Studia? a jednak
budowa maszyn to prawdziwy ogien.. kumpel robi to na poli poz.. i meczy sie bidula.. a zawsze byl z niego dobry uczen.. z matma sie meczyl chyba z 2 lata.. a do tego dochodzi kupa innych przesranych tematów typu "wydyma".. na poli trzeba ciezko zakuwac..
a teraz nie wiem czy tam magistra nie zrobic...
a teraz nie wiem czy tam magistra nie zrobic...
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Ja studiuje na polibudzie transport. No i powiem wam, że jest ciekawie. Właśnie tworzyli nowa specjalizacje transport lotniczy (można sobie zrobić kurs piltoa itp.). Jak to na polibude najlepiej mieć matme, fize itp. (ale na roku ludzie nawet z geografia sie dostali
)

- sligi
- Świeżak
Ja studiuje na polibudzie transport. No i powiem wam, że jest ciekawie. Właśnie tworzyli nowa specjalizacje transport lotniczy (można sobie zrobić kurs piltoa itp.). Jak to na polibude najlepiej mieć matme, fize itp. (ale na roku ludzie nawet z geografia sie dostali
)

- sligi
- Świeżak
Elwirka maleńka, posumował już Cię Szpicer. Najpierw spisz zeznania na kartce a potem zastanów się co masz mówić na forum
jak sama zauważyłaś to był transport i spedycja, dwa osobne pojęcia.
Jakbyś faktycznie była gdzieś na politechnice na drugim roku, to wiedziałabyś jakie pierdoły teraz opowiadasz.
Chyba że jesteś na jakiejś wyższej szkole lansu i bujania, takie szkoły to są dopiero śmieszne
Ja mam multum przedmiotów wpisanych w indeksie i się zastanawiam czy mi do końca studiów miejsca wystarczy w indeksie, miałem też logistyke , to co mam teraz mówić? że to jest bee ?
Zobacz może najpierw jakie są specjalności na studiach, bo widać o tym nic nie wiesz.
Legion na pocieszenie powiem, że na wydziale moim są dwa kierunki, mechanika i transport, a niezależnie na któy pójdziesz to masz praktycznie to samo z delikatnymi tylko różnicami. Tak że się wku**iam że mój kierunek nazywa się transport a jest to tak naprawde mechanika...
Wydyme też dobrze przestudiowałem
a więcej niż połowa mojego roku miała niedawno ostatnie podejście, kwestia być albo nie być.

jak sama zauważyłaś to był transport i spedycja, dwa osobne pojęcia.
Jakbyś faktycznie była gdzieś na politechnice na drugim roku, to wiedziałabyś jakie pierdoły teraz opowiadasz.
Chyba że jesteś na jakiejś wyższej szkole lansu i bujania, takie szkoły to są dopiero śmieszne

Ja mam multum przedmiotów wpisanych w indeksie i się zastanawiam czy mi do końca studiów miejsca wystarczy w indeksie, miałem też logistyke , to co mam teraz mówić? że to jest bee ?
Zobacz może najpierw jakie są specjalności na studiach, bo widać o tym nic nie wiesz.
Legion na pocieszenie powiem, że na wydziale moim są dwa kierunki, mechanika i transport, a niezależnie na któy pójdziesz to masz praktycznie to samo z delikatnymi tylko różnicami. Tak że się wku**iam że mój kierunek nazywa się transport a jest to tak naprawde mechanika...
Wydyme też dobrze przestudiowałem

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Elwirka maleńka, posumował już Cię Szpicer. Najpierw spisz zeznania na kartce a potem zastanów się co masz mówić na forum
W przywitalni napisalaś, że masz 18 lat. W takim razie szybko sie wybrałaś na te studia

Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Kochani moi ; D pisałam,żę jestem na drugim roku w technikum
trzeba umieć czytać xD

I'm the best in everything.
-
Elwirka1809 - Świeżak
mar111cin napisał(a):jak ma 18lat to jeszcze krzywo sika
A jest jakaś kobieta która prosto sika ??

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):to jesteś w drugiej klasie a nie na drugim roku
W drugiej klasie , na drugim roku.. jedno i to samo ; ] ale niech wam będzie

I'm the best in everything.
-
Elwirka1809 - Świeżak
Elwirka1809 napisał(a):mar111cin napisał(a):to jesteś w drugiej klasie a nie na drugim roku
W drugiej klasie , na drugim roku.. jedno i to samo ; ] ale niech wam będzienie napisałam tego zbyt precyzyjnie xD
yhy tak samo transport i logistyka to jest jedno i to samo

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
Elwirka1809 - Świeżak
A ja się nie mogę zdecydować czy Budownictwo czy Mechanika i Budowa Maszyn ... Z tego co słyszałem to sporo ludu ostatnio idzie na Budownictwo, nie wiem pewnie stadiony chcą budować i przez to może być trudniej o robotę. Myślałem też o Wojskowej Akademii Technicznej w Wawce i tam również Mechanika i Budowa Maszyn. Był tam ktoś ?

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
ja jestem na 2gim roku na Mechanice i Budowie Maszyn na SiMRze PW. Sam decydując się na studia miałem dylemat podobny do Ciebie czyli czy budownictwo czy mechanika. Wybrałem co wybrałem i raczej nie żałuje. Sam kierunek jak już było pisane łatwy nie jest i trzeba się na prawdę uczyć.
-
grelfons - Świeżak
Witam,
Z mojego doświadczenia polecam politechnike ( poznańska
). Właśnie kończe ( tzn. zaczynam pisać prace ). Uczelnia naprawde posiada potencjał w sobie.
A co do wyboru mechanika/budownictwo - musisz sam wiedzieć co chciałbyś w życiu robić.
Jeśli chodzi o budownictwo kręce się bardzo dobrze w temacie. Na chwilę obecną i myślę ze przez kolejne dobrych kilka lat dobry inżynier budownictwa będzie miał "wzięcie".
Pozdrawiam,
Z mojego doświadczenia polecam politechnike ( poznańska

A co do wyboru mechanika/budownictwo - musisz sam wiedzieć co chciałbyś w życiu robić.
Jeśli chodzi o budownictwo kręce się bardzo dobrze w temacie. Na chwilę obecną i myślę ze przez kolejne dobrych kilka lat dobry inżynier budownictwa będzie miał "wzięcie".
Pozdrawiam,
-
mistyfik - Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości