Czarna lista
niestety nie dopisał swojego całego adresu jak już mi kiedyś groził na gadu.
Swoją droga ptaszki donoszą że grozi syfem na forum jak nie dostane warna, fajnie sytuacja się powtarza po raz 6sty!
Swoją droga ptaszki donoszą że grozi syfem na forum jak nie dostane warna, fajnie sytuacja się powtarza po raz 6sty!
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
w regulaminie jest przecież napisane, że każdy użytkownik może mieć jedno konto. A skoro to jego 6-te no to chyba wypadało by mu powiedzieć do widzenia?
Że tak powiem, za mało bruździ, żeby go drogą prawną ścigać, a za dużo żeby nie zauważać i jesteśmy w przysłowiowej ... ;]
Suzuki GSX1100F 1995
-
silver - VIP Ścigacz.pl
jednak biorąc pod uwage że 6raz robi to samo, to go się już powinno za sam nick banować, chwasty trzeba wyrywać z korzeniami jak są jeszcze małe.
Jednak admini mogą na niego zareagować, widać co ta kreatura robi, zawsze on jest niewinny, nie potrafi nawet troche pomyśleć, chyba nie będą sobie pozwalać na terroryzowanie forum przez niego, że jak czegoś nie zrobią to on zaspamuje forum..
Jednak admini mogą na niego zareagować, widać co ta kreatura robi, zawsze on jest niewinny, nie potrafi nawet troche pomyśleć, chyba nie będą sobie pozwalać na terroryzowanie forum przez niego, że jak czegoś nie zrobią to on zaspamuje forum..
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin napisał(a):konto outlawa http://nasza-klasa.pl/profile/16383737
Profil tego użytkownika został usunięty.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
milosz3ms...odkopuje tematy sprzed 2,3 lat...jakby tekap nie wiedzial, ze usera juz dawno nie ma i z dupy wypowiedziami niczym mu nie pomoze. juz dalem mu DZIS 2 warny, napisalem PM i nic...jakis tepak.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Terror, zbanowali mu konto po tym jak zaspamował mi konto wulgaryzmami. Jednak było to konto z fotką jakiejś barbiowatej nastolatki.
idiota jeszcze założył na NK konto z moimi danymi... naprawde do tego gnojka to już brak słów.
Nie radze komukolwiek wdawać się z nim w dyskusje, to tak jakby rozmawiać ze ścianą, wszystko się od niego odbija.
(kiedyś ktoś miał w podpisie żeby nie rozmawiać z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem, tutaj idealnie to kreślenie pasuje)
idiota jeszcze założył na NK konto z moimi danymi... naprawde do tego gnojka to już brak słów.
Nie radze komukolwiek wdawać się z nim w dyskusje, to tak jakby rozmawiać ze ścianą, wszystko się od niego odbija.
(kiedyś ktoś miał w podpisie żeby nie rozmawiać z idiotą bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem, tutaj idealnie to kreślenie pasuje)
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
gumisss napisał(a):milosz3ms...odkopuje tematy sprzed 2,3 lat...jakby tekap nie wiedzial, ze usera juz dawno nie ma i z **** wypowiedziami niczym mu nie pomoze. juz dalem mu DZIS 2 warny, napisalem PM i nic...jakis tepak.
Zgadza się, koleś ma dziwne jazdy.. też znalazłem jego 2 tematy które odświeżył ale tylko upomniałem go słownie bez warna, bo później następni będą pisać na HP że Movi zły i nie dobry

-
Movi - Moderator
a najciekawsze jest to, ze pierwszego posta napisal, ze szuka czegos na pierwsze moto, np. ns1 a niedawno w Motocyklach w podklejonym o moto i wzrost napisal, ze lata na gsxr 1000 k8 i ze k7 750 tez posiada:lol: niestety jak go o to zapytalem to wykasowal tego posta ale widac, ze bedzie z nim kolorowo...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
dzieki takim krejzolom jak ja mozecie sie czuc zuczki bezpiecznie :*
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
dr.artur
Pierwsze
viewtopic.php?t=26078
Drugie
viewtopic.php?t=116
Mam nadzieję że wcześniej o nim nie wspominano bo mi się 26 stron tak późno czytać nie chciało.
EDIT.
Poczytajcie sobie jego posty.. lepsze to niż JOKE`s 1i2
Pierwsze
viewtopic.php?t=26078
Drugie
viewtopic.php?t=116
Mam nadzieję że wcześniej o nim nie wspominano bo mi się 26 stron tak późno czytać nie chciało.
EDIT.
Poczytajcie sobie jego posty.. lepsze to niż JOKE`s 1i2
-
Pająk - VIP Ścigacz.pl
outlaw znowu jest na forum, a nikt nie reaguje, go za sam nick powinniście stąd wyrzucać.
znowu zaczyna zaczepki, potem będzie na mnie.
już raz pokazał że to skurwiały dzieciak, dorwał się do internetu i zaczynał niszczyć wszystko co znalazł mojego, to prawdziwy szkodnik.
gówniarz z ADHD
znowu zaczyna zaczepki, potem będzie na mnie.
już raz pokazał że to skurwiały dzieciak, dorwał się do internetu i zaczynał niszczyć wszystko co znalazł mojego, to prawdziwy szkodnik.
gówniarz z ADHD
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Senekkorzenna, teraz coś z innego tematu, chyba nie widziałeś co ta kretura wyprawiała. Pisałem na forum, jak znalazł mnie na NK i spamował mi konto, a do mojej rodziny się doczepił. (sam pisał z jakiegoś zboczonego konta z fotkami kurewki)
a skurwiały nie oznacza że jego matka jest kurwą, bym musiał go wtedy nazwać skurwysynem.
skurwiały oznacza że on się zachowuje jak kurwa.
A ja powiem że nie to że Cię nie lubię. Tylko nie lubię jak ktoś pisze głupoty, a jak się Cię poprawi to nie potrafisz się przyznać do błędu. Icid Cię za to nie lubi,a mnie to zaczeło denerwować od niedawna, jak znowu zaczełem zaglądać do motocykli.
a skurwiały nie oznacza że jego matka jest kurwą, bym musiał go wtedy nazwać skurwysynem.
skurwiały oznacza że on się zachowuje jak kurwa.
A ja powiem że nie to że Cię nie lubię. Tylko nie lubię jak ktoś pisze głupoty, a jak się Cię poprawi to nie potrafisz się przyznać do błędu. Icid Cię za to nie lubi,a mnie to zaczeło denerwować od niedawna, jak znowu zaczełem zaglądać do motocykli.
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Senek ,ale Marcin ma racje ,a ja nie rozumiem dlaczego sie bawisz w obronce ucisnionych
Outlaw na forum jest spalony ,a juz tyle razy kombinowal ,ze sie chce rzygać .

Outlaw na forum jest spalony ,a juz tyle razy kombinowal ,ze sie chce rzygać .
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Panowie proszę was... Uspokójcie się, naprawdę nie widzę powodu aby się kłócić czy przerzucać czymkolwiek.. mar111cin się zdenerwował i użył zbyt ostrego słownictwa, a ty drogi senku rozumiem, że poczułes się urażony.
Proponuje skończyć ten cały spór i tyle bo naprawdę nie wypada..
ps:Cytowanie całych postów jest niedozwolone. Panowie proszę czy to tak ciężko wyciąć zbędne fragmenty ?
Proponuje skończyć ten cały spór i tyle bo naprawdę nie wypada..
ps:Cytowanie całych postów jest niedozwolone. Panowie proszę czy to tak ciężko wyciąć zbędne fragmenty ?
-
Pająk - VIP Ścigacz.pl
mam takie pytanko czy ktos zajmie sie w koncu Outlawem ? o ile pamietam mowil po smierci sp.Greddy'ego ze napisal posty tylko w tamtym temacie i juz sie wiecej nie odezwie , nie chodzi o moje osobiscte z nim konwersacje ale ogolna dzialanosc raczej na szkode forum, taki poltergeist tego forum.
ścigacz to portal dla gimnazjalistów chcących R1 na pierwszy motocykl oraz dla pseudo speców którzy mogą im w tym wyborze pomóc.
- Flow
- Stały bywalec