Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
-
darekw69 - Świeżak
YZF R1 napisał(a):No latanko super było Panowie tylko za wolnooo... Mariusz fajnie że ogarnąłeś te foty na serwerze, super pomysł
No tak może i wolno, bo dopiero od 23 można latać 60 km/h
Ale moim zdaniem ciężko się lata szybciej w tyle maszyn, gdzie dodatkowo nie wiesz jak inni jeżdżą i do końca nie wiesz co zrobią.
I tak było fajnie
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Dla mnie w sam raz, nie lubię zapierdzielać w dużej grupie, bo wystarczy chwila zadumy i można mieć kogoś na plecach lub samemu się wwalić.
Do następnego latania
Do następnego latania
-
MaRRiusz - Świeżak
-
MaRRiusz - Świeżak
Był ktoś dziś w salonie Suzuki na Puławskiej ? Można było na godzinę dostać GSX-R 1000 lub Hayabusę , wybrałem Busę Szkoda że to tylko godzina R1 fajnie jeżdzi ale Busa to całkiem inna bajka Chyba sobie kupię
Junak Jawa 350 GSXR 600 GSXR 1000 YZF R1 GSXR 1000 K8 GSXR 1300 K10
- ARTURO R1
- Świeżak
Panowie mi otwarcie w poznaniu nie wypaliło ze względu na pogodę... wiec za tydzień w sobote lece do Lublina. Navi Daro Łosiak dajcie znaka co wy na to... do Lublina nie daleko i droga też fajna co prawda nie autostrada ale jest ok nei wiem czy jest założony temat o Lublinie jesli jest to przeskakujemy tam.... hej
-
YZF R1 - Moderator
Ja dzisiaj uderzyłem w trasę do Lublina, zrobiłem 400 km jednego dnia jak sami pewnie wiecie, nie ma porównania jazdy na trasie do kaleczenia po mieście...A trasa super, jako że nie byłem sam, to musiałem uważać na srebrną vectrę =) na szczęście minąłem ją jak kogoś trzymali pozdrawiam
Do: YZF R1, chętnie poleciałbym i za tydzień, ale wolnego niestety nie dostanę
Do: YZF R1, chętnie poleciałbym i za tydzień, ale wolnego niestety nie dostanę
-
mrowekpl - Świeżak
Założyłem temat na tema wypadu do Lublina tu viewtopic.php?p=366145#366145
A więc jak ktoś chętny na wyjazd to niech tam przeskakuje, żeby tu nie spamować.
Prawdopodobnie 2 moich kolesi jeszcze się podłączy,a więc może się zbierze ekipa
A więc jak ktoś chętny na wyjazd to niech tam przeskakuje, żeby tu nie spamować.
Prawdopodobnie 2 moich kolesi jeszcze się podłączy,a więc może się zbierze ekipa
VFR 02'
-
navi - Świeżak
losiak napisał(a):YZF R1 napisał(a):Navi Daro Łosiak dajcie znaka co wy na to... do Lublina nie daleko i droga też fajna co prawda nie autostrada ale jest ok
Ja raczej odpadam, wpadne na Bemowo - w koncu mam pod nosem..
jak chcesz Łosiu ale Bemowo jest do du.py... nie to co 8/7 lat temu... a liczyłem na ciebie draniu....
KTO CHĘTNY DO LUBLINA....????
-
YZF R1 - Moderator
Jestem tu nowy, ale chetnie dolacze do wypadu za miasto lub wieczornego "latania".
Suzuki GSX 1300R Hayabusa
- TomaszWawa
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe