Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
Świeżak
Witam,
Ja też dopiero co zrobiłem prawko i kupiłem motocykl. Chętnie umówię się na jazdę w Sobotę 27.06.09. Jeśli ktoś chętny to proszę o kontakt amstaffik85@wp.pl.
Pozdrawiam
Ja też dopiero co zrobiłem prawko i kupiłem motocykl. Chętnie umówię się na jazdę w Sobotę 27.06.09. Jeśli ktoś chętny to proszę o kontakt amstaffik85@wp.pl.
Pozdrawiam
- Kluniek
- Świeżak
Wieczór sprzyjał więc dało radę polatać. Dzieki Tomasz za nawinięcie kilkudziesięciu kilometrów po stolicy
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to jutro, jeżeli pogoda pozwoli jesteśmy wstępnie umówieni z Tomaszem na latanie. Myślę że tak w okolicach godziny 20-21. Więcej info może jutro Tomek wstawi bo ja nie będę miał w pracy dostępu do neta.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to jutro, jeżeli pogoda pozwoli jesteśmy wstępnie umówieni z Tomaszem na latanie. Myślę że tak w okolicach godziny 20-21. Więcej info może jutro Tomek wstawi bo ja nie będę miał w pracy dostępu do neta.

zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
Dzieki przeme za wczoraj, troche nas, a raczej mnie czarna chmura przestraszyla bo moglismy jeszcze polatac.
Dzis dla chetnych na latanie (jesli nie bedzie padac) poroponuje o 20.30 - 21.00 w stalym miejscu tzn. Statoil, rog Pulawskiej/Poleczki.
Im nas wiecej tym lepiej.

Dzis dla chetnych na latanie (jesli nie bedzie padac) poroponuje o 20.30 - 21.00 w stalym miejscu tzn. Statoil, rog Pulawskiej/Poleczki.
Im nas wiecej tym lepiej.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa
- TomaszWawa
- Świeżak
Adres do stronki o której rozmawialiśmy dziś na Spalarni http://www.tacz.pl/.
Dzięki za możliwość szlifowania umiejętności z bardziej doświadczonymi motocyklistami
)
Dzięki za możliwość szlifowania umiejętności z bardziej doświadczonymi motocyklistami

- Kluniek
- Świeżak
Dzięki Panowie za latanie.
Tomasz, w sprawie tej trasy na Dęblin to musimy się ustawić albo w weekend albo jakoś po pracy zaraz ok 16 żeby fajnie się jechało.
Jakby co to ja chętny ale dopiero pod koniec lipca, bo teraz przez 3 tyg będę się żoną cieszył
No i oczywiście, jakby co zapraszam wszystkich na mój ślub w tą sobotę.
Szczegóły tu: viewtopic.php?p=407602#407602
Tomasz, w sprawie tej trasy na Dęblin to musimy się ustawić albo w weekend albo jakoś po pracy zaraz ok 16 żeby fajnie się jechało.
Jakby co to ja chętny ale dopiero pod koniec lipca, bo teraz przez 3 tyg będę się żoną cieszył

No i oczywiście, jakby co zapraszam wszystkich na mój ślub w tą sobotę.
Szczegóły tu: viewtopic.php?p=407602#407602
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Siemanko wszystkim
Wróciłem w sobote z 2 tyg. podróży moim bladym. Dojechałem aż do Tirany - Albania
Zrobiłem 4 500 km 1000 zdjęć i zaliczyłem jedną glebę na chorwackich winklach
) Suuuper wycieczka... Polecam wszystkim, doznania , widoki i wolnośc niesamowita
Ale uwaga to wciąga strasznie, ja nie zdążyłem wrócić i już siedze i myśle co by tu na wrzesień wykombinować jak sie uda kaske odłożyć
Pozdrawiam wszystkich, szerokości
Navi postaram się być na Twoim ślubie - GRATULUJE !!!

Wróciłem w sobote z 2 tyg. podróży moim bladym. Dojechałem aż do Tirany - Albania

Pozdrawiam wszystkich, szerokości

Navi postaram się być na Twoim ślubie - GRATULUJE !!!

Honda CBR 900 RR Fireblade old school
- Piluch
- Świeżak
Navi do życzeń dołączam mały prezent ode mnie
http://www.youtube.com/watch?v=JOae6JOauOU
obczaj 2:45 mordo ty moja hehe
http://www.youtube.com/watch?v=JOae6JOauOU
obczaj 2:45 mordo ty moja hehe
-
YZF R1 - Moderator
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe