Zobacz wÄ…tek - Jazda po polach.
NAS Analytics TAG

Jazda po polach.

Enduro, Cross
_________

Postprzez Kamillo86 » 8/5/2009, 20:06

Albo wysakakuje ci sarna A ty bach w nia : wstajesz mowisz do niej Szaaaaaaaalona;D a oni za toba Dziendobry bileciki do kontroli;) Maszyna na Parking ty mandacik A ty mowisz do sarny : podziekowałem ci juz? Dziekiii;D
Pal Gume nie dusze:)
Kamillo86
Świeżak

Postprzez bartexo » 8/5/2009, 20:06

No to już by był największy pech życia :D Ja myśle że jeśli policja widzi kogoś na crossie z daleka to warto uciekać bo nie ma sensu sie zatrzymywać i z nimi dyskutować bo jak sie trafi na "złego' pana policjanta to sie ma tylko kłopoty. Jeśli jednak policja jest już blisko to chyba raczej warto sie zatrzymać i pogadać bo z bliska to was rozpoznają i następnym razem już będzie przerąbane za ucieczke.
bartexo
Świeżak

Postprzez piciasek » 8/5/2009, 21:32

Do końca manetka i ryczysz jestem hardkorem!!
piciasek
Świeżak

Postprzez arudni » 8/5/2009, 22:09

Wszyscy gadają ze by uciekli, ale jak zobaczą pały to od razu sie robi panika na motorze, kumpla zaczęli gonic to nawet nie zdązył wjechać w pole. Jechał publiczną a z tylu pała na sygnale, chciał wbic na pole ale jak wiadomo w Polsce są piękne rowy;d wbił sie w rów i gleba:) tyle było jego kozaczenia:) A to wszystko przez panike, bo gdyby go nikt nie gonił to napewno by przez rów przejechał;d
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! :P
arudni
Świeżak

Postprzez Kamillo86 » 8/5/2009, 22:43

ja tam jestem spokojny 1 mi sie zdarzyło ze mnie gonili i to na RG-125 Oni na motorach ja tez no i co Wjechałem w piach I siłami wyjechałem a oni zostali Ale to był raz i wystarczy Wystarczy spokoik co ma sie stac to sie stanie i tyle Fakt panika to zła ale ludzka cecha;) Pozdrawiam ;)
Pal Gume nie dusze:)
Kamillo86
Świeżak

Postprzez klaudia01111 » 9/5/2009, 00:27

Panowie wszyscy macie racje ale nawet mając prawo jazdy i jadąc motorem który nie ma wykupionego OC to lepiej się nie zatrzymywać a co do leśników to mają swoje sposoby (rowek głębszy wykopią za wzniesieniem albo wyrzucą górę kamieni z gruzem ) ostatnio mój kolega wjechał w taki gruz i co ano przedni błotnik, boczek, ochraniacze przedniego zawieszenia WYMIANA a to kosztuje nie licząc ZDROWIA !!! pozdrawiam i sam też śmigam po polach i lasach Warmińsko-Mazurskiego
klaudia01111
Świeżak

Postprzez wiklad » 9/5/2009, 09:39

U mnie w okolicy graniczniaki mają jakiegoś ktm'a (chyba lc4 620), quady i 2 pierdziawki <125cm3 4t. Z quadami i pierdziawkami nie ma problemu, już kilka razy zwiewałem (bez kręcenia można ich zgubić :D) KTMa w lesie nie spotkałem jeszcze, ale kilka razy mijałem go na drodze.
Mam kumpla, który lata na klx 650 pomalowanym na czarny mat. Do tego mundur wojskowy i czarny kask - barwy jak straż graniczna. Graniczniaków tym nie nabierze, ale przynajmniej ma spokój z przypadkowymi ludźmi napotkanymi w lesie (nie wrzeszczą że wezwą policję i nie rzucają gałęziami).
Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto :D

Obrazek
wiklad
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Hamulec » 9/5/2009, 10:11

... no tak dobre maskowanie, ale ja już mam dość jazdy w normalnych ciuchach. Wczoraj właśnie kupiłem sobie strój od zawodnika. Psycha u mnie też odgrywa dużą rolę.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
Hamulec
Bywalec

Poprzednia strona

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości

na górê