Kradzież Yamahy R1
z moto cisza jak sama cholera. Człek by pośmigał troszeczkę ale nie da rady bo jakiś cwel gwizdnął sprzęta. Oj ale ból !!!
PS. Chłopaki dajcie już spokuj z tymi dupami. Lepiej się rozejrzyjcie za tą R1 u siebie w okolicy.
PS. Chłopaki dajcie już spokuj z tymi dupami. Lepiej się rozejrzyjcie za tą R1 u siebie w okolicy.
- parol76
- Świeżak
Moim kumple za to, że koleś im ukradł radio z auta to ciągali go po lesie za samochodem i kazali kopać sobie dół
To jest chyba lepsze rozwiązanie od męczenie tej bezbronnej kobitki
To jest chyba lepsze rozwiązanie od męczenie tej bezbronnej kobitki
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
parol76 napisał(a):krystiam78 to mój kumpel i on zaczął dla mnie tą akcję na ścigaczu. Yamahę zawinęli mnie (niestety)
Byłem mniej więcej w tym czasie na 11-listopada, jednak ani jedna R1 nie zapadła mi w pamięci, a raczej bym zwrócił uwagę
powodzenia
- goofy27
- Świeżak
Kolego parol76 - nie potrafie slowami wyrazic tego jak bardzo Ci wspolczuje. Wiem tylko jedno, za taki numer powinienes smiecia zlapac, polozyc ryjem do gory na glebie i zjarac na mordzie kilka sztuk gum.
Po takim zabiegu kosmetycznym do konca zycia nie podszedlby juz do drugiego czlowieka...
Nie ma zielonego pojecia skad na swiecie biora sie takie k.....y mendy, kto to urodzil i kto to wychowal ?!
Mam nadzieje i zycze Ci tego z calego serca, zeby ten frajerski kmiot wpadl glupio jak bedzie pedzil graty od Twojej niuni...
Po takim zabiegu kosmetycznym do konca zycia nie podszedlby juz do drugiego czlowieka...
Nie ma zielonego pojecia skad na swiecie biora sie takie k.....y mendy, kto to urodzil i kto to wychowal ?!
Mam nadzieje i zycze Ci tego z calego serca, zeby ten frajerski kmiot wpadl glupio jak bedzie pedzil graty od Twojej niuni...
Pozdrawiam,
4est
4est
-
4est - Świeżak
miejmy nadzieje że będzie miał raka i będzie długo zdychał w szpitalu... po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wnisoku że bym go żywcem zakopał.... powaga. Ja się rozglądam i jak widze bordową R1 z lat 07 to zwrazam uwagę ale mało jest ich w takim malowaniu ona była z USA?
-
YZF R1 - Moderator
YZF R1 napisał(a):miejmy nadzieje że będzie miał raka i będzie długo zdychał w szpitalu... po dłuższych przemyśleniach doszedłem do wnisoku że bym go żywcem zakopał....
zdecydowanie zakopac, za lezenie w spiatalu takiego ch*** my bysmy jeszcze zaplacili, wiec nie kalkuluje sie
-
bast - Bywalec
Tak. był z USA i miałem go (ją:) zaledwie 2 miesiące. Co do dnia bo kupiłem ją 26.03 a straciłem 26.05. Wystawiłem ją na allegro bo potrzebowałem na szybko parę koła na nieruchomość. Inaczej bym jej nie sprzedawał. Wcześniej śmigałem na R6 2003 i 2006 i z tej ostatniej byłem bardzo zadowolony ale jak wszyscy wiemy w miarę upływu czasu ciągle brakuje mocy. Szkoda:( Teraz ani mocy, ani kasy. A w głowie taki bałagan jak przy zmianie biegów w yamahach:))) HELP !!!!!!!!!!!
- parol76
- Świeżak
mnie się wydaje ze oni kupili r1 po wypadku lub samą ramę choćby dla papierów no i juz będą miec legalną yamaszke za pare tysiaków , a i jeszcze jedno napewno są z bliska, nie jechali by 200km nie wiedząc czy im sprzedawca da się przewiesć na moto bez zabezpieczenia .
WÄ…tpie zeby sie wozili na niej w najbliszym czasie.
- ling24
- Świeżak
ling24 napisał(a):a i jeszcze jedno napewno są z bliska, nie jechali by 200km nie wiedząc czy im sprzedawca da się przewiesć na moto bez zabezpieczenia .
Oni pewnie są z jego rodziny i wiedzieli jaki ma charakter.Daj spokój stary. ja wątpię, że wogóle się będą na niej wozić.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
-
barteckstreet - Świeżak
Witam Was wszystkich na poczÄ…tek i pozdrawiam.
Czytam ten post i z jednymi się zgadzam a z innymi nie. Czyli to normalne. Współczuję jak większość i nie pochwalam także bezmyślności. Sam kiedyś dałem d.... i przepadły mi 2 nowe telefony - ktoś mnie wystawił.
Ale do rzeczy... co chciałem napisać.
Kolego parol76, kolega ling24 podpowiedział dobrą koncepcję w takiej sytuacji. Mieli ramę i teraz mają resztę. Jednak nie muszą sprzedawać moto tu w Polsce na alle... np. Obecna tendencja jest taka, że bardziej opłaca się wozić moto do naszych zachodnich sąsiadów niż od nich sprowadzać. Ceny tam są wyższe. Może trzeba by pośledzić mobile.de i pokrewne portale. Myślę, że zawsze istnieje jakiś cień szansy tylko jak najwięcej osób musi wiedzieć co się stało i to nie postronnych ale siedzących w branży. Wiesz co mam na myśli? Odwiedź serwisy moto. Zostaw fotki, dane. A nuż widelec przyjadą coś ustawić.
Powodzenia.
S.
Czytam ten post i z jednymi się zgadzam a z innymi nie. Czyli to normalne. Współczuję jak większość i nie pochwalam także bezmyślności. Sam kiedyś dałem d.... i przepadły mi 2 nowe telefony - ktoś mnie wystawił.
Ale do rzeczy... co chciałem napisać.
Kolego parol76, kolega ling24 podpowiedział dobrą koncepcję w takiej sytuacji. Mieli ramę i teraz mają resztę. Jednak nie muszą sprzedawać moto tu w Polsce na alle... np. Obecna tendencja jest taka, że bardziej opłaca się wozić moto do naszych zachodnich sąsiadów niż od nich sprowadzać. Ceny tam są wyższe. Może trzeba by pośledzić mobile.de i pokrewne portale. Myślę, że zawsze istnieje jakiś cień szansy tylko jak najwięcej osób musi wiedzieć co się stało i to nie postronnych ale siedzących w branży. Wiesz co mam na myśli? Odwiedź serwisy moto. Zostaw fotki, dane. A nuż widelec przyjadą coś ustawić.
Powodzenia.
S.
- bastek00
- Świeżak
-
YZF R1 - Moderator
Można teraz zrobić tak: jak ten OskarR1 nie będzie odpowiadał na pw to znaczy , że się zorientował i że to on ukradł. Wtedy niech modzi podadzą adres ip, z którego rejestrował się ten typek i na policję z tym. Sprawdzą adres i jak to ten to już złapany.
- a_rtur7
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość