 tys złotych to duuuza przesada, tym badziej ze jesli chciałbys sprzedac to bys sprzedał albo nawet jeszcze niedało by rady za połowe tej ceny. Takze nie ma sensu kupywac nowych pojazdów. Pojazdy najlepiej kupywac, które spełniają normy stanu technicznego pojazdu, a 2 rzędzie stoi wygląd zewnetrzny. Oczywiscie to mozesz zawsze zrobic, pomalowac cos wymienic. Patrz na przebieg, Norma to jakies 20.000 opyla sie kupic.
POZDRAWIAM![]()
![]()
![]()
![]()
Jednym najlepszym z silników hondy..... Heh nie wiesz co mówisz!! Gdyby naprawde był w kategorii najlepszych to nie brała by go TZR 80 ch*** z tym czy 2 suw czy 4 rosuw owszem potwierdzam ze to co wyzej napisałes ze 4T jest ekonomiczny i ładnie chodzi, a 2t wiecej pali itd. ale nie mów ZE CBR 125 MA JEDEN Z NAJLEPSZYCH SILNIKóW !!!!!!!!!![]()
,widze ze naprawde jestes kretne jak nie widzisz roznicy mocy 4t od 2t ....taka tzr 80 2t pokrywa sie z 125 4t...jestes w stanie to zrozumiec??i nie p ierdol mi tu ze nie mialem styknosci z cbr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bo rok nia jezdze;/;/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kuurwa ty nie odnajdujesz różnicy między 2t a 4t....
cieszysz sie z tej cbr?? Nie ma co szpanowac gdyby co!
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
Zawadacbr125 napisał(a):przestancie zartowac z chlopaka....tylko mu doradzcie...ja ci proponuje tego derbi...bardzo fajny sprzet nie sluchaj tego typu gadania jak a bak z plastiku nie bierz h ujnia..co z tego ze ma bak z plastiku jak to w niczym nie przeszkadza....osobiscie nie sadze ze bak jest z plastiku ale dobra...bierz derbi gpr albo honda nsr50...
Zastanów się czemu źle ze bak z plastiku. Nie trzeba byc filozofem.... wystarczy troszkę inteligncji
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
OUTLAW napisał(a):a moze do niej wstawić silnik od nsr125? co o tym myślicie? opyla sie?
i Co będziesz co chwila opone zmieniał?? Moment obrotowy jest zawysoki
- Krystian Ochędalski
- Świeżak
jakie blendy? czepiasz siem naszej ortograwi bo ty nic nie wiesz i dlatego. NIeómiesz nam pomuc to gadasz rze blendy robimy, a to pszez to rze nawet nie fiesz jak wyglondajom prawdziwe motocykle i nie fiesz co nam dorazici . ALe zobaczysz my pokópójemy motocykle i bendziemy śmigac. Znajdom się tacy co nam pomogom i jurz po nowym roku jedziemy do niemczek po motocykle. Tam dostaniemy po normalnej cenie a nie jak tótaj w polsce , bo tótaj nic nie ma, wrzystko zlikwidowali
To poleci mi ktoś w końcó jakiego fullkrossa?!!!!!! pilnie, czekam
To poleci mi ktoś w końcó jakiego fullkrossa?!!!!!! pilnie, czekam
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Krystian Ochędalski napisał(a):najpierw nauczcie sie ortografii....
Ty siem nie czepiaj naszej ortografii,tylko lepiej naócz siem urzywac opcji edytój

- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Motorowery do 50 ccm