Dostęp do akcesori do Waszych kasków
• Strona 1 z 1
Dostęp do akcesori do Waszych kasków
Siemano!
Założyłem ten temat poniewaz jestem troche wkur... moją sytuacją, mianowicie chodzi mi o dostęp do akcesorii do kasków. Mam obecnie kask HJC CL-14 kupiony w zeszłym sezonie na Mototargu w Wawie za 550PLN Pod koniec sezonu miałem szlifa i w kasku pekło mi mocowanie wizjera z lewej strony, co w obecnej chwili przejawia się tym iz nie mogę go otwierac, bo szybka poprostu odpada
Miesiąc temu zadzwonilem do sklepu wskazanego przez dystrybutora, zeby zamówić tę nieszczęsną część i usłyszalem ze bedzie za 2 tyg. Po 2 tyg zadzwoniłem i dowiedziałem sie ze nie są w stanie mi powiedziec kiedy bedzie, ale nie mają informacji ze ma niebyć i zebym zadzwonił za tydzień
Po tyg. dzwonie, to samo
Wkurzony zadzwonilem do dystrybutora akcesorii HJC firmu MOTOGLOBE i tam gosciu powiedział mi ze widzi w kompie zamówienie i ze sprawdzi, zebym zadzwonil za 2 dni . Dzisiaj, po kolejnym tyg. dzwonie i gosciu powiedział mi ze na 80% bedzie w 2 tyg. lipca, czyli za miesiąc
MASAKRA! Wiem ze mogłem to zamówic juz w zeszłym roku, ale szczerze mówiąc nie przypuszczałem ze bedzie to aż tak długo trwało! Biorąc pod uwage koszt kasku i koszt tej części (12PLN) raczej nieopłaca sie kupowac nowego kasku, jednak jak za miesiąc nie dostarczą to chyba nie bede miał innego wyjscia
i na pewno nie bedzie to HJC! Czy do waszych kasków tez jest taki problem z dostepem do akcesorii czy tylko do HJC?
Założyłem ten temat poniewaz jestem troche wkur... moją sytuacją, mianowicie chodzi mi o dostęp do akcesorii do kasków. Mam obecnie kask HJC CL-14 kupiony w zeszłym sezonie na Mototargu w Wawie za 550PLN Pod koniec sezonu miałem szlifa i w kasku pekło mi mocowanie wizjera z lewej strony, co w obecnej chwili przejawia się tym iz nie mogę go otwierac, bo szybka poprostu odpada

-
wujuwawa - Świeżak
Ja nie mogę kupić kasku Nolan n84 od jakiś dwóch tygodniu bo nie ma czarnego na rynku, niedawno mi powiedzieli, że za 2 tygodnie dopiero będzie dostawa z Włoch i wtedy będą... a za 2 tygodnie pewnie powiedzą, że nie ma będzie za 2 tygodnie....
-
patryk83 - Bywalec
u mnie z dostepnoscia nie jest zle ale przez ten kurs ceny sa kosmiczne! W zeszlym sezonie za szybke zaplacilem 260 PLN, na dzien dzisiejszy to 400 PLN. Masakra poprostu, a zmienic trzeba bedzie niedlugo...

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
Do Shoeia mogę dokupić praktycznie wszystko bez większych problemów, tylko ceny... chciałem ostatnio gąbki policzkowe na nowe i ciut mniejsze wymienić, coś koło stówy 

<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
Do Sharka jest prawie wszystko - ceny tez dosyc duze ;/
Jezeli nie mozna czasami znalezc w tym kraju trzeba szukac w Europie. Na ebay-ach zagranicznych mozna znalezc praktycznie wszystko bez wiekszych problemow. Pozostaje tylko dodatkowy koszt przesylki oscylujacy wokol 30 euro. Czasami czas bywa cenniejszy.
Jezeli nie mozna czasami znalezc w tym kraju trzeba szukac w Europie. Na ebay-ach zagranicznych mozna znalezc praktycznie wszystko bez wiekszych problemow. Pozostaje tylko dodatkowy koszt przesylki oscylujacy wokol 30 euro. Czasami czas bywa cenniejszy.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Re: Dostęp do akcesori do Waszych kasków
wujuwawa napisał(a):Siemano!
Założyłem ten temat poniewaz jestem troche wkur... moją sytuacją, mianowicie chodzi mi o dostęp do akcesorii do kasków. Mam obecnie kask HJC CL-14 kupiony w zeszłym sezonie na Mototargu w Wawie za 550PLN Pod koniec sezonu miałem szlifa i w kasku pekło mi mocowanie wizjera z lewej strony, co w obecnej chwili przejawia się tym iz nie mogę go otwierac, bo szybka poprostu odpadaMiesiąc temu zadzwonilem do sklepu wskazanego przez dystrybutora, zeby zamówić tę nieszczęsną część i usłyszalem ze bedzie za 2 tyg. Po 2 tyg zadzwoniłem i dowiedziałem sie ze nie są w stanie mi powiedziec kiedy bedzie, ale nie mają informacji ze ma niebyć i zebym zadzwonił za tydzień
Po tyg. dzwonie, to samo
Wkurzony zadzwonilem do dystrybutora akcesorii HJC firmu MOTOGLOBE i tam gosciu powiedział mi ze widzi w kompie zamówienie i ze sprawdzi, zebym zadzwonil za 2 dni . Dzisiaj, po kolejnym tyg. dzwonie i gosciu powiedział mi ze na 80% bedzie w 2 tyg. lipca, czyli za miesiąc
MASAKRA! Wiem ze mogłem to zamówic juz w zeszłym roku, ale szczerze mówiąc nie przypuszczałem ze bedzie to aż tak długo trwało! Biorąc pod uwage koszt kasku i koszt tej części (12PLN) raczej nieopłaca sie kupowac nowego kasku, jednak jak za miesiąc nie dostarczą to chyba nie bede miał innego wyjscia
i na pewno nie bedzie to HJC! Czy do waszych kasków tez jest taki problem z dostepem do akcesorii czy tylko do HJC?
przyczyna jest banalna, dostawa kasków do importera idzie w kontenerach i nikt do momentu rozładowania kontenera nie wie co jest w środku
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Re: Dostęp do akcesori do Waszych kasków
kosta napisał(a):przyczyna jest banalna, dostawa kasków do importera idzie w kontenerach i nikt do momentu rozładowania kontenera nie wie co jest w środku
i nie wiadomo kiedy będzie to na co się czeka:D
-
kravec - Administrator
do UVEXów widuje wizjery i ich mocowania, ale raczej bieda w ilości importerów.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości