wypadki
"Niedostosowanie prędkości do warunków ruchu, nieprawidłowe wyprzedzanie, nieudzielenie pierwszeństwa przejazdu - to najczęstsze przyczyny wypadków spowodowanych przez motocyklistów."
To zdanie może być jak najbardziej poprawne. Czytamy raz jeszcze i zauważamy :"wypadków spowodowanych przez motocyklistów".
Co wcale nie oznacza na przykłada czegoś takiego: "wypadków z udziałem motocyklistów"
A już na pewno nie jest nagonką na nikogo.
To zdanie może być jak najbardziej poprawne. Czytamy raz jeszcze i zauważamy :"wypadków spowodowanych przez motocyklistów".
Co wcale nie oznacza na przykłada czegoś takiego: "wypadków z udziałem motocyklistów"
A już na pewno nie jest nagonką na nikogo.
-
puff - Świeżak
ja pier*ole niektórzy mnie po prostu rozwalają...
co do tematu (info z FM):
co do tematu (info z FM):
mkochano napisał(a):W sobotę, 21.03.2009 na drodze 721 pomiędzy Piasecznem a Al. Krakowską widziałem stojący na chodniku motocykl z rozbitym przodem oraz Lanosa, również z uszkodzonym przodem (czołówka)? Na miejscu były policja i straż pożarna.
Michał
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Witam przy okazji nowego sezonu
We Wrocku w sobotę ładnie było tyle że kilku koleżkom sezon fatalnie się zaczął. Sam tego nie widziałem więc nie powiem jakie maszyny i ostateczne skutki ale po południu na Tęczowej i na Placu 1-go Maja były podobno kolizje z udziałem motocyklistów. Trzeba uważać dzień wcześniej na Kozanowie taryfiarzyk mi prawie wymusił tak że brałem go szerokim łukiem i ciepło się zrobiło bo piasek był przy krawędzi jezdni i ciasno ze względu na zaparkowane puszki.

We Wrocku w sobotę ładnie było tyle że kilku koleżkom sezon fatalnie się zaczął. Sam tego nie widziałem więc nie powiem jakie maszyny i ostateczne skutki ale po południu na Tęczowej i na Placu 1-go Maja były podobno kolizje z udziałem motocyklistów. Trzeba uważać dzień wcześniej na Kozanowie taryfiarzyk mi prawie wymusił tak że brałem go szerokim łukiem i ciepło się zrobiło bo piasek był przy krawędzi jezdni i ciasno ze względu na zaparkowane puszki.
Była sobie NTV jest TDM...
- RobertNTV
- Świeżak
wina jest każdej strony
Tylko jak ktoś chce menete poodkręcać to może na tor śmignać wyszaleć się i wrócić
wtedy było by mniej wypadków 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Bystry napisał(a):wina jest każdej stronyTylko jak ktoś chce menete poodkręcać to może na tor śmignać wyszaleć się i wrócić
wtedy było by mniej wypadków
I co, jezdzilbys za kazdym razem gdy chcesz nawinac troche szybszych km na tor do poznania? Watpie

-
rzeźnik - Świeżak
ja ? na kursie
a ogólnie to niczym
troche szybszych ? co rozumiesz pod tym ? bo ja o jakies 20-50 km wiecej czyli stosując się do jakiejś w miarę prędkości to masz do 150 ... a nie tak jak nie którzy 250
jak bym chciał na prawdę dać w gaźnik to bym pojechał 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
dlatego mało kto nie mówi, że to są dawcy 

-
Bystry - Stały bywalec
Bystry z tego co napisałeś to wychodzi ze sporty to powinniśmy widzieć tylko na przyczepkach i w komplecie torowych plastików bo przeciez one służa tylko i wylącznie do zapierdzielania- taka ich natura.
Ale ja widze to tak: duzo ludzi kupuje przeciez te sporty i bardzo duzo tych sportow nigdy nietrafia na tor, wiec musza czasem odkrecac na drogach pub. i mojm zdaniem jest to normalne ( wydaje mi sie ze kazdy czasem odwija albo nie tylko czasem
) A wracajac do wypadkow to jak sami widzicie wiekszosc zdaza sie w miastach więc tam odwijajmy te manetki z gazem w mniejszym stopniu
Zdrówka
Ale ja widze to tak: duzo ludzi kupuje przeciez te sporty i bardzo duzo tych sportow nigdy nietrafia na tor, wiec musza czasem odkrecac na drogach pub. i mojm zdaniem jest to normalne ( wydaje mi sie ze kazdy czasem odwija albo nie tylko czasem

Zdrówka
<zx12r> / <Suzuki dr 650>
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
"Moja ulica murem podzielona
Świeci neonami prawa strona
Lewa strona cała wygaszona
Zza zasłony obserwuję obie strony "
-
Cezarjusz - VIP Ścigacz.pl
E tam ja jade obejrznac F2jke w weekend i jak bedzie dobra to sobie kupiem. Napenwo zaraz po tym mnie zjada ale akurat to mam w dupie i martwi mnie tylko to ze taki burdel na tych ulicach jest osatno widizalme nawet karotnik po shake'u z MC na krajowce 

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Ścigacz.pl
no jest burdel, jest... Wczoraj o mało się nie rozpiepszyłem bo w winklu był popiół rozsypany... :/ Koła mi w **** odjechały, ale wstawać nie można było... Wiem, że część z was nie uwierzy ale tykłem kołami krawężnika w pochyleniu... Jakby co z przeciwka jechało to po mnie...
Szpicu, trzymam kciuki za Cebrę
Szpicu, trzymam kciuki za Cebrę

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
No to Szpicer czekam az mnie odwiedzisz i dasz sie karnac 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Witaj w klubie, ale mam koleguf co majom dusho f lapie 

Sprzedam haykę!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Panowie, gdzieś o 14:30 zdarzył się wypadek na obwodnicy w Gnieźnie. Motocyklista uderzył w latarnię.
-
pablomotors - Świeżak
Ludziom odbija. Dzisiaj jadac odstawic moto na serwis mijalem 2 wypadki w Wawie.
Dajmy sobie wszyscy na wyluzowanie. Na drodze nierzadko jest jeszcze syf, temperatury cieplejsze ale dalej nie takie, zeby guma trzymala optymalnie no i co najwazniejsze pierdzielismy w fotele cala zime i potrzebujemy czasu zeby sie wjezdzic w nowy sezon.
Szkoda sprzetow, a przede wszystkim zdrowia..
Dajmy sobie wszyscy na wyluzowanie. Na drodze nierzadko jest jeszcze syf, temperatury cieplejsze ale dalej nie takie, zeby guma trzymala optymalnie no i co najwazniejsze pierdzielismy w fotele cala zime i potrzebujemy czasu zeby sie wjezdzic w nowy sezon.
Szkoda sprzetow, a przede wszystkim zdrowia..
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl