Jazda po polach.
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
co sie przejmujecie przecież policja ani zadna straż leśna ani nikt nie ma szans z enduro albo crossem nawet 80 czy 50 jak sie jezdzić umie bo sory że zmieniam temat ale chce to pow mój kumpel jezdził z takimi ziomkami i gliny jechały i oni uciekli a ten jak założył po garach ze strachu to mu kierownica gdzieś uciekła i sie wyrąbał i go złapali ale spoko gliny bo ich uprosił i mu nic nie zrobili a motor miał yamahe DT 50 i jakby nie ta kierownica to uciekłby bez problemu są tacy co simsonami uciekają nawet a nie crossem
- tokarz144
- Świeżak
moj kumpel też kiedys uciekał ;d motorynka i to bez kasku...
zapłacił 500zł mandatu.. i spuscili mu powietrze oraz prowadził ją pod ich okiem do domu
zapłacił 500zł mandatu.. i spuscili mu powietrze oraz prowadził ją pod ich okiem do domu
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
nie motorynka
ten piekny sprzet niestety taka moca nie dysponuje, a palkarze troche sie odkuli na dziaciaku, tak samo jak robia to na rowerzystach, no ale coz.. taki juz zywot tych naszych polskich funkcjonariuszy
pozdro dla bialych czapek

ten piekny sprzet niestety taka moca nie dysponuje, a palkarze troche sie odkuli na dziaciaku, tak samo jak robia to na rowerzystach, no ale coz.. taki juz zywot tych naszych polskich funkcjonariuszy

pozdro dla bialych czapek
- vonharnas
- Świeżak
pare lat temu u nas policja takich sprzetów jak motorynka,komarki,wski to nawet nie zatrzmywwali,tzn zatrzymywali ale zawsze to sie konczylo na spisaniu a przeciez to nie mialo ani oc ani przegladu itp tera tylko zaczeli szalec z mandatami:lol:
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Poczekaj niech się podszkolą w jeździe, nie będzie już tak łatwo 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Mosori napisał(a):u mnie (tzn. w małopolskim) już mają crossy, ale z tego co słyszałem to i tak im wszyscy uciekają
może mają blokady na skrzyni i obrotach aby nie hałasować za bardzo??
albo chłopaki uczą się dopiero na 2jce jeździć??
ale powinni przejsc specjalne kursy ;d
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
no na szczęscie mi to nie grozi bo mam taki lasek co tam takich nie ma a trasy suber jak kupie to enduro to już będzie zajebiscie bo mam dużo miejsc a ostatnio wycinka drzewa była i LKT sciągali i takie tam sie fosy zrobił i górki i bajorka że ja nie moge
- tokarz144
- Świeżak
Tak jak mówiłem pojechałem na nieczynną kopalnię gliny 2go maja. Maszynkę na przyczepkę od kumpla przymocowałem pasami na stojąco-piękny widok. Latanie było wspaniałe do utraty tchu, bez stresowe. Jedyny minus to to, że było za twardo ale co tam, gorzej było i chwalili. Teraz czaję się już na tą wspomnianą przeze mnie zwirownię, ale tam śmignę moją miłością polnymi drogami, bo to bliżiutko.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Ja ostatnio jadę sobie crossikiem z kolegą przez las, stanęlismy pocykać se fotki a tu do nas pałki na sygnale, bardzo się zdziwiłem bo jeszcze nigdy policji nie spotkałem w środku lasu;o okazało się, że gonili nas przez jakies 10 kilometrów:) bo zobaczyli jak przejeżdźalismy przez drogę publiczną:)
Mówie no ok spoko, ale o co chodzi Panie władzo, coś tam zaczął gadać, że nie wolno jeździć po lasach, że nie wolno przejeżdzać przez drogi publiczne, no i coś tam coś tam. Ja mówie, że pierwsze słysze xD i czy będzie mandat. On nas spisał i powiedział, że dzisiaj ma dobry dzień i daje nam upomnienie
Więc ja pytam: To po co ta gonitwa jeżeli tylko mnie Pan chciał upomnieć xD Policjant sie wkurzył i dowalił mi mandat w wysokości 50zł za obrażanie czy coś tam władzy:)
Myślę więc, żę nie ma sensu im uciekać, bo i tak wam nic nie zrobią;p no chyba, że traficie na jakiś frajerów to mogą wam dowalić nawet 500zł:)
Mówie no ok spoko, ale o co chodzi Panie władzo, coś tam zaczął gadać, że nie wolno jeździć po lasach, że nie wolno przejeżdzać przez drogi publiczne, no i coś tam coś tam. Ja mówie, że pierwsze słysze xD i czy będzie mandat. On nas spisał i powiedział, że dzisiaj ma dobry dzień i daje nam upomnienie

Myślę więc, żę nie ma sensu im uciekać, bo i tak wam nic nie zrobią;p no chyba, że traficie na jakiś frajerów to mogą wam dowalić nawet 500zł:)
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
... myślę, że masz rację. Lepiej czsami pogadać. Wszyscy jesteśmy tylko ludżmi, a jak się trafi na chłop żywemu nie przepuści to trudno. Może Ciebie i kolegę gonili z ciekawości, bo chcieli popatrzeć sobie na maszyny i w duchu chętnie sami by sobie polatali na takim sprzęcie. Nie potrzebnie zadałeś im to pytanie podważające ich działanie i nie mieli wyjścia-symboliczny mandat.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Dokładnie. . Drugi z policjantów tak chodził w koło crossów, oglądał, wypytywał o parametry itp, myślałem, że zaraz się zapyta czy dam mu sie karnąc xDHamulec napisał(a): Może Ciebie i kolegę gonili z ciekawości, bo chcieli popatrzeć sobie na maszyny i w duchu chętnie sami by sobie polatali na takim sprzęcie.
No ale ja akurat trafiłem na wyrozumiałych policjantów, ale czasem trafiają się tacy co nie popuszczą nawet jakbyś błagał na kolanach

Ale na szczęście niewielu takich w Polsce. Zazwyczaj jak gadam z kumplami co ich policja zatrzymała, to mówią, że tylko upomnienie, no chyba, że jak w moim przypadku będziemy z nimi dyskutować to mogą się wkurzyć i dać właśnie jak Hamulec napisał taki symboliczny mandacik:)
Motocross q r w a rzÄ…dzi!! 

-
arudni - Świeżak
... i spada Ci łańcuch. Oczywiście nie życzę tego nikomu ale wszystkie możliwości musimy brać pod uwagę.
-
Hamulec - Bywalec
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości