Shoei RF-1000 - recenzja
Cześć
Kask kupowałem przez Ebay. Płatność PayPal.
Mają też duży sklep on-line. Wszystko ok. Paczka szła 4 dni.
W sumie to wyszło z przesyłką taniej o ok 350 zł. Nie wiem jak teraz po zmianie kursu.
Kask mierzyłem wcześniej w sklepie w WWA. Zamówiłem ten sam rozmiar i dostałem dokładnie taki sam. Idealnie szyty na miarę.
Adres strony sklepu :
http://www.helmetcity.co.uk
Pozdr
Sh
Kask kupowałem przez Ebay. Płatność PayPal.
Mają też duży sklep on-line. Wszystko ok. Paczka szła 4 dni.
W sumie to wyszło z przesyłką taniej o ok 350 zł. Nie wiem jak teraz po zmianie kursu.
Kask mierzyłem wcześniej w sklepie w WWA. Zamówiłem ten sam rozmiar i dostałem dokładnie taki sam. Idealnie szyty na miarę.
Adres strony sklepu :
http://www.helmetcity.co.uk
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
Ten kask XR 1000
Powiem tak. Zaliczyłem potężną glebę w tym kasku dwa tygodnie temu. Bliżej miałem do 200 niż do 100 km/h. Spisał się rewelacyjnie. Na 100% w przyszłym sezonie też go sobie kupię. Dodam jeszcze, że warto zaopatrzyć się w kombi, buty i rękawice Alpinestars zestaw SMX oraz żółwia SIDI ( tego podwójnego ) Wszystko do wyrzucenia generalnie, ale żyję i mam tylko złamany obojczyk. Tak na zakończenie to proponuję "0" oszczędności na ochronie ciała.
- scatlock
- Świeżak
Niezła rekomendacja. Dobrze, że nic wielkiego Ci się nie stało.
Właśnie kupuje nowe buty i nie zamierzam oszczędzać na stopach. Będą mi długo potrzebne..
XR faktycznie super. Lekki i bardzo wygodny. Piszę to już któryś raz z kolei.
Pozdr
Sh
Właśnie kupuje nowe buty i nie zamierzam oszczędzać na stopach. Będą mi długo potrzebne..
XR faktycznie super. Lekki i bardzo wygodny. Piszę to już któryś raz z kolei.
Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
Dziku21 napisał(a):Koledzy orientujecie się może czy dostepne są szyby fotochromowe do kasków? Te które mam na uwadze nie oferują blendy a ja nie chcę wozić ze sobą szyb
Na pewno sa wkladki pin-lock i samoprzylepne.
http://www.visorshop.com/fog_city_hyper ... ies_6.html
one wheel ahead of the grim reaper
- xckarlos
- Świeżak
p.s. wlasnie wraz z dwoma ziomalami zakupilismy kaski xr 1000 w aktualnych cenach, czyli okolo 1000zl. Jak na razie moge powiedziec tylko tyle, ze jest sto azy lepszy od mojego starego dainese.

one wheel ahead of the grim reaper
- xckarlos
- Świeżak
prelude1 napisał(a):Witam
Mam pytanie do wlascicieli XR1000/RF1000 ,gdzie kupujecie szybki CX-1V? Przejrzalem allegro i malo tego ,na ebayu juz wybor lepszy. Ma ktos moze jakies zrodlo tansze?
pozdrawiam
Właśnie się przymierzam do nowej szybki z ciemniejszą powłoką i pewnie zakupię tam gdzie kask czyli w http://www.helmetcity.co.uk
Wyżej jest dokładny link jeżeli pomyliłem teraz..

Pozdr
Sh
-
Shaft - Świeżak
A ja nieco z innej paczki i moze niekoniecznie zwiazane z konkretnym modelem (aczkolwiek posiadam rf-1000 - i chetnie sprzedam).
Otoz bedac niewielkim czlowiekiem (1 albo 2 klasa podstawowki) rozbilem sobie glowe. Nie bylem na szyciu i mam na czole drobna wypuklosc...
Po 1,5-2h jazdy glowa boli mnie w tym miejscu...
Macie moze jakas rade/pomysl co z takim fantem zrobic? Guza "wgniesc" w glowe mi sie nie uda wiec moze cos innego?
Otoz bedac niewielkim czlowiekiem (1 albo 2 klasa podstawowki) rozbilem sobie glowe. Nie bylem na szyciu i mam na czole drobna wypuklosc...

Macie moze jakas rade/pomysl co z takim fantem zrobic? Guza "wgniesc" w glowe mi sie nie uda wiec moze cos innego?

Pzdr.
gajos
gajos
- messcaline
- Świeżak
messcaline napisał(a):A ja nieco z innej paczki i moze niekoniecznie zwiazane z konkretnym modelem (aczkolwiek posiadam rf-1000 - i chetnie sprzedam).
Wydrap sobie gÄ…bkÄ™ w tym miejscu

-
Shaft - Świeżak
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości