Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
eeech, ja najpierw chory a teraz od 2 tygodni masakryczna pogoda, az strach do pracy na moto jechac bo nigdy nie wiadomo kiedy zacznie lac
jak sie ustabilizuje to chetnie sie dolacze

jak sie ustabilizuje to chetnie sie dolacze
-
bast - Bywalec
- TomaszWawa
- Świeżak
No można gdzieś wyskoczyć
Tylko że u mnie w grę wchodzi tylko niedziela raczej

zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
Jak ktos ma ochote polatac dzis wieczorem to ja i przeme startujemy okolo 20.00 - 20.30 ze Statoila Puławska/Poleczki.
Suzuki GSX 1300R Hayabusa
- TomaszWawa
- Świeżak
TomaszWawa napisał(a):Jak ktos ma ochote polatac dzis wieczorem to ja i przeme startujemy okolo 20.00 - 20.30 ze Statoila Puławska/Poleczki.
No to polatali my

-
przeme - Świeżak
- TomaszWawa
- Świeżak
Taa ślizgaliśmy się w błocie i mi nie poszło
Ale da się zrobić a innych strat nie było.
Tak informacyjnie jakby ktoś był zainteresowany to jutro wieczorem umawialiśmy się wstępnie z Tomaszem na wieczorne latanie.
Miejsce pewnie to samo czyli Statoil puławska/poleczki, godzinę wpisze Tomasz ale ja proponuje wcześniej trochę to można by na ten Modlin za widoku pojechać, a nie tak jak ostatnio
Tak więc chętnych na ustawkę proszę o wpisanie się, a Tomasza o godzinę bo ja po południu jestem dostępny praktycznie cały czas.

Tak informacyjnie jakby ktoś był zainteresowany to jutro wieczorem umawialiśmy się wstępnie z Tomaszem na wieczorne latanie.
Miejsce pewnie to samo czyli Statoil puławska/poleczki, godzinę wpisze Tomasz ale ja proponuje wcześniej trochę to można by na ten Modlin za widoku pojechać, a nie tak jak ostatnio

Tak więc chętnych na ustawkę proszę o wpisanie się, a Tomasza o godzinę bo ja po południu jestem dostępny praktycznie cały czas.
-
przeme - Świeżak
Jako że Tomasz dziś niestety musiał zrezygnować ze śmigania to godziny ustalonej nie ma.
Mrówek moj nr na pw ci wysle to lap mnie sms i najwyżej we dwóch polatamy. Albo podeslij godzine i gdzie sie z innymi ustawisz jak będą inni chetni bo nie widze na razie.
Mrówek moj nr na pw ci wysle to lap mnie sms i najwyżej we dwóch polatamy. Albo podeslij godzine i gdzie sie z innymi ustawisz jak będą inni chetni bo nie widze na razie.

-
przeme - Świeżak
Siema wam tak dzisiaj sie zarejestrowałem bo nie nie dawno kupiłem sobie yamahe r1 i nie ma z kim posmigac po warszawie moze wy jakos sie ustawiacie to z checia bym zwami posmigał tylko mam problembo czekam jeszcze na kobinezon 2 tydzien ale z checia bym polatał z wami odezwijcie sie jakos esem naprzykład 798502937 Pozdrawiam 

- dzikiwarszawa
- Świeżak
Wszystkich zainteresowanych zapraszam na ślub, o którym już kiedyś wspominałem
Szczegóły w nowym temacie:
viewtopic.php?p=397458#397458
Mam nadzieję że pogoda będzie lepsza niż przez ostatnie dni :/
No i do zobaczenia na mieście, mam nadzieję wkrótce...

Szczegóły w nowym temacie:
viewtopic.php?p=397458#397458
Mam nadzieję że pogoda będzie lepsza niż przez ostatnie dni :/
No i do zobaczenia na mieście, mam nadzieję wkrótce...
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości