Zobacz wÄ…tek - GsxF 600 Problem...
NAS Analytics TAG

GsxF 600 Problem...

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

GsxF 600 Problem...

Postprzez ast43 » 10/4/2009, 20:26

Witam. Mam taki problem w moim gsx.. ponieważ nie chciał chodzic dałem go do naprawy.. ale dalej coś nie chodził jakby nie dostawał paliwa i wyczułem takie cos.... wlałem strzykawką troche paliwa bezpośrednio do tego węzyka co leći do gaźników, załozyłem węzyk do baku i odpaliłem pochodził normalmie, i po chwili tak jakby mu brakowało paliwa i zgasł.. i tak myśle ze to paliwo co było wstrzyknięte to spalił i wtedy zgasł.. to w takim razie coś musi być z podaniem paliwa.. poczytałem o tych kierunkach co sie ustawia kranik, i wiem ze w jedną strone paliwo powinno leciec samo, a umnie to tak jakby wszystkie były jednakowe i z ani jednego nie leci..:/ moze powinienem wymienic kranik. prosze o poradzy. dzięki
ast43
Świeżak

Postprzez milus » 10/4/2009, 20:36

Ustaw kranik na PRI i zobacz czy leci benzyna, powinna lecieć dosyć żwawo.Jeśli nawet na PRI nie leci to wina kranika.Możesz sprawdzić filtr, który jest częścią kranika i wchodzi do baku, ale nie sądzę żeby aż tak był zasyfiony żeby nie puszczać benzyny.
600:D Spawacz ram....
milus
Świeżak

Postprzez ast43 » 10/4/2009, 21:33

No właśnie ze na PRI (to jest w strone tylnego koła) też nie leci :/ próbowałem nawet pociągnąc benzyne z baku na wszystkich 3 i na zadnym nie poleci.. tak jakby było czymś zablokowane.. :/ a ten filtr niby sprawdzałem i nie jest zabrudzony, ale jutro jeszcze go rozkręce i lepiej przeglądne. dzięki
ast43
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê