Nagrzewanie sprzetu
• Strona 1 z 1
Nagrzewanie sprzetu
Co moze byc przyczyna tego ze jak jade Simsonkiem wiecej niz 10 min to dostaje muła i nie chce jechac ani odpalac??
Prosze o pomc
Prosze o pomc

- Marcin_14mlody
- Świeżak
Też tak miałe. Musiałęm wymienić świece na taką jak kolega wyżej napisał i wyregulować gaźnik(też dysze czyściłem).
YZF R-125
Siadając za kierownicą pamiętaj żeby emocje nie miały nad Tobą władzy !
``Pal gumÄ™, a nie duszÄ™``
Komarek-->Simson-->CBR 125-->YZF R-125
Siadając za kierownicą pamiętaj żeby emocje nie miały nad Tobą władzy !
``Pal gumÄ™, a nie duszÄ™``
Komarek-->Simson-->CBR 125-->YZF R-125
-
69Kid - Świeżak
Tez mialem taki problem jesli ustawiemnie gaznika nie pomoze i nowa swieca to pierscienie lub nawet tlok i cyl zatarles lekko bo dlatego chodzi ci 10 min
- Masterleoni
- Świeżak
to Mój kolega miał podobnie jak simsonek byl zimny to jezdzil super jak sie nagrzal to odrazu zabawa byla z pierwszego biegu na drugi z drugiego na pierwszy pod górke malutka 20 na godzine a o trzecim biegu nei bylo mowy wiec radze tak jak wyzej napisane i powinno byc dobrze
- Essential
- Świeżak
Sprawdź kompresje.Mozliwe ze zajechany jest i jak sie zagrzeje zara tlok puchnie i go lapie.
KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Dokładnie tak jak R-man pisze. miałem sima naprawde długo iz nam go na wylot. Miałem ten sam problem u mnie. Tylko i wyłącznie tłok do wymiany. Gdyby pierscionki były wywalone to by na zimnym też nie jechał. Wymień tłok na PORZĄDNY, ze stopu ak20 najlepiej. Ew. MZA jeszcze bedzie dobry. A w żadne regulacje sie nie baw bo to są inne objawy.... Wymien ten tłok, to nie ejts majątek, a poprawa musi być:))
Honda...Pasja....
- Kenio
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości