Kradzież Yamahy R1
Czasem i polskim policjantom udaje sie coś dokonać. Ale fakt faktem jak się im nie "pomoże" to lipa. Mój kolega jakby nie zobaczył swoich felg na innym aucie stojącym w korku to nie znalazłby nigdy skradzionego auta
Więc pyraj allegro i szukaj jakiś części na których miałeś charakterystyczne znaki, zarysowania itp.

Więc pyraj allegro i szukaj jakiś części na których miałeś charakterystyczne znaki, zarysowania itp.
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Czasem i polskim policjantom udaje sie coś dokonać. Ale fakt faktem jak się im nie "pomoże" to lipa. Mój kolega jakby nie zobaczył swoich felg na innym aucie stojącym w korku to nie znalazłby nigdy skradzionego auta

-

-
Shaft napisał(a):Jeżeli zapamiętałeś ich mordy to p
oszukaj ich na portalach społecznościowych..
Powodzenia
Pozdr
Sh
To moze byc pomysl, przeciez mozna teraz ograniczyc poszukiwania ,wybierajac wiek,plec i miejsce zamieszkania w takim portalu.
-
przemko27vr4 - Świeżak
Dla mnie autor tematu zapierniczył sprawę. Żadnej kasy nie wziąść ?Ani dokumentów (chociaż one mogą być lewe ?) Zawsze trzeba mieć zabezpieczenie. Żałosny naród niestety i dlatego trzeba się z tym liczyc
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Przynajmniej jest taki szum ,że gościechyba już nic nikomu tak nie skubną.
Chyba że przerzucą się na kradzież kur kurników.
Chyba że przerzucą się na kradzież kur kurników.
- Krystian78
- Świeżak
Fenek16 napisał(a):Limak moze starczy Ci już tych postów?![]()
A dla autora tematu szczere kondolencjeNic nie piszesz, coś udało Ci się zdziałać?
Coś mi się popier... z netem. Dopiero teraz zobaczyłem

Sory wielkie. Nie ogarnąłem sytuacji
-
No i ja też nie dam bez siana w łapie. Nawet siąść nie dam.
-
YZF R1 napisał(a):Limak sie buntuje i ewidentnie EDIT ma w du.pie haha joke oczywiście...
A co nie wolno mi??

Mam tyle postów to od czasu do czasu moge poszaleć haha
Pozdro
-
hmm a ja tam dałem się przejechać moim moto bez zaliczki:) przyjechało 2 łepków, jeden bardziej doświadczony wsiadł na moto i pojechał na przejażdżkę a 2 został ze mną jako zabezpieczenie
jakoś się nie denerwowałem że mi zaginie motorek, może dlatego że te moje "zabezpieczenie" było jakieś mizerne i ze 30 kg lżejsze ode mnie także kradzież nie była warta świeczki, nasze spotkanie zakończyło się udaną transakcją. Z jednej strony jeżeli sprzedawca da się przejechać bez upominania się o jakąś kasę to wzbudza w pewnym sensie zaufanie u klienta, łatwiej jest się później dogadać i wtedy słowa sprzedawcy nie są odbierane jako "tania ściema".

Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
cze chłopaki i może dziewczyny. I oto ujawniam się. To właśnie mnie zawinęli ten piękny motocykl jakim niewątpliwie była Yamaha R1 2007 w malowaniu bordo metalic. Mam zajebiście dużo żalu do siebie, że dałem się tak sfrajerzyć ale jeszcze więcej do tych kanalii, które mi to zrobiły. Możliwe, że nawet jeden z tych skurwysyńśkich oprychów czyta ten text i śmieje się mi (nam) prosto w, jak to określił na wykopie kinlej i chociażby wh00kiers czy inni debile, w twarz. Ale tego nie bierzmy pod uwagę. Wśród ludzi, którzy tu piszą są setki złodzieji i ztłamszonych przez życie czy nawet ojców ludzi. Tych traktujmy groteskowo.
Nie jestem żadnym dresiarzem bez karku a do debila na pewno mi dalej niż kinlejowi i wh00kiers. To co przelałem na allegro było, jak wielu z Was zauważyło, tylko odczuciami, które targały mną zaraz po akcji. Wybaczćcie, ale nie jestem polonistą i nie czytam poza gazetami motoryzacyjnymi zbyt wiele pozycji więc *** do huja chyba kinlej mam prawo do kilku błędów, co ? Jeśli uważasz inaczej to ... ty wiesz co masz zrobić ze swoją dupą.
Piszcie motocyklowi bracia jak najwięcej, a nóż widelec dorwiemy członka, który mi to zrobił i może przymierza się do czyjegoś sprzęta ?
Nie jestem żadnym dresiarzem bez karku a do debila na pewno mi dalej niż kinlejowi i wh00kiers. To co przelałem na allegro było, jak wielu z Was zauważyło, tylko odczuciami, które targały mną zaraz po akcji. Wybaczćcie, ale nie jestem polonistą i nie czytam poza gazetami motoryzacyjnymi zbyt wiele pozycji więc *** do huja chyba kinlej mam prawo do kilku błędów, co ? Jeśli uważasz inaczej to ... ty wiesz co masz zrobić ze swoją dupą.
Piszcie motocyklowi bracia jak najwięcej, a nóż widelec dorwiemy członka, który mi to zrobił i może przymierza się do czyjegoś sprzęta ?

- parol76
- Świeżak
tak tak, szczegolnie kiedy dajesz moto bez jakiej kolwiek zaliczki i 'doswadczony' potecialny kupiec rozpie.przy ci moto ,wtedy sie napewno dogadacie i nie bedzie odbierane jako 'tania sciema'pan_blancik 15 napisał(a):hmm a ja tam dałem się przejechać moim moto bez zaliczki:) przyjechało 2 łepków, jeden bardziej doświadczony wsiadł na moto i pojechał na przejażdżkę a 2 został ze mną jako zabezpieczeniejakoś się nie denerwowałem że mi zaginie motorek, może dlatego że te moje "zabezpieczenie" było jakieś mizerne i ze 30 kg lżejsze ode mnie także kradzież nie była warta świeczki, nasze spotkanie zakończyło się udaną transakcją. Z jednej strony jeżeli sprzedawca da się przejechać bez upominania się o jakąś kasę to wzbudza w pewnym sensie zaufanie u klienta, łatwiej jest się później dogadać i wtedy słowa sprzedawcy nie są odbierane jako "tania ściema".
-
przemko27vr4 - Świeżak
pan_blancik 15 napisał(a):Z jednej strony jeżeli sprzedawca da się przejechać bez upominania się o jakąś kasę to wzbudza w pewnym sensie zaufanie u klienta, łatwiej jest się później dogadać i wtedy słowa sprzedawcy nie są odbierane jako "tania ściema".
A może świadczy o tym, że masz w d**** co stanie się z twoim sprzętem w razie gleby oglądacza, lub co gorsza, jak odjedzie w siną dal...
Takie rozumowanie wręcz zachęca potencjalnych złodziei do zawinięcia sprzęta, bo każdy będzie próbował się "przypodobać" kupującemu i "dawać" bez zaliczki...

- devxx
- Świeżak
parol76 jedyna nadzieja, że pamiętasz te mordę z niebieskiej R1. Może policja jakiś rysopis zrobi?
Jak był ubrany itp? Mimo podrobienia rejestracji stroju pewnie nie zmieniał.
Można wtedy zwrócić uwagę na poruszające się niebieskie R1.
Suzuki GSR 600 A 2007/2008
-
MaximusPL - Świeżak
MaximusPL napisał(a):parol76 jedyna nadzieja, że pamiętasz te mordę z niebieskiej R1. Może policja jakiś rysopis zrobi?
Taaak , i każdego kto przejeżdża na niebieskiej R1 ściągać z moto i w ryj.
Z pewnością właściciele takowych będą zadowoleni..

Jak poszukiwania kolego ??
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
No właśnie kolego napisz czy coś się ruszyło w tej sprawie
-
Sprawcy proponuje wydać wyrok poprzez samosąd, najlepiej grupowo na conajmniej kilka moto podjechac pod typa i zrobic ostrą przekope, to powinno oduczyc go podobnych wybryków w przyszłości, szczególnie gdy nieda rady ręką odkrecic manety. Bo motocykliści powinni trzymać sie razem
z zasadą łeb za łeb
z zasadą łeb za łeb
- V-max666
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości