wymiana cylindra w skuterze na wieksz
• Strona 1 z 1
wymiana cylindra w skuterze na wieksz
witam !!
Mam pytanko czy do skutera grizzly 50ccm da rady zamatowac cylinder od 80ccm lub od 125cmm:D:D
Pozdrawiam :?: :?: :?:
Mam pytanko czy do skutera grizzly 50ccm da rady zamatowac cylinder od 80ccm lub od 125cmm:D:D
Pozdrawiam :?: :?: :?:
- wojtekoo72
- Świeżak
Odradzam takie kombinacje to ci tylko to da ze bedzie silniejszy , na vmaxie nic niezyskasz.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
jak wszystko dostosuje i powymienia to co trzeba to nie ale sie nie oplaca jak dla mnie
zadaj sobie pytanie ile jeszcze bedziesz tym jezdzic?? jezeli masz zamiar rok, dwa to daj spokoj jesli np. 5 lat to mozesz sie bawic chociaz nie polecam
zadaj sobie pytanie ile jeszcze bedziesz tym jezdzic?? jezeli masz zamiar rok, dwa to daj spokoj jesli np. 5 lat to mozesz sie bawic chociaz nie polecam
- talta
- Mieszkaniec forum
No wiesz.. niby tak ale tego co trzeba byłoby zmienić jest... DUŻO choćby taki głupi licznik
Po zmianie cylindra i osiągnięciu większej mocy szybciej siada sprzęgło
WIĘC ABSOLUTNIE NIE ZMIENIAJ CYLINDRA 

-
rico63 - Świeżak
aprilia rs
To własciwie nie dla mnie jest ale dzieki .
a mam jeszcze takie pytanko mam APRILIE RS80CMM
czy do tego motoru da rady zamatowac cylinder własnie od 125ccm :lol:
z góry dzieki [/b]
a mam jeszcze takie pytanko mam APRILIE RS80CMM
czy do tego motoru da rady zamatowac cylinder własnie od 125ccm :lol:
z góry dzieki [/b]
- wojtekoo72
- Świeżak
Niezły kombinator z Ciebie... A do RS 80 teoretycznie dało by się włożyć silnik od 125cc, ale z koniecznością poszerzania ramy, itp. dużo rzeczy mogło by nie pasować.. Taki motorek to potem tylko śmierć na kółkach i nie długo trzeba by czekać na negatywne skutki wkładania silnika 125cc do ramy nie przeznaczonej do tego.
btw. widzę, że z Ciebie młody gniewny żądny prędkości ;]
btw. widzę, że z Ciebie młody gniewny żądny prędkości ;]
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
cylik
[quote="C-bool"]Niezły kombinator z Ciebie... A do RS 80 teoretycznie dało by się włożyć silnik od 125cc, ale z koniecznością poszerzania ramy, itp. dużo rzeczy mogło by nie pasować.. Taki motorek to potem tylko śmierć na kółkach i nie długo trzeba by czekać na negatywne skutki wkładania silnika 125cc do ramy nie przeznaczonej do tego.
btw. widzę, że z Ciebie młody gniewny żądny prędkości ;][/quote]
a sam cyliber podpasował by :D
btw. widzę, że z Ciebie młody gniewny żądny prędkości ;][/quote]
a sam cyliber podpasował by :D
- wojtekoo72
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości