WYBIERAMY MOTOCYKLE WSZECHCZASOW
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
WYBIERAMY MOTOCYKLE WSZECHCZASOW
Mam pewien pomysl... Mozemy zrobic ankiete w ktorej wybierzemy najlepszy Waszym zdaniem motocykl w danej klasie... Podzielimy motorki na sportowe, turystycne, choppery itd, ewentualnie dzielac je tez na klasy pojemnosciowe... Wlasciwie to nie da sie tego zrobic na jednym forum... Dla kazdej klasy jest konieczne osobne forum.. I tu poprosze Was o pomoc...
Ale na poczatek czekam na wasze wypowiedzi..
CO O TYM MYSLICIE ???
JAKIE MOTOCYKLE PROPONUJECIE ???
NA JAKI KLASY JE PODZIELIC ???
I CZY UWAZACIE ZE NA FORUM MOZNA ZROBIC OBIEKTYWNA ANKIETE NA TEN TEMAT???????
To tylko moj pomysl ktorego realizacja zalezy od Was... pozdrawiam..
Ale na poczatek czekam na wasze wypowiedzi..
CO O TYM MYSLICIE ???
JAKIE MOTOCYKLE PROPONUJECIE ???
NA JAKI KLASY JE PODZIELIC ???
I CZY UWAZACIE ZE NA FORUM MOZNA ZROBIC OBIEKTYWNA ANKIETE NA TEN TEMAT???????
To tylko moj pomysl ktorego realizacja zalezy od Was... pozdrawiam..

Ostatnio edytowano 4/12/2006, 11:58 przez piotrek110187, łącznie edytowano 2 razy
- piotrek110187
- Świeżak
-
barteckstreet - Świeżak
barteckstreet napisał(a):mogą byc sportowe, turystyczne, fun bike, streety, enduro, chopper/cruiser
Pocket bikes, supermoto, skutery, quady, fortepiany....
...a wygra przecież i tak Suzuki V-Strom

Black Wind always follows
Where my white horse rides
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Wiewiór81 napisał(a):...a wygra przecież i tak Suzuki V-Strom
Dwa razy z rzędu ALPEN MASTERS już Ci nie wystarczy?

-
barteckstreet - Świeżak
-
kogut. - Bywalec
lysy1976 napisał(a):ostatnia wersja KAWASAKI ZXR 750L - stare ale jare!!!!!!!
popieram - jak to ktos pisał - zielone najlepsze nawet jeśli czarne

-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
lipa ankieta jak dla mnie bo kazdy sadzi co innego. a co roku wychodza motocykle ktore kasuja osiagami wszystko co znal do tej pory czlowiek...
Moze zrobic ankiete - konstrukcje o niepodwazalnym wkladzie w rozwoj motocykli albo cos w tym stylu tu juz bardziej by sie dalo zaszalec....
jak tak patrze po markach to motocyklem wszechczasow jak na razie jest tylko HD... bo co roku zmieniamy nasze japonczyki,,, wychodza nowe modele a stare paru - parunastoletnie odchodza w zapomnienie- jak dobre by nie byly... taka prawda. a HD nawet najstarszy jest jak dobre wino....
Moze zrobic ankiete - konstrukcje o niepodwazalnym wkladzie w rozwoj motocykli albo cos w tym stylu tu juz bardziej by sie dalo zaszalec....
jak tak patrze po markach to motocyklem wszechczasow jak na razie jest tylko HD... bo co roku zmieniamy nasze japonczyki,,, wychodza nowe modele a stare paru - parunastoletnie odchodza w zapomnienie- jak dobre by nie byly... taka prawda. a HD nawet najstarszy jest jak dobre wino....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
to cos namieszałeś Wombat-bo chyba nigdzie na świecie nie jeździ tyle tej "starej, zapomnianej" japonii co w polsce i sa kochane i doceniane:)
Wczoraj własnie widziałem kolejnego-Yamaha XS400 jak na moje oko poczatki lat 80tych.
Wczoraj własnie widziałem kolejnego-Yamaha XS400 jak na moje oko poczatki lat 80tych.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
To że zobaczysz raz na jakiś czas starszy motocykl nie znaczy od razu że się w nich kochamy... Komuś widocznie się podobają starsze modele i już. Ale zdecydowana większość zmienia prawie co roku swoją Japonię... Wiadomo dlaczego... Więc całkowicie popieram Wombata.
Pozdrawiam Magik.
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
Thrillco napisał(a):to cos namieszałeś Wombat-bo chyba nigdzie na świecie nie jeździ tyle tej "starej, zapomnianej" japonii co w polsce i sa kochane i doceniane:)
I trzeba przyznac ze jest to motocykl wszechczasow.... zaproponuj temu gosciow wymiane na sv650s np roczna

ja bym nie pogardzil....
gdyby byla ankieta to jednego starego japonca bym tam wrzucil - pierwszego 6 cylindrowego - honde cbx....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
mysle ze sie uda z ta ankieta.. Aha.. Sprawa formalna - od dzisiaj nie bede piotrek110187 tylko po przezwisku czyli Batman;) to takie przezwisko ze szkoly sredniej , ostatnio przypomnialo sie moim kumpla;) pozdr.
- piotrek110187
- Świeżak
ankiete można robić co roku, a pożniej mozna jeszcze zrobić ankiete w której wybieralibyśmy najlepszy motor z pośród tych co zajęły pierwsze miejsca w poprzednich ankietach - troche to długo potrwa ale co mamy innego do roboty.
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5