Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
Czersk tez zdobyty, choc czuje niedosyt bo zajebiscie blisko, ale dziewczyna ktora jeszcze nigdzie ze mna nie smigala to trzeba bylo delikatnie na poczatek 

-
bast - Bywalec
Słuchajcie ponieważ się już z dużą częścią z Was poznałem to spytam: Czy ktoś z Was myśli o jakimś wypadzie wakacyjnym na wschód. np Krym i morze czarne? Mówie o wypadzie z wypoczynkiem i objechaniem np. półwyspu krymskiego.
To tak głośno myśle.
Byłby ktoś chętny? Może byśmy coś zorganizowali...?
To tak głośno myśle.
Byłby ktoś chętny? Może byśmy coś zorganizowali...?

Honda CBR 900 RR Fireblade old school
- Piluch
- Świeżak
KOSA napisał(a):qrde tak jak mówiłem sobotę miałem zajętą i jak czytam ominęło mnie fajne latanko zaproponuję może poniedziałek żeby gdzieś się ruszyc co wy na to ? hehe Artur wszyscy na ITIpzdr
mozemy sie jakos wieczorem kolo 21:30 na Cargo spotkac i obmyslic co i jak.....bo ogolnie jestem za
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat

-
Taser - Bywalec
ha, martwilem sie wysokim spalaniem mojej yamaszki ale musialem sie rabnac wczesniej. Po ostatnim czwartkowym lataniu plus troche po miescie dolalem do pelna i wyszlo mi cudowne 4,77
152 km na 7,5 litrach a balem sie ze jest 9-10. To oznacza tylko jedno, ze moge jeszcze wiecej jezdzic 

-
bast - Bywalec
Mnie tam też janki nie po drodze bo podobnie jak leff mam 1km na bemowo
YZF R1 mówisz o tym weekendzie jak będzie otwarcie sezonu? Bo jeśli tak to ja jak najbardziej chętny. ale wtedy trzeba by było rano wyjechać i na bemowo dotrzeć tak ok 12 i już będzie pewnie kolejka do wjazdu.
Ewentualnie jak ktoś chętny to możemy powtórzyć spotkanie w czwartek wieczorem, tj. 16.04 i jakieś wspólne latanko zorganizować. Tylko nie wcześniej niż o 20.30 - 21.00 żeby się luźniej na mieście zrobiło. [/b]

YZF R1 mówisz o tym weekendzie jak będzie otwarcie sezonu? Bo jeśli tak to ja jak najbardziej chętny. ale wtedy trzeba by było rano wyjechać i na bemowo dotrzeć tak ok 12 i już będzie pewnie kolejka do wjazdu.
Ewentualnie jak ktoś chętny to możemy powtórzyć spotkanie w czwartek wieczorem, tj. 16.04 i jakieś wspólne latanko zorganizować. Tylko nie wcześniej niż o 20.30 - 21.00 żeby się luźniej na mieście zrobiło. [/b]
VFR 02'
-
navi - Świeżak
ja się piszę koledzy na czwartek choć piątek mi bardziej odpowiada, podajcie tylko miejsce i czas, gdzie polecimy? kto prowadzi?
pozdrawiam
pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=NDb3ecn09tc | | K1200R
-
darekw69 - Świeżak
leff napisał(a):navi, z bemowa jestes? ja tam na latanie sie z Wami nie lapie, gdzie tam moje 58 kucy ...
Bielany - Wawrzyszew, a więc też niedaleko.
Ostatnio był Bast i jego Yamaszka nie ma chyba więcej niż te 58 kucy a więc powinieneś dać radę.
Wymyślcie gdzie się spotykamy jutro i o której.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
YZF R1 napisał(a):a nie chce cie po za wawe tak troszkę turystycznie wczesnym rankiem wyskoczyć...
Ja myślę nad wyjazdem w sobotę do Sochaczewa zamiast na Bemowo.
-
MaRRiusz - Świeżak
Może tym razem spotkajmy się gdzieś bliżej centrum ??
Dla mnie godzina obojętna
Dla mnie godzina obojętna

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
proponuje godzine 20:30, miejsce - np. Pl.Bankowy duży Parking ??
spotkamy się i pomyślimy gdzie polecieć ?
spotkamy się i pomyślimy gdzie polecieć ?
http://www.youtube.com/watch?v=NDb3ecn09tc | | K1200R
-
darekw69 - Świeżak
navi napisał(a):Mnie tam też janki nie po drodze bo podobnie jak leff mam 1km na bemowo
KOlego ja lecę na otwarcie do poznania raniutko trasą A2... i tak pytam czy by nie było chętnych na taką wyskok na miejscu czekają moi koledzy puls ludzie z forum... ale wiem że wy na Bemowo chcecie a namawiał na siłę nie będę bo każdy woli co innego ja wole polecieć bardziej turystycznie w kilkanaście osób niż kręcić się po warszawie a te otwarcia na Bemowie ostatnio coraz gorsze.... ale może dasz się namówić w tę sobotę...

Mariuszz i mrowekpl moze i wy sie dacie namówić...
-
YZF R1 - Moderator
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości