Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
Tak cylindry... po pierwsze to mam jeden a po drugie to cylinder się raczje nie zepsuje kiedy się go nie używa...
-
Łukasz_15* - Świeżak
doniek147 napisał(a):Chodzi mi o to czy jak policja mnie zatrzyma to mzoe sprawdzic czy ta karta byla wyrabiana zgodnie z przepisami ??
Może Po co kombinować jak to jest za darmo, wystarczy tylko po rozwiązywać testy i przejechać skuterem jakiś zakręcik ``ósemkę`` i masz kwitek...
YZF R-125
Siadając za kierownicą pamiętaj żeby emocje nie miały nad Tobą władzy !
``Pal gumę, a nie duszę``
Komarek-->Simson-->CBR 125-->YZF R-125
-
69Kid - Świeżak
osemka, zatrzymanie, ruszenie plus test i jezdzisz na legalu, jesli nie chcesz czekac zeby zdawac w szkole to idz do Lki i tam max do 100 ci zrobia, to samo co w szkole ale szybciej
jak masz jezdzic z podrobiona karta to juz lepiej bez
jak masz jezdzic z podrobiona karta to juz lepiej bez
- talta
- Mieszkaniec forum
moje możliwości finansowe na osprzęt ochronny to 2000-2500zł. Miałem zamiar kupić kask HJC CS-R1, ale wszystkie wykonane są z tworzyw sztucznych, a to przecież najniższa półka jakościowa. W sumie to mogę kupić droższy, 700-900zł, skoro ma być lepszy, to 200zł nie robi różnicy. Myślałem więc nad SHARK RSR lub NOLAN N84. Dobry wybór? Natomiast odnośnie reszty stroju nie mam pojęcia. Rękawice raczej coś z ALPINESTARS, reszty nie wiem..co polecacie? pomińmy że to krótkie pytanie było
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl ->
<b>MAPA</b> (otwórz link)
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
<b>MAPA</b> (otwórz link)
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
- Adriano
- Świeżak
Adriano napisał(a):moje możliwości finansowe na osprzęt ochronny to 2000-2500zł. Miałem zamiar kupić kask HJC CS-R1, ale wszystkie wykonane są z tworzyw sztucznych, a to przecież najniższa półka jakościowa. W sumie to mogę kupić droższy, 700-900zł, skoro ma być lepszy, to 200zł nie robi różnicy. Myślałem więc nad SHARK RSR lub NOLAN N84. Dobry wybór? Natomiast odnośnie reszty stroju nie mam pojęcia. Rękawice raczej coś z ALPINESTARS, reszty nie wiem..co polecacie? pomińmy że to krótkie pytanie było
Co do kasku, polecam HJC FG-15. Strój kup sobie jakiś komplet tekstylny Modeki lub Roleffa (chyba że chcesz skóry ale to 2k na samo kombi).
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Masz myszy w silniku ;p Nie mam pojecia co to może być.
Ja właśnie też przymierzam sie do jakiegoś kasku (max 1200zł) i nie wiem jaki kupić... Głównie zależy mi na bezpieczeństwie, komforcie i co najważniejsze żeby szybka nie parowała... A nie wiecie czy są kaski z polaryzującą szybką?
Ja właśnie też przymierzam sie do jakiegoś kasku (max 1200zł) i nie wiem jaki kupić... Głównie zależy mi na bezpieczeństwie, komforcie i co najważniejsze żeby szybka nie parowała... A nie wiecie czy są kaski z polaryzującą szybką?
YZF R-125
-
69Kid - Świeżak
W tej kasie kup HJC HQ-1. U nas teraz 1500 stoi ale z GB można za 1000 z hakiem wyrwać. http://www.helmetcity.co.uk/HQ-1_B22OHT.aspx
Jedź do jakiegoś sklepu, przymierz jaki rozmiar dla Ciebie jest dobry i zamawiaj.
Jedź do jakiegoś sklepu, przymierz jaki rozmiar dla Ciebie jest dobry i zamawiaj.
-
Nie wiem czy jest sens. Taki kask jest trochę cięższy, głośniejszy i teoretycznie mniej bezpieczny.
Jeździłem w takim przez jakiś czas i średnio to się przydaje. Na początku taki fajny bajer że otwierasz sobie machę i gadasz z kimś, pijesz coś czy jjesz batona bez zdejmowania kasku. Ale po czasie człowiek stwierdza że to nie jest potrzebne. Znam kilka osób co jeździło parę sezonów w otwieranych po czym się przerzucili na integrale i nie narzekali.
Jeździłem w takim przez jakiś czas i średnio to się przydaje. Na początku taki fajny bajer że otwierasz sobie machę i gadasz z kimś, pijesz coś czy jjesz batona bez zdejmowania kasku. Ale po czasie człowiek stwierdza że to nie jest potrzebne. Znam kilka osób co jeździło parę sezonów w otwieranych po czym się przerzucili na integrale i nie narzekali.
-
Ok to normalny kupie ;p Ja nawet w normalnym w trakcie jazdy shake piłem ;p Plecak na przód sobie założyłem rurka i jak miałem ochotę to piłem xD Wiem że niebezpieczne no ale głupi to głupi xD
YZF R-125
-
69Kid - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm