Problem z gsf 400 pomocy!
• Strona 1 z 1
Problem z gsf 400 pomocy!
Witam, mam suzuki gsf 400 bandit które kupiłem 3 miesiące temu znalazłem je w waszej giełdzie.
Problem jest następujący motor zalewa benzyna były wymienione świece, regulacja gaźników i po tej regulacji jeździł ino jeden dzień i znów się zalał. Nie wiem co jest przyczyną. Dałem teraz do innego mechanika i ten znów grzebie w gaźnikach a może problem tkwi gdzie indziej.
Proszę was o pomoc ponieważ poprzednio zapłaciłem 500zł i nic a teraz to aż się boję pomyśleć
Z góry dziękuje
Problem jest następujący motor zalewa benzyna były wymienione świece, regulacja gaźników i po tej regulacji jeździł ino jeden dzień i znów się zalał. Nie wiem co jest przyczyną. Dałem teraz do innego mechanika i ten znów grzebie w gaźnikach a może problem tkwi gdzie indziej.
Proszę was o pomoc ponieważ poprzednio zapłaciłem 500zł i nic a teraz to aż się boję pomyśleć
Z góry dziękuje

- r3n3g4d3?
- Świeżak
Poprzedni właściciel z tego co sie dowiedziałem od niego nie miał takich problemów a kranik mam ustawiony na rezerwę. Poprzedni mechanik nie miał "legalnego" warsztatu powiedział mi że nie chce mnie więcej widzieć.
A moduł zapłonowy może być przyczyną?
A moduł zapłonowy może być przyczyną?

- r3n3g4d3?
- Świeżak
hehehe
to powiec mu że jak nie naprawi to go na kablujesz do skarbówki heheheh od razu zrobi:D:D
A tak wracając do tematu nie leje ci sie przypadkiem z gaźników?? Być może po prostu jest za duży stan paliwa:):) sprawdziłeś ssanie czy wraca??filtr powietrrza nie zatkany?? Napisz na gg pomoge ci
7437694 lub tel 503-890-615 Jestem mechanikiem:)
A tak wracając do tematu nie leje ci sie przypadkiem z gaźników?? Być może po prostu jest za duży stan paliwa:):) sprawdziłeś ssanie czy wraca??filtr powietrrza nie zatkany?? Napisz na gg pomoge ci

- piok3
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości